ללא נושא

ללא נושא

היי לכולם,רציתי לשאול לדעתכם,השידוך שמאוד רציתי,וסיפרתי לכם שניסו לקלקל,כפי שסיפרתי יצא אל הפועל,הגעתי לפגישה כמובן בציפיה גדולה,בלמעשה התאכזבתי מאוד מהקטע החיצוני,מה שכן,בחורה טובה מאוד,רגישה,חכמה ומבינה עניין,רק יש משו חיצוני שמאוד מפריע לי,אני נורא מתלבט..מצד שני אני אומר לעצמי כ`כ פחדתי שהיא תברח לפני שנפגשנו,אז איך אוותר על זה ממניעים חיצוניים,?!אני בדילמה!..נ.ב.חיסכו ממני הרצאות שחיצוניות זה לא חשוב,ובלה בלה בלה,כי ניסתי להתגבר ע`ז בפעמים קודמות,וראיתי שלי,זה כן מפריע,וחשוב,מה לעשות אני בנאדאם..

אם היא לא הכי יפה בעולם

זה לא סוף העולם. הבעיה מתחילה רק באם היא דוחה (יענו מגעילה) אותך.

19popi

New member
אם ניפגשת איתה כמה פעמים, וחשבת על זה והגעת

למסקנה שזה מפריע לך מאוד, וא"י לתקן את הבעיה שיש לה מבחינה חיצונית... ואתה מרגיש אתה לא מסוגל לחיות איתה ככה, אז זה לא מתאים כניראה..

הרבה מאיתנו נתקלים בקושי הזה

והפתרון שאני מצאתי ושמעתי שעוד עושים כך זה לצאת לעוד פגישה ובראש להתמקד דוקא במראה ולבדוק אם זה עדיין מפריע באותה מידה או פחות.. ואם זה פוחת אז יש מה להמשיך כי זה אומר שאם הזמן זה ירד ויפחת.

גלית99

New member
תפגש עוד פעם.

שלא תעז להוריד. זה רק יעזור לך לבחון כמה זה מפריע לך אחרי פגישה שניה, אם פחות תמשיך. אם יותר תוריד. בדוק ידידי, חבל על הויכוח..

כקודמי, גם אני אומר: תמשיך.

ולדעתי לא רק עוד פגישה אחת. אם המראה החיצוני הוא הבעיה היחידה, אל תוריד לפני פגישה רביעית(!) כידוע `על כל פשעים תכסה אהבה`, ויתכן שהיא תמצא חן בעיניך עד שתשתחד לומר שהיא יפה. וכבר היו דברים מעולם. /tapuzforum/images/emo50.gif

ORITB3

New member
אם המראה מפריע לך מאד אז תוריד!

אני נפגשתי 6 פגישות עם בחור והתלבטתי רק על המראה!ובסוף אם הייתי מתחתנת איתו לא הייתי מסוגלת שיגע בי לרגע!אם אתה נמשך-אתה נמשך,ואם לא חבל"ז!מקסימום פגישה או שתיים ואם זה לא משתנה אז תוריד...

למעלה