ללא נושא

ללא נושא

היתה לי חברה טובה מאוד במשך מספר שנים. אהבתי אותה מאוד וגם היא אותי. היינו נותנות כח אחת לשניה ע``י נגיעות, לא חושפניות, בידים, חיבוקים, קצת נשיקות על הלחי וכד. לפני זמן קצר החלטנו שתינו לעשות כמין אורגיה עם ידיד, לא רציני, סתם נגיעות, ירידות וכו. שכחתי לציין שחברתי לא יכולה לסבול תמושג ``לסביות`` לכן מיד שהתחלנו היא אמרה שבחיים לא תתנשק איתי צרפתית כי זה מגעיל אותה, אבל בהמשך היא התחממה והתחלנו נשיקות חבלזיות. והיה כיף. אחרי מס ימים החלטנו שוב לעשות אורגיה, ושוב אמרה שלא תנשק ובסוף התחממה והיה אחלה נשיקות. מאז הפעם השניה היא מתנתקת מימני ומתנכרת לי. היא אמרה לידיד שלי שאני דוחה אותה, למה זה קרה? מישו יכול לעזור לי להחזיר אותה אלי? היא חסרה לי מאוד!

נשיקה צרפתית בין 2 חברות = דחיה?

היתה לי חברה טובה מאוד במשך מספר שנים. אהבתי אותה מאוד וגם היא אותי. היינו נותנות כח אחת לשניה ע``י נגיעות, לא חושפניות, בידים, חיבוקים, קצת נשיקות על הלחי וכד. לפני זמן קצר החלטנו שתינו לעשות כמין אורגיה עם ידיד, לא רציני, סתם נגיעות, ירידות וכו. שכחתי לציין שחברתי לא יכולה לסבול תמושג ``לסביות`` לכן מיד שהתחלנו היא אמרה שבחיים לא תתנשק איתי צרפתית כי זה מגעיל אותה, אבל בהמשך היא התחממה והתחלנו נשיקות חבלזיות. והיה כיף. אחרי מס ימים החלטנו שוב לעשות אורגיה, ושוב אמרה שלא תנשק ובסוף התחממה והיה אחלה נשיקות. מאז הפעם השניה היא מתנתקת מימני ומתנכרת לי. היא אמרה לידיד שלי שאני דוחה אותה, למה זה קרה? מישו יכול לעזור לי להחזיר אותה אלי? היא חסרה לי מאוד!

תגובה

דוחה אותה, שיצרתן קשר לסבי. נסי כעת ליצור אתה קשר של דבור, והשתדלי להיות עדינה ונעימה אתה. עבדי על הענין המשותף, התעניני בה הרבה ושתפי אתה חויות חשובות. אולי כך לאט ישכח הקטע.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifללא ספק דוחה.

לפי דעתי לקח לה קצת זמן לקלוט מה היא "עשתה". לנשק את החברה הכי טובה שלך זה לא דבר נורמלי שעושים כל יום... נראה לי שפשוט נפל לה האסימון, והיא מעדיפה להתרחק קצת. תני לה זמן ואל תילחצי! זה יעזור

nate2000

New member
מה דוחה פה בדיוק?

אולי אותך זה דוחה. אז סייגי את מה שאת אומרת לעצמך בלבד.

היא פוחדת מהסוגיה הזאת

היא לא רוצה להיות לסבית, היא פוחדת להיות לסבית וזה גורם לה לרתיעה ולהתנתקות ממך. קשה לה לקבל את עצמה. היא רוצה לאהוב ולהימשך רק לבנים וכנראה שהיא נמשכת גם לבנים וגם לבנות. קשה לי לייעץ מה לעשות במקרה כזה. זאת בעייה. היא תצטרך קודם כל לשנות את התפיסה שלה לגבי זהות ונטייה מינית ולהבין את עצמה לפני שהיא תוכל לחזור לקשר הרגיל שהיה לה איתך קודם לכן. זאת דוגמה טובה למקרה בו ליחסי מין יש השלכות על הקשר בין חברות, חברים או ידידים. באמת עצוב לקרוא שזה מה שקרה.

אני מסכימה עם Music addicted 1...

בהחלט יכול להיות שהיא מבולבלת עכשיו מבחינת זהותה המינית. אני יכולה לכתוב פה המון על דברים שבדיעבד היית צריכה לחשוב עליהם או לא לעשותם, אבל זה לא ממש יעזור לך כרגע... לדעתי,תני לה את המרחק לו היא זקוקה. בעוד זמן מה צרי איתה קשר ותגידי שאת מצטערת שהתרחקתן.

למעלה