הפירוש שלי לשיר
בית I: עוד כוס קפה עוד סיגריה בזווית הפה דמויות חסרות צבע שבחיים לא הבנתי בית II: דרמה בנאלית עם עלילה יבשה סרט שחור לבן בשפה שאני לא מבין 2 הבתים הראשונים מנסים לתת אווירה של סרט שחור לבן משנות ה20 המספר נמצא עכשיו עם מישהו שאמנם הוא נמשך אליו אבל הוא רואה בלי כלי ריקני נורא, חסר תוכן המספר והדמות שאיתו נכנסים למיטה (רמזים לכך: סיגריה, קפה, דרמה בנאלית עלילה יבשה) בית III: כבר אין אף אחד המיטה שוב קרה עוד לילה אפור שלעולם אני לא אבין המספר נשאר עכשיו לבד במיטה לקראת הבוקר, הוא מרגיש לבד בתוך עצמו חושב ומהרהר על מה שהיה החוסר הבנה של המספר ב3 הבתים הראשונים נובעת מחוסר הרצון של המספר להבין שזה רק סטוץ ולא ייצא מזה שום דבר אחרי בספק אם הוא יראה או ידבר או יקבל תגובה כלשהי מאותה דמות שהיתה איתו יש רמזים מובהקים שזה לא פעם ראשונה שהוא מוצא את עצמו באותה סיטואציה כמו השימוש במילה דמויות ולאו דווקא דמות ועלילה בנאלית (שחוזרת על עצמה) המספר נורא מתוסכל מהחוסר זוגיות ההרגשה של הלבד והבדידות בית IV: הבוקר עולה שוב נשארתי לבד השמיים כחולים כבר ואני כבר מבין המספר סופסוף מקבל את המציאות שזה היה אכן רק סטוץ ולא ייצא מזה שום דבר אחר 2 הדרגתיות קיימות בשיר: חסר צבע -> שחור לבן -> אפור -> כחול הביטוי בשינוי הצבע מנסה להראות את השינוי בחשיבה של המספר, גם אולי את האופטימיות שבסיום השיר לא הבנתי-> לא מבין-> לא אבין -> מבין שוב החוסר רצון שלו להכיר במציאות עד שהוא בסוף מכיר בה השיר נקרא "ללא שם" כי הוא מייצג את הדמות (דמויות) שהמספר היה איתם, הם ללא שם, ריקניות מתוכן אהבתי ונהנתי לקרוא ניתוחים שונים של השיר, בכוונה השיר יכול להשתמע לכל כך הרבה פנים, ניסיון להגיד הרבה במעט תודה על התגובות