ללא נושא

Adidii2

New member
ללא נושא

אחרי 3 שנים ותכנון חתונה הקשר מתחיל לדעוך אבל אין הבנה מצדו שיש משהו לא תקין מבחינתו אחרי שמשלימים הכל בסדר,גם אני צד בהאשמות אבל משהו כבר לא מתפקד כמו פעם! מה עושים אני מרגישה שכל מה שאעשה מתפרק לי בין הידיים

מריוס זכריה

Member
מנהל
באחת בלילה אפשר גם בלי נושא

הרבה אנשים שחיו יחד כמה שנים מתחתנים ואחרי זמן קצר נפרדים. יש כאלו שרואים בזה הוכחה לכך שלא בריא לחיות יחד לפני החתונה. שצריך להתחתן צ'יק צ'ק. אבל אני רואה בזה משהו אחר לגמרי. זוג חי יחד כמה שנים. כל זמן שהכל בסדר, פשוט ממשיכים לחיות. אבל כשהבעיות הזוגיות מתחילות להצטבר, בא רעיון גאוני: אולי נתחתן? זה בטח יפתור את הבעיות! ואכן מקבלים הפוגה של כמה חודשים. מתרגשים מהחתונה. יש מלא סידורים. גם אם יש ריב קטן, אומרים שזה בגלל המתח של החתונה. הכל בסדר, עד אחרי ספירת הצ'קים. בדרך כלל ההלם מגיע בירח הדבש. בין מלון לבריכה מגלים שנשארנו תקועים עם אותו אדם, ושום בעיה לא נעלמה. [יש אגב כאלו שבשלב הזה בא להם רעיון עוד יותר מבריק: אולי ילד יפתור לנו את הבעיות?] מסקנה? אם אתם בבעיות, חפשו פתרון אחר לבעיות. החתונה לא תפתור כלום. להיפך: היא עלולה להביא ליאוש. תכננתם? הזמנתם מקום? תמיד אפשר לדחות. תחיו עוד שנה שנתיים בלי חתונה, תעבדו על הבעיות. אם הן יעלמו לשנה שלמה, תוציאו מהמגירה את התפריט ורשימת המוזיקה. ואם לא - לפחות תחסכו פיאסקו גדול והרבה עוגמת נפש. ושההורים והדודות המתרגשים יגידו מה שהם רוצים.

seeyou

New member
" משהו כבר לא מתפקד כמו פעם!"../images/Emo13.gif

אפשר להגיד ששום דבר לא מתפקד כפי שתפקד בהתחלה.
"אחרי 3 שנים ותכנון חתונה הקשר מתחיל לדעוך"
אובכן-זה טבעי-לדעתי אתם לא אותם אנשים שהיו לפני 3 שנים המטרות שהיו בזמן תחילת התכנון כבר לא קיימים . כול אחד מבני הזוג מתפתח(בצורה פיזית,ריגשית...) בצורה אישית גם אם ישנים באותה מיטה
,לכן תכנון יכול להיות רק בקשר לחפצים אך לא לאנשים אין שום חשיבות מי "אשם" בזוגיות ממוסדת יש צורך בשינוי מתמיד על מנת להתאים את התכנון למציאות יוסי

למעלה