ללא נושא

איך אפשר שלא לדבר על המצעד

מהי דעתכם לגביהם או לגבי זה , אני אישית חושב שזה שיש להם סטיה כלשהיא זה לא מרכיב עיקרי בחיים ומה שכואב פה זה למה רק החרדים יכולים לגרום פרובקציות מסויימות ואילו כל המדינה לא למרות שאני חושב שהרבה מהמדינה לא רוצים בזה

אני בעד...

שיעשו מה שהם רוצים, אני לא הולכת להיכנס לחיים של אנשים, ועד שיש משהו מעניין פה... מקווה שלא יהיו נפגעים...

אני חושבת

שזאת ממש לא סטיה.. אני בעד המצעד אבל אני לא מצליחה להבין למה הם חייבים לעשות אותו דווקא בירושלים.. זאת באמת התגרות לא מוצדקת הם יכולים להעביר את זה לתל אביב ואז זה לא יגרר למצב שזה נמצא- או הולך לקרות בעוד כמה ימים..(מקווה שלא יקרה להם כלום..!!)

ענת71

New member
לפי דעתי הם:

לא חייבים לצעוד בירושלים שיצעדו בת"א זה לא סוף העולם!!!

הנושא הוא לא איפה

לצעוד זה גם סיבה אבל עצם זה שהם עושים מזה כזה רעש במדינה ונותנים להם לגיטימציה, אמנם אנחנו מדינה דמוקרטית אבל יש גבול היום זה הם מחר זה דברים אחרים יותר גרועים

שלום רוני

האומואים ולסביות עושים רעש בכל העולם. הם הצליחו להביא את הנושא למודעות, כך שבמקומות מסוימים בעולם הם יכולים לחיות ללא צורך להסתיר, ויכולים גם לעבוד ולהתקבל כמו שהם, והלוואי שימצא הדרך שגם יתחתנו. החבר'ה האלה לא אשמים במצבם, הטבע יצר טעות כמו טעויות רבות נוספות. יפה מאוד שהם מסוגלים להתארגן ולהעלות את הנושא שלהם בראש החדשות. בתל אביב התהלוכה שלהם זו ההצגה הכי טובה העיר, והיא מסתובבת סביב סקס כי זו הבעיה שלהם. בענין ירושלים הם מצליחים להבליט הכי טוב את הבעיה שלהם, והדתים רק עוזרים להם. הסיפור עם ירושלים פשוט קצת מעיף אותי, כי אין דקה מנוחה בארץ הזו. הענין שלמרות שאני מאוד מסמפט את שורשי העם היהודי כולל הדתים ממאה שערים, קשה לי להתחבר עם חבורה שלא מתגיסת ולא עובדת ויש מהם שלא מכירים במדינת ישראל. אבל הייתי מעדיף שהמצעד יהיה לא מיתגרה בהם , אלה מול הכנסת ששם זה אזור שהם לא מכירים בו, ולא מפריע להם.

אני מכבד את כולם

אבל לא כולם חושבים כמוך,ולגבי הדתיים אם ההומואים לא היו עושים מזה כזה רעש אז הם היו שותקים כמו בשנים עברו וזאת הבעיה שכל הדיבורים במדינה שלנו מסתובבים סביב סקס, אני אישית לא מעניין אותי הנטיה שלהם או של כל אחד אחר אבל להתגאות ולהתנשק ברחוב? לאן הגענו, שיעשו את זה בבית או בכל מקום אחר אבל ברחוב?!

אז ככה

הם הבטיחו שבירושלים הם יעשו מצעד ללא נישוקים, ומעשים הפגנתיים. בתל אביב שבא חיים רבים מהם, מלבד במצעד לא ראיתי אותם עושים דברים בחוץ, אפילו לא הולכים עם ידים משולבות. לגבי סקס, המצעד של מישפחות הדתיים עם שיירת הילדים, שזה תוצאה של הרבה סקס שמתחיל כבר בגיל 17 של הבנות, ו- 18 של הבנים. כן רואים את זה הרבה במאה שערים, מזעזע, יותר מזעזע לראות את ההורים המיסכנים בני ה-18 שאין להם כסף למישפחה ומיקצוע מכניס, מיסתובבים ברחבת הכותל(במיוחד בחגים) ומבקשים תמיכה למישפחות ניזקקות, שזה הם. השידוכים בגיל צעיר כל כך , במיוחד לתלמידי חכמים נועד לשחרר את הלחץ הפנימי, ולפנות אותם ללימודים.

סליחה על הבוטות

אבל באמת הסתובבתי בכתל והסביבה כמה שעות, ולא הצלחתי להבין מה אני רואה.

לגבי הקטע של החרדים

יש הרבה אנשים שמבקשים צדקה ולא דווקא דתיים שמובטלים ויש להם מקצוע ואין הרבה ילדים

../images/Emo31.gif כמה דברים

קודם כל, לא בירושלים. זו פרובוקציה נטו דבר שני, למה צריך מצעד אם אתה חושב שאתה כמו כולם? דבר שלישי, למה הם צריכים תלבושות כאלו פרובוקטיביות באמצע הרחוב (הירושלמי)? זה ממש נדרש ממצעד? ודבר אחרון- עם כל הטררם הזה הם רק פוגעים בעצמם. לי אין בעיה עם הומוסקסואליות, אבל הם פשוט עושים יחסי ציבור גרועים לעצמם.

alkestis2

New member
אני בעד המצעד אבל נגד התגרות נטו

יש לנו מספיק בארץ שלנו. לא יקרה כלום אם המצעד יתקיים בתל-אביב.

היו צילומים של המצעד בשנה הקודמת

הם היו לבושים בלי פרובוקציה, כמו מיצעד רגיל, עם שלטים ותופים, אז מה הבעיה.

למעלה