ללא נושא

Boogieman

New member
פעם היו עושים את זה...

דרך מודעות בעיתונים, היום סוכנים חשאיים שולחים הודעות למפעיליהם דרך פורומים באינטרנט. נא לא להגיב להודעה זו על מנת לא לחשוף את הסוכן. תודה.

יוסי1202

New member
שיט ניסיתי ליכתוב אבל זה נימחק

אני אכתוב שוב: אני מכין עבודה במחשבים על אומנויות לחימה ואני צריך לפרסם שאלון וש-30 אנשים יענו לי אז כל מי שבחוג של אומנות לחימה כל שהיא שיכתוב: גיל, אזור(ה,ו,א וכדומה),עיר,סוג הלחימה ומיספר השאלה וליד מס התשובה התשובות:א)מסכים במידה ב) מסכים ג)כימעת ולא ד)לא מסכים השאלות: 1)השתמשתה באומנות הלחימה אותה אתה לומד מחוץ לחוג? 2)האם יש מכות בין התלמידים בחוג מחוץ לתחום הקרבות? 3)האם ראתה אחד מהתלמידים משתמש באומנות הלחימה מחוץ לחוג? 4)מדברים איתכם המורים בתחום החוג על איסור שימוש באומנות הלחימה מחוץ לתחום החוג? 5)האם אתם נדרשים להילחם הרבה בתחום החוג? 6)האם אתה משתמש באמנות הלחימה כדי לאים אל אחרים? 7)האם אתה לומד אומנות לחימה להגנה עצמית? 8)האם השימוש אומנות הלחימה גרמת לך להיות אלים? תודה לכל מי שעונה

William Kidd

New member
תשובות שלי

היי גיל: 22 א"ל: טאקוונדו WTF עיר: באר שבע תשובות: (התשובות שנתת לא כ"כ מתאימות שלאלות אז אני אענה בכן ולא מקוה שזה לא פוגע לך בכלום) 1. לא 2. לא 3. לא 4. לא, בדרך כלל מדברים על זה בקבוצות של הילדים, בקבוצות הבוגרים שלנו זה לא עומד בכלל על הפרק. 5. כן. טאקונדו זוהי אומנות לחימה תחרותי מאוד ולכן יש המון סימולציות של קרב פנים מול פנים. 6. לא 7. בין השאר... 8. לא אין בעד מה :)

IBM123

New member
תגובה

גיל 23 ת"א קונג פו 1) לא 2) ממש לא 3) לא 4) כשמדובר במבוגרים זה לא על הפרק בכלל 5) לחימה זה חלק מהאימון אז כן 6) לא 7) גם 8) ולא

Beak

New member
תשובה לשאלון

אלון 21 דניס השרדות ובעבר טאקוונדו תל אביב 1)לא 2)לא 3)כן 4)מלמדים להשתמש בה רק כאשר אין מוצא ואין לאן לברוח 5)כן הרבה מאוד 6)כן בעיקר 8)לא גרמה להיות אלים אלא שיפרה את תחושת הביטחון העצמי נ.ב - אל תקרא לזה חוג, אנחנו לא ילדים בני 5.... מועדון\מכון זה נשמע יותר מקצועי

אריארי

New member
תשובות

גיל 30 אזור מרכז קונג פו 1 - א 2 - ד 3 - ד 4 - ד 5 - ב 6 - ד 7 - ב 8 - ד אני מניח שהשאלון מכוון יותר לילדים... בכל מקרה, שים לב ש4 התשובות שנתת כאופציות לא מאפשרות לענות על השאלות, האם אתה משתמש באמנות הלחימה כדי לאים אל אחרים? זו שאלה שיענו עליה בכן/לא לא במסכים/לא מסכים. כדאי לך לשנות את האופציות לנכון מאד, כמעט תמיד נכון, לרוב לא נכון ולא נכון בכלל. אני מניח שאם העבודה היא במחשבים אתה צריך להקליד את הנתונים האלו ולעשות עליהם כל מיני ניתוחים... כדאי לך לשנות את השאלות או את התשובות שיתאימו אחלו לאלו אחרת לאנשים יש נטייה להתעלם מהתשובות שנתת ולכתוב תשובות משלהם (כמו שקרה לאלו שענו לפני).

Vegaro

New member
תשובות שלי

גיל: 24 איזור: הרצליה סוג אומנות: אייקידו 1) ד 2) ד 3) ד 4) ב 5) ג 6) ד 7) ג 8) ד אייקידו עוזר לי יומיומית בעניינים שלא קשורים להגנה עצמית ו"מכות" אבל אני מבין שלא על זה השאלון אז לא התייחסתי לזה

למעלה