???????????ללא ספוילר

LiLa BLiLa

New member
???????????ללא ספוילר

סתם שאלה... בספר השישי כל השנה דראקו חשב איך לרצוח את דמבלדור , אז למה היה לו כל כך חשוב להכניס גם את אוכלי המוות? הם לא יהרגו אותו.. כאילו מה הוא לא יכול היה לבקש להיפגש ביחידות עם דמבלדור ולתכנן את זה קצת יותר טוב? אולי פיספסתי משהו? ואוף.. דאמט היתה לי עוד שאלה לשאול על השביעי ושחכתי .. שונאת שזה קורה.. :S

talbd22

New member
כי

וולדמורט איים עליו שהוא יפגע במשפחה שלו אם הוא לא יעשה את מה שהוא אומר לו. איך הוא יתכנן את זה עם דמבלדור? הוא בכלל לא רצה באמת להרוג אותו. לא הייתה לו ברירה.

שירה 94

New member
אל תשכחי שדמבלדור ידע שמשהו

מתבשל אצל מאלפוי בראש.. הוא אמר את זה להארי..הוא לא היה נפגש איתו ביחידות בחיים.. וחוצמזה לא מתאים למאלפוי לקחת את הסיכון ולנסות להרוג אותו לבד.. ואם הוא לא יצליח?? וולדמורט יהרוג אותו..

LiLa BLiLa

New member
לא'דעת...

אבל עדיין.. הוא הביא חבורה שלמה של אוכלי מוות בשביל מה?? להפך.. מאלפוי בעצמו לחש "אני לא הזמנתי אותו"... ישר כשאוכלי המוות באו כבר לא היתה לו ברירה.. אם דמבלדור לבד הוא עוד היה כנה.. ליד אוכלי מוות הוא לא יכל לדבר.. מה היה קורה עם לא היה מסדר? וכן.. ברור שדמבלדור ידע בדיוק מה יקרה.. וחייבים לומר שבספר השביעי הוא הפך כזה להיות סוג של מעצבן כזה..

natyly

New member
הוא הביא אותםפ לרושם XD

אני מאצ'ו כזה, שמארגן וואחד קרב, וואחד משטח על הרצפה את המורים המעפנים של הוגוורס, ואני וואחד הורג את דמבי הזקן בדרמתיות!
זה מה שאני חושבת

למעלה