ללא שם

0מור0

New member
ללא שם

שלום לכולם! אני בחורה בת 17 (בקרוב) אני לא מכירה כאן אף אחד אבל מוטרדת בזמן האחרון נורא! אני מאוד אוהבת גברים חסונים וחתיכים ונהנת להסתכל עליהם. בזמן האחרון אני מרגישה שאני נמשכת גם לנשים וזה הורג אותי לחשוב שאולי אני לסבית. בחיי היום יום אני מסתכלת על בחורים ואני נורא אוהבת מגע גברי ובכלל את הגוף שלהם. אבל לפעמים אני חושבת שהגוף הנשי הוא מדהים. כשאני רואה נשים מתגפפות בטלוויזיה זה עושה לי משהו לא מוגדר.. אני יודעת שאני אתחתן יום אחד ואלד ילדים ואולי בגלל זה אני לא רוצה לחשוב שאני נמשכת לבנות יכול להיות שאני לסבית בהכחשה?? האם באמת יש דבר כזה להמשך לשני המינים?? אני אשמח לקבל תשובות ממכם. תודה רבה! אני

excuse my english....

for no reason whatsoever, my explorer decided to no allow me to write in hebrew...
First of all, Mazal Tov on the soon 17 thingy
second, don't try to label yourself, your not homo, hetro, bio or whatever - YOU ARE YOURSELF! if u fall in love with a man and find him attractive so be it. if u fall in love with a woman and find her attractive so be it. About the marrying and having children stuff... you know - two women can marry. u can still have children (with a speram donation) and u and ur wife will raise them as your own.​

black buttercup

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

הדבר הכי חשוב זה שלא תתכחשי למה שאת חושבת ומרגישה! אני אישית גם נמשכת בעיקר לבנים אבל בעייני הגוף הנשי הוא התגלמות היופי האנושי! ושום גבר לא ישנה את זה! זה שאת נמשכת לנשים לפעמים זה לא אומר שאת לסבית, קודם כל יכול להיות שאת דו, שזה אומר שאת נמשכת לשני המינים...כמוני... דבר שני את חייבת לזכור שאת בת 17 (כמוני:)) ויש דבר כז שנקרא סקרנות מינית בגיל ההתבגרות. יכול להיות שבעוד שנה שנתיים לא תרגישי שום דבר בקשר לבנות. וכול להיות שכן...לדעתי מוקדם לקבוע!

miss tamborin

New member
כמו שאמרו לפניי...

(מה שלא מונע ממני לומר זאת גם אבל לא משנה..)... אל תתכחשי למה שאת, אבל אל תנסי להגדיר את עצמך, תעשי מה שאת מרגישה, אתה לא צריכה להתנגד לעצמך אם יש משו שאת צריכה לעשות...ואין שום חוק שאומר שאת חייבת להיות סגורה על הזהות המינית שלך. יכול להיות שאת סתם אוהבת את הגוף הנשי, יכול להיות שאת נמשכת אליו, אם את נמשכת גם לגברים אז יכול להיות שאת דו, ובהחלט יש כזה דבר משיכה לשני המינים (ואם תשאלי אותי זה הכי שוווה...אבל אולי אני קצת משוחדת
)... אממ אממ זהו...

למעלה