ללא סיבה

צייר

New member
ללא סיבה

ללא סיבה בואי שבי לידי ואומר לך כמה אני אוהב אותך חושק בך רוצה אותך היום זו האמת בואי היצמדי לגופי ואלחש לך מילות אהבה ותשוקה באוזן כל מילה תרגש אותך יותר רוצה שתרגישי את לבי. לא יותר דמעות של כאב, חושי את לבי. מה זאת אהבה האם את יודעת אהבה זה דבר אלוהי, שמימי זה שיתוף פעולה בין 2 אנשים שמוכנים להקריב הכל בשביל האחר באש ובמים זו העברת תחושות אחד לשני, כאשר כואב לך אני חש את הכאב בגופך אני מוכן לעשות הכל עבורך ללכת באש ובמים רק עבורך להיות לידך לעד להקדיש את עצמי לך רק לך בואי שכבי לצידי הרגשי את עוצמת אהבה את ניצוצות התשוקה את זרמי אהבה רוצה להפרות את לבך בזרעי האהבה שלי חושי את תשוקתי רוצה אותך צייר

yafit75

New member
צייר בוקר טוב,,, בואנה זה מקסים...

ועוד על הבוקר,,, זה מהמם. לך מתוק, שיהיה לך יום אהבה שמח,,,

צייר

New member
בוקר טוב לך יפית

בוקר חמוד ויפה לך עם שמפניה והמון אהבה צייר

אהבה מהלב..../images/Emo25.gif לצייר אהוב ייקר

אהבה מהלב יודע אתה אהובי.. שהאהבה שלי אליך.. עמוקה היא מבפנים.. אהבת נצח. רוצה אני אותך.. שנהייה ביחד.. לכל חיינו.. עד סוף ימינו.. האחרון.. עלי האדמות. מוכנה להזיז בשבילך גבעות והרים.. את השמים.. אהבה כמו שלנו לא היתה.. ולא תהייה אהובי הייקר. יודעת אני ששנינו מאוהבים.. אני ואתה.. מאוהבים משני הכיוונים.. ומוכנים לעשות הכל אהובי. הולכת שבי אחריך.. מוכנה אני ללכת.. באש ובמים.. להיות איתך.. להקדיש לך את מלוא אהבתי. הכנסת לחיי... אהובי.. אור שונה.. אהבה מיוחדת.. שאותה אי אפשר לכבות.. אתה נמצא כל שנייה.. וכל רגע במחשבותיי.. רוצה רק אותך.. ורק אותך.. שנהייה ביחד לעד. אתה האחד והיחיד.. אשר אתה חש.. את כאבי בגופי.. רק אצה אהובי.. זועקת לעזרתך.. אנא קח אותי.. אליך. השכב אותי לידך.. חבקיני אליך בחוזקה.. אלחש לך... מילות אהבה.. מניחה את ראשי.. עליך אהובי. מרגישה אני.. את עוצמת האהבה.. המתעצמת.. רוצה אותך.. חוש אותי.. הרגש אותי.. אוהבת אותך אתה שלי ואני שלך לנצח נצחיים.
אוהבת אותך מאוד
ח
נשיקה|
שלך באהבה : קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** > אתה אהבת חיי

למעלה