ללא תגובה

foxy26

New member
ללא תגובה

לשונו מטיילת בין רגלי, לשון ארוכה ונוטפת זימה. הפסקתי לספור את השעות, עיני מלאות בדמעות. נחנקת מהבל פיו בעודו גוהר מעלי, בתוכי, מוחץ את גופי תחת משקלו הכבד, רוצח קיומי. זרע חם נפרץ מתוכו, מחלחל לנשמתי מרעיל את רוחי. מאבדת תחושה. מתעוררת למשמע נשימותיו הכבדות, מייחלת שהשמיים יתרסקו עלינו בשאון. זועקת לאלוהי זעקה אילמת. גופי דואב, הלב בוכה, הנשמה מדממת. אוספת איברי, פעם אחר פעם וחוזרת... בדממה חרישית.

Zאר

New member
תרשי לי להגיב ?

זאת את ? פוקסי ? מחפשת הזיונים בוכה מזיון ? מקווה שזה לא אמיתי

אני מסכים עם המלכה החמה

גם לי הפריע שהשתמשת במונח "זיון". פוקסי - הצלחת לזעזע אותי עד מאוד, וגם להטריד את מנוחתי, כולי תקווה שמה שתיארת הוא פרי דמיונך או איזו תחושה שהוקצנה ולא תיאור של מקרה אמיתי.

bugbuster

New member
כתיבה מוחצת.

מתומצתת ויפהייפיה. מזכירה לי נשכחות כותבת מדהימה, אלפא ביתא שכתבה ככה עמוק ומרוסק. אין ספק, יש עוצמה בכאב, וכאב ספוף במין ובחושניות חודר עמוק, חודר חזק. תודה. כיתבי עוד פוקסי, יפה לך הכתיבה הזו.

tryme 2 m

New member
כואב לי...איתך.

אין לי ביקורת ספרותית ואינטליגנטית על כתיבתך זולת זעזוע לנוכח היכולת שלך לבטא את הכאב בצורה כזו מוחצת. בא לי לבכות איתך. (רק רציתי לומר)

איתך מכל הלב

היתי רוצה להיות מסוגלת לעודד אותך כי הכאב שלך נגע ללבי רק תדעי שאני תומכת בך מכל הלב וחשתי את כאבך תתחזקי

למעלה