ללא נושא.

Digi Lista

New member
למה סיוטים?...

וטוב לראות אותך

טיקיי

New member
כי כשהייתי קטן...

בערך בכיתה ב' או ג', היו לי שגיאות כתיב, אז אבא היה מכריח אותי לקרוא ספרים שלו מהתקופה שהוא היה קטן והיה בוחן אותי עליהם... ואחד מהם היה הספר הזה... אז כל פעם שאני שומע על אחד מהספרים האלה, אני נזכר באחד הבחנים שלו, שדילגתי על אחד הסיפורים כי הוא נראה לי משעמם, ואז הוא בחן אותי עליו ולא ידעתי, והוא אמר "לאן הם קפצו? לאן הם קפצו?" ואני התחלתי לגמגם והוא הלחיץ אותי ב"נו, לאן הם קפצו?" והתחלתי להמציא תירוצים ששכחתי את המילה ודברים כאלה, והוא ממש ממש לחץ עלי וכבר כמעט בכיתי, ואחרי המון זמן ניחשתי שאולי למים, ואז הוא ענה לי באדישות "קרוב, לשלולית" ואז אמרתי "כן, כן! לשלולית! זאת המילה!" אבל לא נראה לי שהוא האמין... :/ ואני נזכר בזה הרבה וזה מפחיד אותי, למרות שזה כן עזר לי להיפטר מהשגיאות...

Oukami Kun

New member
זה כי... כי...

כי את אפעם לא באה למפגשים כפרנציפ ואנחנו לא רואים אותך אז אין לנו שום כלי שיכול לתאר אותך חוץ מהעובדה שאנחנו יודעים שאת אוהבת את כולנו וזה שאת מנהלת [AKA כחולה...], אז נראה לי שבגלל זה יצאת חסרת צורה מוגדרת כזאת עם חיוך ענק וחיבוק בשביל כולנו.
הו אני כזה רגשן

Digi Lista

New member
שנים אני עובדת על תדמית ה"קשוחה"

ובסוף אני יוצאת כרית
חן לפי מה שהבנתי לא הייתה אף פעם במפגשי פורום ומה בכלל הקשר בין המפגשים לכרית?... וזה לא עניין של פרנציפ לגביי המפגשים... אבל סבבה אני מוכנה להצטייר ככרית

Chen764

New member
אין לי ממש מה לכתוב.

סתם כיף לקרוא כל מה שאתם כותבים.

למעלה