ללא נושא

מרי15

New member
ממ האמת שגם אני לא מבינה... אז

היא כתבה "ללא נושא" "ללא תוכן".. מה כל כך מצחיק בזה? וויקטוריה למה שתמחקי את זה בפעם הבאה? אסור לכתוב הודעות כאלה? *שואלת בתמימות גמורה אגב*

רולדההה

New member
ארג. חברה, אסור לכתוב ../images/Emo98.gif

הודעות כאלה בלי סיבה ולא לנצל"ש. למה? כי זה דוחק הודעות חשובות לעמודים הבאים, כי זה מעצבן לאללה וכי זה גורם לפורום להראות כמו חדר צ'אטים של ילדים בני שמונה. זה למה. סורי, אבל אני בכלל חושבת שיעל הייתה הרבה יותר מדי נדיבה ומבינה. אני במקומה הייתי מוחקת את זה על המקום ואתם צריכים להעריך שיש לכם כזאת מנהלת נהדרת.

yvirus

New member
לדעתי זה די ברור

שלא ניצלשתי. אם הייתי יודע מה זה בטוח הייתי עושה את זה. (מתישהו שמעתי שזה לנצל שירשור אבל אני בהכחשה) ההודעה לא הייתה דוחקת הודעת אחרות אם לא הייתה מוקפצת כמו מטורפת. לא אני הקפצתי (בכל אופן, לא רק אני) ד"א אני לא מבין מה כ"כ מושך בלהגיב להודעה מטופשת כזו. * אני שמח שאת לא מנהלת כי היית מוחקת את ההודעה שלי ** זה לא אישי, פשוט מחיקת הודעות היא עונש אכזרי לדעתי. *** בייחוד הודעות שכ"כ מפתים למחוק

yvirus

New member
מפתות ולא מפתים כמובן

לא מאמין שזה קורה לי. תתחשבו בי, אני מצונן קלות

yvirus

New member
משהו שאני לא מבין (והדגש על מבין)

איך הגעת למסקנה המוטעת שאני בת? א. סתם ניחשתי ב. כתבת הודעה מטומטמת ג. קוראים לך יובל וזה שם גם של בן וגם של בת ד. כל התשובות נכונות

אני יכול להגיד משהו אבל... ../images/Emo6.gif

לא אגיד, כי אז ויקטוריה תגיד: "פעם הבאה - הודעות מסוג של בנות-הן-טיפשות לא יתקבלו, אלא ימחקו
"
חחחח, הצלחתי להגיד את מה שאני רוצה בדרך עקיפה..
*מחכה לתגובה של ויקטוריה* ולא, זאת לא הייתה התגרות במזל
לכל מי שישאל...

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo46.gif

יש כאן רוב של בנות (או לפחות הרבה בנות). זהירות, כי זה שאנחנו (לפחות חלקינו) מתרתחות כשקוראים לנו "נרבה" (בטון המיוחד הזה ששמור למילה הזו), לא אומר שאנחנו לא שומרות על זכויות וכבוד המין שלנו!

2 Mיכל

New member
אתה פשוט קורע אותי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מצחוק, אתה יודע?
*מתגעגעת לשיעורי מחשבים*

אמ. אבי..

זה לא ממש מוצא חן בעיניי איך שאתה מדבר, אתה יודע? ובפעם האחרונה שמישהו אחד (מכיתתי) עשה משהו שלא ממש מצא חן בעיניי, הוא לגמרי ברח ממני והלך להתחבא מאחורי הבנים הגבוהים יותר (כי הוא טיפה יותר נמוך ממני. ואני לא ממש גמדה, אני די ממוצעת). אוף, זה היה כל כך מצחיק
רוני, מקרה משהומחברתהערביתהאבודהשהואלקחממנילפנישיעורמתמטיקהלהעתיקשביולאהחזיר
אוף, ואני רק צחקתי... טוב, עכשיו ירדתי מהקשירות, לא שאני קשורה אי פעם, אבל בכל זאת, הייתי ממליצה לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה אומר משהו

Roonil Wazlib

New member
וואלה?

חשבתי שדיברת על יגאל, שברח בלי שום סיבה נראית לעין אבל אני מסכימה איתך- אבי מדבר לא יפה וצריך להעניש אותו איכשהו...אולי ניתן לו עט שיחרוט לו על היד ויכתוב בדמו ונגיד לו לכתוב "אסור לי לרדת על בנות"?

למעלה