אלומת האור
New member
ללא נושא
אז ככה... קודם כל - קניתי ת'סנו הזה שמשפריצים על הבגדים במייבש - לצורך בישום הארונות. עשיתי כמו שמישהי כתבה פה (לא זוכרת מי, סליחה) - להתיז על מטלית, לגזור אותה ולהפיץ בארונות. אוח אוח אוח - ללקק ת'אצבעות (מטפורית כמובן
). תודה!!! היום תקף אותי פרץ נקיון המטבח. כבר כמה ימים שאני עסוקה בדברים אחרים, מחוץ לבית, וגם כשהייתי בבית ככה לא ממש התעסקתי עם הנקיונות והסדרים, רק מסביב פה ושם החזרתי ת'פיצ'יפקס למקום. כמה מהפיצ'יפקס החזירו נשמתם לבורא אחרי שהחומץ הרג אותם, אבל לא נורא, כנראה זה מה שהיה צריך לקרות... קניתי גם את המשחה לכלים של "קלין" ואני אנסה למרוח על כתמים קשים לפני הכביסה. נראה. בינתיים אני ממש לומדת מכן המון!!!! ובכן, מה חשבתן, שאשאיר אתכן בלי שאלות? ובכן, טעיתן!!! אז ככה. אנוכי אובדת עיצות. לא תאמינו, אבל מאז המוות של אמא אני עדיין עם אותה אבקת כביסה. אמא קנתה אבקת כביסה - מין שק מילוי כזה, של משהו שנקרא קולון, וזה ענקקקקקקק (מבחינת ממדים) כך שעדיין יש לי, ברוך השם, די הרבה. לא יאומן. בכל זאת כבר חלפו להן כמעט ארבע שנים!!! מה שאני רוצה לשאול לגבי זה, זה איזו אבקת כביסה לקנות כשזו תיגמר? אני לא מבינה בדברים האלה כלום. יש אבקות שכתוב עליהן: "עם אפקט הלבנה", "הלבן יוצא לבן יותר" וכו'. אבל אני בכלל לא רוצה לבן! אני עושה תמיד כביסה צבעונית, אבל לא ראיתי שכתוב על שום אבקה - "לכביסה צבעונית". האם יש אבקה מיוחדת לצבעונית ואבקה מיוחדת ללבנה? ובכלל, איזו אבקה כדאי לי לקנות? ולגבי מרכך - מה אתן ממליצות? איזה מרכך יש לו ריח טוב והמחיר שלו סביר? זה דווקא ממש הולך להיגמר לי בקרוב... ואפרופו מרכך - החלק הזה של הפלסטיק שלתוכו שופכים את המרכך כל פעם נסתם לי ומתמלא גושים מגעילים. כל פעם אני שולפת את זה ומנקה, אבל זה חוזר על עצמו. קראתי בעיצות שלכן שכדאי לנקות עם מלח לימון. כיצד מנקים עם המלח לימון? מישהי יכולה להסביר את הטכניקה של הניקוי? כי אין לי מושג בדברים האלה וזו פעם ראשונה שאני מיישמת את העיצות הנפלאות שלכן... זהו, אני קצת מתפזרת פה ושם, באופן מודולרי. כל פעם עושה קצת מפה, קצת משם, שלא ישעמם. ויש עוד כל כך הרבה עבודה... גם כיבסתי את כל הוילונות של הבית ואני מחכה ששכן שלי יתפנה ויעזור לי לתלות אותם בחזרה (הוא זה שהוריד לי אותם)... הבית כרגע עירום ועגום, אני מתגעגעת לוילונות היפים שלי... ועד כאן עידכוננו להפעם! שיהיה סופש מעולה ושבצ'לום לכוווווווווווווווווווווווולן
אור
אז ככה... קודם כל - קניתי ת'סנו הזה שמשפריצים על הבגדים במייבש - לצורך בישום הארונות. עשיתי כמו שמישהי כתבה פה (לא זוכרת מי, סליחה) - להתיז על מטלית, לגזור אותה ולהפיץ בארונות. אוח אוח אוח - ללקק ת'אצבעות (מטפורית כמובן