ללא נושא.

PEACE FOR ALL

New member
ללא נושא.

אני במצברוח מוזר היום. כל האפור הזה בחוץ עושה לי רע, המחלה עושה אותי חלשה, העיניים שלי נעצמות. לא ישנתי כמעט כל הלילה, היה לי חם נורא, החתולה צרחה מאחורי הדלת של החדר. כל כך חיכיתי לחופש הזה, אבל עכשיו אני רק רוצה שהוא ייגמר. איך שאני מסתכלת על זה עכשיו, זה בכלל לא הולך להיות חופש. יש לי אלפי דברים לעשות - ואין טיפה של זמן. גם כשאני אהייה בתל אביב או באילת, אני לא באמת אהנה. אני רק אחשוב על זה שבבית מחכות לי המון מטלות. תמיד זה ככה. אני לא אהייה רגועה עד שהכל יהייה מושלם וגמור. ובאמת שאני לא רואה את עצמי מסיימת הכל עד סוף החופש. המורים בבצפר חושבים שהם היחידים. כל אחד מפיל עלינו עבודות בלי רחמים. ואולי באמת אם היה לי את כל החופש הייתי מספיקה הכל. אבל אין לי. וזה מלחיץ אותי נורא. וחוץ מזה, פתאום תקפו אותי געגעועים אליו. לא ראיתי אותו כל כך הרבה זמן.. ואני צריכה אותו. אני רוצה שהוא יחבק אותי. מן חשק כזה.. לא יודעת מה קורה לי. נהייתי רגשנית. שמתי לב שכל כמה זמן אני באה לפה עם אחת ההודעות האלה.. לפעמים יש לי צורך לפרוק הכל. ו... לא יודעת מה הנקודה. אלה פשוט מחשבות.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifזה טוב לפרוק הכל

לא טוב להשאיר הכל בלב. אני מרגישה כמוך, המורים האלה כלכך מעצבנים, חושבים שהחופש שלנו נועד כדי ללמוד בו יותר. אי מציעה לך לעשות הכל עכשיו כדי להנות בשארית החופש, ואני מבינה את החשק שלך לחבק אותו, תתקשרי? תבררי?

sh53

New member
מותר בהחלט לפרוק מהלב כאן

זה חלק מתפקידו של הפורום - מקום לפרוק בו דברים שלא נעימים, ולא רק לספר מתי שטוב לנו. בקשר לחוסר הזמן - נסי לעשות לך טבלת זמנים, איזה שיעורים תעשי בכל יום מימי החופש וכמה שעות תקדישי לכל מקצוע. בקשר לזה שאת חולה ועייפה - יכול להיות שזה וירוס עונתי ויכול להיות שהגוף שלך מותש ובגלל זה את חולה יותר. נסי לארגן לך בימים האלה, שהם קשים מבחינתך עם המון שיעורים, בכל יום איזה חצי שעה או שעה להתפנקות והנאה ושלא תרגישי שיום שלם את עושה רק דברים קשים ומעצבנים, כדי לתת לגוף ולנפש לנוח קצת. עשי פעילות גופנית קצת (ממריץ את הדם) - כמו הליכה רגלית, לא צריך המון זמן, אפילו סתם לצאת החוצה ללכת ברגל ולשאוף אוויר. להרגיש את הזמן שאת משקיעה זמן בעצמך. את מתגעגעת אליו? תתקשרי אליו ואם הוא יכול שיבוא אלייך, ואם מוחמד לא בא אל ההר, ההר בא אל מוחמד
קחי את השיעורים איתך, הכיני באוטובוס בזמן הנסיעה, בלי איתו כמה זמן בפינוק אחד של השני ובדרך חזרה הכיני שוב שיעורים באוטובוס. אל תפלי למטה, אל תלכי לאילת ולת"א בהרגשה כזאת כי באמת שאת לא תהני כך. תכנני את הזמן שלך. גם אם יום אחד תלמדי ותשקיעי בלימודים על שעות הלילה המאוחרות, לפחות למחרת יהיה לך יותר זמן פנוי.
כי נראה לי שאת זקוקה לזה וגם
לא נראה לי שיזיק.

למעלה