<ללא נושא>
אין לי ממש כותרת לזה... ממ.. מה שאני בעצם רוצה להגיד זה.. שעלה לי רעיון קטן. אולי השמינייה יעשו תכניות לימי הזיכרון ויום העצמאות
כמו שיש כל מיני תוכניות בטלוויזיה לימים האלה למה שגם לשמינייה לא יהיה פרק מיוחד לאותו היום? אז ישבתי וברגע שעלה לי הרעיון כבר היה לי תקציר של הכל בראש.. אין לי כוח לשבת ולכתוב תסריט כי מי ירצה לקרא?! אז כתבתי תקציר קטן, נקווה שאת זה תקראו לפחות
השמינייה - תוכנית מיוחדת ליום הזכרון לשואה ולגבורה השמינייה רוצה לעזור לסבא של אבי למצא את בן דודו שחזר מהשואה וחי באמריקה. בנוסף לכך, דדי ודגנית מחליטים לשמור על התינוק. חבורת ילדים רודפת אחרי רותם מפני שהיא הציקה לילדה שבחבורה. רותם באותו התקופה קוראת את ספריה של אנה פרנק ומחליטה לקחת משם את הרעיון של להתחבא מאחורי ארון. היא מתחבאת בארון של הטורבו-טיים בלי שדדי ודגנית יראו. רוברטו מספר לבנו סיפורים על אנשים מהשואה. אבנר דרך "מפת קונדסאים" [לא אני לא מושפע מהארי פוטר.. בכל מקרה אני אסביר טיפה על המפה הזו למי שקרה את הספר ולמי שלא (ותבינו שהמפה הזו היא לא כ"כ כמו בספר). המפה היא בעצם צג קטן. בצג יש כבישים וכו'. לצג הזה מחוברים כל המסטיקים של דורי ורואים לאן כל אחד מהמסתיקים הולך, כך אפשר לעקוב אחרי אנשים בזמן אחד] מגלה עם יאיר שהשמינייה נמצאת יחד בחדרו של אבי. השמינייה מצליחה להתחבא מפני ליאורה, אבנר ויאיר. לבסוף השמינייה מגלה כי בן דודו של סבא של אבי נפתר באמריקה לפני שנה ומה שנשאר מאז אלו רק קלטות ישנות. השמינייה לכבוד יום הזכרון לחללי מערכות ישראל [לפי דעתי יותר מותח ויותר יפה אבל אי אפשר להשוות כ"כ] דגנית יולדת. אלי אומרת לרוני שהיא עומדת לחזור לארץ מלונדון והיא לא מגיעה אחרי שרוני הכינה לה מסיבה גדולה. השמינייה נפגשת אצל ניני ואיה כשדדי ודגנית בבית החולים. יואל משחרר את צ'כוב ובתמורה הוא אומר לו שדניאל כרגע בבית הקברות הישן. צ'כוב משחרר את לילי. יואל מגיע לטקס זיכרון הזקן ודניאל נתפס. רוברטו שולח את העוזר לקזינו על מנת שישיג עוד כסף כדי שיעברו למקום גדול יותר. העוזר הולך לקזינו החדש של קאסיו. ליאורה מפתיעה את דורון לכבוד יום הולדתו אבל אז מצלצלים אליו ומזמינים אותו לפעילות בצבא. סבא של אבי מגלה על "מפת הקונדסאים" אבל היא הייתה מזויפת מבלי שהוא ידע. השמינייה מגלה פרט חשוב על דורי. יש לו אח שיצא ביום ראשון לג'נין ולא חזר. השמינייה מחפשת אחרי איתי בשטחים וניני שלבוש כמו חייל מגלה כי איתי מת. אלי נהרגה מהטרור בחו"ל ואיתי נפצע בג'נין. רוברטו לוקח כסף למקומו החדש מסבא של אבי הקמצן והעשיר. לילי השתכלפה דרך מכונתו החדשה של דורי והיא קשרה את לילי האמיתית ולבסוף מתברר כי היא זו שעשתה את שתי פעולות הטרור. השמינייה - תוכנית מיוחדת לכבוד יום העצמאות איה קובעת אם נטשה. נטשה "טועה" בדרך ומגיעה למקום מוזר. היא נכנסת דרך דלת וכשהיא רוצה לצאת הדלת לא שם. נטשה נבהלה מאד. לבסוף, כשיצאה מהחדר קראה לכל חברי השמינייה למקום. במקום דיבר אליהם רוח רפאים. שומעים אותו אבל לא רואים [ד"א גם מרגישים שהוא לידך מה הרוח]. הרוח מצווה עליהם להיכנס לתוך מבוך. הם נכנסים. באמצע המבוך הם מגיעים אל הרוח שוב ואז הוא אומר לנטשה לצייר קוף שבתוכו בן אדם אבל בלי עיפרון אלא עם אבן. נטשה מוצאת אבן ועושה את זה בקלות. המשימה השנייה זה להגיד שורה מהספר הארי פוטר הרביעי. השורה צריכה להיות קשורה לדמבלדור ולפרדג'. איה עושה את זה בקלות. במשימה השלישית אדם צריך להגיד איך אומרים "אני" בגרמנית. אדם טועה והרוח אומר לכל אחד מהם לשכב על המזרון שיש שם. כל מי שנשכב על המזרון נשכב לבפנים. הם חוזרים לפני קום המדינה ומטרתם זה להציל את יום העצמאות. אדם מתנהג מוזר. כאילו תפוס לו הצוור אבל הוא משמיע קולות מוזרים. הם שומעים את יאיר שמשכנע את מולי להצטרף לסקורפיו על מנת שיהיה בכנסת. בעצם יאיר גם בסקורפיו [אבל עזב אחרי כמה שנים]. הם גם רואים את רוחל'ה מדברים איתה והיא כועסת עליהם. כדי לחזור בזמן על השמינייה לענות על כל השאלות שלפניהם. הם עונים על כולם מלבד על השאלה האחרונה. בשאלה האחרונה בןבן ורותם עוזרים להם. הם קופצים משום מקום ואומרים שהם יודעים מי זה הרוח ושהם ראו אותם בכל מצב ובכל תנוחה. הרוח היא אדם. בפלאשבק רואים שגם הצד האפל של לילי וצ'כוב שיכפלו אותו. שנייה לפני שרותם עונה על השאלה הרוח גורמת לה להתעלף. בןבן עונה על התשובה ושנייה אחר כך הרוח מעלפת גם אותו. אדם נעלם עם הרוח. השמינייה חוזרים מהמזרון. הם מגיעים ללילי וצ'כוב. לילי מאיימת על כולם. היא אומרת לניני להשתכפל. דורי רץ לביתו. ידוע שדורי בנה את המכונה ולכן הוא הביא את החלק שעוצראת השיכפולים. שנייה לפני שניני משתכפל דורי עוצר את המכונה. לילי מנסה להרוג את דורי אבל ברגע שדורי עצר את המכונה כל השיכפולים מובסים. לילי מצליחה לירות אבל היא פוגעת בדלת ולא בדורי. כל השמינייה בורחת וצ'כוב רודף אחריהם [עם אקדח]. מיקה, נטשה ואיה מגיעים ומצלילם את לילי ואדם האמיתיים. ניני ואבי לוקחים את צ'כוב ומושיבים אותו על המכונה ויורים בו אם האקדח של לילי. זהו.
מקווה שהבנתם את הכל ואהבתם
[URL='http://']טל[/URL]
אין לי ממש כותרת לזה... ממ.. מה שאני בעצם רוצה להגיד זה.. שעלה לי רעיון קטן. אולי השמינייה יעשו תכניות לימי הזיכרון ויום העצמאות