טוף הסתכלתי במילון ../images/Emo141.gif
טוב אני פניתי למילון 16 כרכים של יעקוב כנעני, שזה ההוכחה הניצחת שאני בכל זאת אינטליגנאט, ואני המום אני המום ממה שעיניי גילו. את יודעת מה זה עגב, אויי אין לך מושג כמה שחיפשתי את המילה הזו, אין לך מושג. יש אחד בפורום הזה שקורא לעצמו ים תיכוני שאני מאוד נהנה לכסח אותו והוא כל הזמן מדבר על זיונים, זיון כך וכך, ואני כל כך מאושר שמצאתי עכשיו כלי חשוב כדי להראות לו מאפה העיראקים יודעים להשתין עליו, וואי וואי, אזה מציאה. אזה אוצר אני המום., הנה ביטוי מתוך המילון החכם שלי, לשוא עלי תתעגבי (רשב"ג ? מה זה?) , או, מתעגבת על עצמה וששה על עצמה וכולה חמודות (שם ? מה זה?) , אני המום אזה יופי, מאפה הייתי צריך לדעת אני לא למדתי תנ"ך אף פעם בצורה מסודרת.............. אני יכול להשתמש במושג העוגבאי . אזה כייף לך שיש לך את השליטה הזו בשפה העברית, אני רק רוצה לבדוק בדיקה נוספת נלך למילון שלי בערבית ונבדוק אם יש מילה כזו בערבית שדומה, אם זה אכן יהיה אני אהיה המאושר שבמאושרים, חכי אל תלכי אני אבדוק, בערבית עג'ב זה להיות מוקסם, נוטה להתפטות מאישה, אבל זה לא מגיע עד לזיונים, וזה גם טוסיק של ייצורים כולל בני אדם זה לפי המילון המוסמך ביותר לשפה הערבית בעולם (מונג'ד). זה היה זיון, את זיינת אותי, את עיגבת אותי , אני חושב ששנינו עיגבנו אחד את השני, שנינו יצאנו מחייכים ומבסוטים ומאושרים מהעניין של עגב, רק מה לא הזדיינו בצורה המקובלת, הזדיינו באופן אחר באופן שהביא לנו הרבה אושר, שהוא נחמד ומרגש, ויש גברים או נשים שהם מסכנים בעולם הזה כי הם יודעים רק לזיין מסוג אחד בלבד, זאת השפלה, זה הדבר הכואב ביותר שיכולתי לפול לתוכו, ואת ברת מזל את יודעת לזיין או לעגב בשני דרכים. אזה כייף לך. גם אנשים אחרים שיקראו את הקטע הזה הם זויינו או עוגבו ובעגבותיו הלכו לנשים שלהם כדי לעגב מהסוג השני ויש גברים או נשים שיודעים לעגב רק סוג אחד, הם יעגבו אותך במיטה אבל לא יבינו את השירה שלך, או יבינו את השירה שלך אבל לא יעגבו אותך..........אזה השפלה, אפשר לדפוק את הראש בקיר. מעכשיו והלאה ים תיכוני ייקרא העוגבאי של הפורום בגלל שהוא מעגב בשתי השיטות. קמרון זה היה טיפשי מצידי שלא הבנתי, תפו עליי עבים זה ניראה לי לפי המילון החכם שלי כ עננים או כדברים שהם מפורטים יתר על המידה או או עבה שהוא דבר עבה....... יפה מאוד גיברת ג'קלין וכל זה רצית שאני אבין לבד בלי מילון כפרה עליי. את ניראת לי דתיה לשעבר, זה יכול להיות, אני הכרתי מישהי ב 40+ שהיתה דתיה, אבל אני לא זוכר שהיא כתבה כאלה שירים יפים. טוב עכשיו ניגש לקרוא את השיר המענג שהובטח לי, ליתר דיוק השיר המזיין או המעגב שהובטח לי , יעני אני הולך להיות מעוגב עכשיו, ניראה, הכל הבטחות הבטחות. מאוד ריגש אותי הקטע " עבים שחורים אינם ממטירים , תרים אחר ספינות כאב, מלקטים דמעות בטיפות , נושאים בחסד לשדות מבטחים" זה היה מאוד מאוד מרגש עבורי, זה היה מאוד נעים בשבילי, מנחם כזה. אזה כייף לך, טוב אני עייף, אני שוב פעם עם חום ושיעולים, היה מאוד נחמד לחקור ולהיות מעוגב ע"י כבודה זויינתי. באהבה ממני,