ללא נושא

ללא נושא

אז ככה... קודם כל - קניתי ת'סנו הזה שמשפריצים על הבגדים במייבש - לצורך בישום הארונות. עשיתי כמו שמישהי כתבה פה (לא זוכרת מי, סליחה) - להתיז על מטלית, לגזור אותה ולהפיץ בארונות. אוח אוח אוח - ללקק ת'אצבעות (מטפורית כמובן
). תודה!!! היום תקף אותי פרץ נקיון המטבח. כבר כמה ימים שאני עסוקה בדברים אחרים, מחוץ לבית, וגם כשהייתי בבית ככה לא ממש התעסקתי עם הנקיונות והסדרים, רק מסביב פה ושם החזרתי ת'פיצ'יפקס למקום. כמה מהפיצ'יפקס החזירו נשמתם לבורא אחרי שהחומץ הרג אותם, אבל לא נורא, כנראה זה מה שהיה צריך לקרות... קניתי גם את המשחה לכלים של "קלין" ואני אנסה למרוח על כתמים קשים לפני הכביסה. נראה. בינתיים אני ממש לומדת מכן המון!!!! ובכן, מה חשבתן, שאשאיר אתכן בלי שאלות? ובכן, טעיתן!!! אז ככה. אנוכי אובדת עיצות. לא תאמינו, אבל מאז המוות של אמא אני עדיין עם אותה אבקת כביסה. אמא קנתה אבקת כביסה - מין שק מילוי כזה, של משהו שנקרא קולון, וזה ענקקקקקקק (מבחינת ממדים) כך שעדיין יש לי, ברוך השם, די הרבה. לא יאומן. בכל זאת כבר חלפו להן כמעט ארבע שנים!!! מה שאני רוצה לשאול לגבי זה, זה איזו אבקת כביסה לקנות כשזו תיגמר? אני לא מבינה בדברים האלה כלום. יש אבקות שכתוב עליהן: "עם אפקט הלבנה", "הלבן יוצא לבן יותר" וכו'. אבל אני בכלל לא רוצה לבן! אני עושה תמיד כביסה צבעונית, אבל לא ראיתי שכתוב על שום אבקה - "לכביסה צבעונית". האם יש אבקה מיוחדת לצבעונית ואבקה מיוחדת ללבנה? ובכלל, איזו אבקה כדאי לי לקנות? ולגבי מרכך - מה אתן ממליצות? איזה מרכך יש לו ריח טוב והמחיר שלו סביר? זה דווקא ממש הולך להיגמר לי בקרוב... ואפרופו מרכך - החלק הזה של הפלסטיק שלתוכו שופכים את המרכך כל פעם נסתם לי ומתמלא גושים מגעילים. כל פעם אני שולפת את זה ומנקה, אבל זה חוזר על עצמו. קראתי בעיצות שלכן שכדאי לנקות עם מלח לימון. כיצד מנקים עם המלח לימון? מישהי יכולה להסביר את הטכניקה של הניקוי? כי אין לי מושג בדברים האלה וזו פעם ראשונה שאני מיישמת את העיצות הנפלאות שלכן... זהו, אני קצת מתפזרת פה ושם, באופן מודולרי. כל פעם עושה קצת מפה, קצת משם, שלא ישעמם. ויש עוד כל כך הרבה עבודה... גם כיבסתי את כל הוילונות של הבית ואני מחכה ששכן שלי יתפנה ויעזור לי לתלות אותם בחזרה (הוא זה שהוריד לי אותם)... הבית כרגע עירום ועגום, אני מתגעגעת לוילונות היפים שלי... ועד כאן עידכוננו להפעם! שיהיה סופש מעולה ושבצ'לום לכוווווווווווווווווווווווולן
אור

ללא נושא? המחשב השתגע ../images/Emo46.gif

בטח שהיה נושא. הנושא הוא: עידכוניישן ושאלותיישן

iditush forever

New member
לגבי מרכך לכביסה אני ממליצה על

בדין, הכי אני אוהבת את הכחול והורוד שלהם. ולגבי אבקת כביסה אני משתמשת גם בקולון וגם בטייד לכל סוגי הכביסות (לבנות וצבעוניות), אין לי העדפה ספציפית שתיהן טובות לי וקונה אותן באופן קבוע.

תודה לך

האם יש אבקות שמיועדות מלכתחילה בנפרד לצבעונית ובנפרד ללבנה, או שסתם לא הבנתי נכון?

iditush forever

New member
בבקשה

תראי, בעיקרון יש אבקות נפרדות, לצבעוניות וללבנות, אבל כמו שאמא של הנסיכים אמרה וכתבה כאן זה בזבוז של כסף ואין טעם לכל סוג של כביסה להשתמש באבקה נפרדת. אני גם משתמשת בקולון ואני מרוצה ממנה עד הגג ואם נשארה לך כמות גדולה שלה אז תשמשי בה היא נהדרת בעיני. ולגבי הגושים שנתקעים שם, אני פשוט מוציאה את החלק הזה החוצה ושוטפת אותו עם טיפה סבון כלים או פנטסטיק.

lee E

New member
מרכך כביסה ואבקה

מרכך-אני אוהבת במיוחד את סנו מקסימה הכחול-מתה על הריח. אבקה-רק אריאל. פשוט מנקה יותר טוב. הזה של המרכך..חחחח..הצ'ופצ'יק של המרכך-אני תמיד שולפת ומנקה במים חמים. לגבי וילונות-כדי אפילו לתלות אותם קצת לחים כך לא צריך לגהץ אותם והם תופסים את הצורה של וילון.

I Was Hoping

New member
אז ככה

במרכך אני משתמשת רק במרככים של בדין, ובאבקת כביסה של פרסיל. היא מעולה לכביסה צבעונית ושומרת על הצבעים של הבד. לגבי הגושים - זה קורה לכולם, נראה לי. אצלי זה קורה כי האבקה "בורחת" לתא של המרכך, ולא עוברת שם טוב. כשאני רואה שיש שוב גושים, אני מנקה עם מים חמים וחומר ניקוי, כל חומר יהיה טוב. את יכולה גם עם סבון כלים. אני משתמשת בפנטסטיק לניקוי כללי. כשאני מכבסת שטיחונים ואת הווילון של האמבטיה, אני משתמשת במלח לימון בתא של האבקה, ומכבסת כרגיל. המכונה יוצאת מבריקה בסוף, גם בתאים.

ישנן אבקות כביסה לכביסה צבעונית

אבל זה ביזבוז כסף אם אמא שלך קנתה קולון והבגדים יוצאים לך יופי אז תמשיכי איתה אני מכבסת בטייד טיפ ( מעולות ) רק עכשוו בתקופה של חיסכון כי הן עושות ניסויים בבעלי חיים ואני אנטי עכשוו גיליתי את פיסגה נראה אך היא אני קונה לפי המחיר ( הרבה מהן זה אותו הדבר) עכשוו התחלתי להשתמש במרכך כביסה של פיסגה גם יותר זול גם ריחות מדהימים וגם נשאר יותר מאחרים ( אצלי בכל אופן ) לגבי הקטעשל המרכך זה קורה לכולן כל כמה זמן כשאת עושה מכונה עם מלח לימון זה יתנקה וגם אפשר להוציא להשרות קצת במים רותחים ומלח לימון ולשטוף

מה הכוונה עושה מכונה עם מלח לימון?

לשים מלח לימון בתא של האבקה? איזו כמות לשים? האם שמים את זה בנוסף לאבקה או במקום? תודה!!

כדי לשמור על מכונת הכביסה

אחת לכמה חודשים אני מפעילה אותה ריק על 90 ( פעם יחידה שהמכונה שלי רואה 901 מעלות ) שמה המון מלח לימון בתא של אבקת הכביסה + מרכך ועוד כמה כפות בתוף בפנים ( בשביל הגומיות ) מפעילה על תוכנית חצי כמות וכמה שיותר קצרה והמכונה כמו חדשה

לא מבינה מה שכתבת ../images/Emo10.gif

מה זה המון מלח לימון? את המרכך את שמה בתא של המרכך, או שחד פעמית בתא של האבקת כביסה יחד עם המלח לימון? מה זה תכנית חצי כמות וכמה שיותר קצרה? אני מצטערת, הכל פה סינית בשבילי... אצלי הכל לחוץ כמו שאמא שלי לימדה אותי, לא נוגעת בכפתורים ולא משנה כלום, אין לי מושג על מה כולם מדברים בקשר לכביסה...

קשתית34

New member
טוב אז ככה:

בקשר לאבקת כביסה, אני חושבת שכל אבקה תתאים לכביסה שלך, אלא אם כן כתוב עליה "מיוחד לבגדים לבנים" או משהו בסגנון. אני כל פעם מחליפה אבקה, פשוט יש לי בעיה להיות נאמנה למוצר אחד,,,נו מה,,,אני משתעממת מהר משיגרה. בקיצור ניסיתי את אריאל, וקולון, ומקסימה ואפילו איזו אבקה של הרשת עצמה בכולן לא התאכזבתי, ושאני אומרת כולן אני מתכוונת לפחות ל-12 שנות כיבוס.... בקשר למרכך אותו דבר בדיוק, אני בוחרת לי מרכך לפי הריח שמתחשק לי, ובד"כ הולכת על אלו שעולים 17-20 ש"ח. וממש לא מתאכזבת, אוהבת אגב לשפוך קצת על סמרטוט רצפה לח ולהעביר ניגוב בבית וככה כל הבית מתמלא בריח נעים.. ובקשר לגושים שיש לך במכונה, אולי את שמה יותר מידי מרכך בתא? אולי באמת נשפכת לך לשם גם קצת אבקה ולכן זה מתערבב, תנסי להקפיד שלא יתערבבו החומרים יחד, או לחילופין לשפוך פקק וקצת של מרכך (ולא 3 כמו שבעבר הייתי עושה).. מקווה שעזרתי קצת

YULI9

New member
מסכימה עם קשתית

גם לדעתי אין הבדל אמיתי בין אבקות הכביסה (אני לא קונה אבקות בלי "אבא" ידוע). קונה את אלו שבמבצע, בשנה האחרונה גם אני משתמשת בקולון והוא טוב בדיוק כמו האחרות. לגבי מרכך פשוט תפתחי ותריחי , זה עניין של טעם (וריח
). אני אוהבת את המרכך הכחול של מקסימה, כל פעם שאני מנסה להחליף אני מתאכזבת וחוזרת. כדאי לך לקנות בקבוק קטן של שני ליטר כי הריח אחרי כביסה שונה מהריח שבבקבוק, רק אחרי שאת בטוחה שאת אוהבת את הריח תקני בקבוק גדול. בהצלחה
.

קפוקי

New member
השילוב המנצח שלי

אבקת כביסה של טייד...הלבן יוצא פשוט ל- ב- ן ועל הצבעונית תמיד נקייה. מרכך כביסה בדר"כ משתמשת בבדין הכחול או בסנו מקסימה הורוד...(כמו המתיז , בדיוק באותו הריח) ולאחרונה קניתי את טופ סוד לבן נצנצים (כן , ככה זה נקרא) יש לו ריח מעולה..בעלי מסניף אותו..והשכנה מלמטה משגעת אותי על הריח..שווה קניה. יום נעים

שחר38

New member
א-פרופו חומרים לכביסה ומחירים

אני שנים משתמשת או בג'ל, ולעיתים גם בטבליות. האם יש הבדל במחיר ו/או באיכות מאבקה? במשך שנים השתמשתי בפרסיל ועכשיו במקסימה.

למעלה