ללא נושא

hospital_food

New member
ללא נושא../images/Emo16.gif

יש לכם שירים שאתם שומעים אותם אתם ישר נזכרים בארוע בעבר? לרוב אלה שירים ששמעת אותם בסיטואציה מסויימת. כשאני שומע את The Fox in the Snow של בל אנד סבסטיאן ,אני נזכר שנסעתי בכביש מהיר ובגשם חזק ביותר לשום מקום... כשאני שומע את She broke you so softly שלmojave 3 אמי נזכר בנשיקה הראשונה. כשאני שומע את My Friend Goo של סוניק יות´ אני נזכר בצלצול האחרון של התיכון. טוב, התפלצפתי כאן עד מאוד. עכשיו אתם...(אם תרצו)

בטח! כל הזמן...

אבל אני לא נזכר במשהו ספציפי אלא בתקופה מסויימת. כל תקופה אני חורש על שיר אחר ואז נמאס לי ואני עובד לבא בתור, אחרי תקופה ארוכה שאני שוב פעם שומע את אותו השיר אני כאילו חוזר לתקופה ששמעתי אותו וזה מוזר לאללה
לדוגמא אם אני שומע שירי ילדים ישנים (שלא ממש מוכרים) אני מיד חוזר לתקופת הגן..מעין טריפ שכזה
.

קורה לי !!!

בעיקר כשלפעמים אני קונה איזה דיסק בדיוטי פרי, לפני נסיעה ,ואז חורש עליו, ומאז כל פעם שאני שומע אותו אני פשוט חוזר לאותו טיול! כמו שאמר אמיתי "מעין טריפ כזה.."

Esmena

New member
שלא לדבר על

שיר שאתה שומע ברגע שאתה קורא באותו זמן .ואח"כ כשאתה שומע אותו שוב... יצא לי כמה פעמים לקנות ספרים ודיסקים ביחד.

PORCUPINE

New member
אלבומים מסויימים וחו"ל../images/Emo160.gif

זו התופעה הכי חזקה אצלי. לשמוע משהו מסוים בחו"ל, ואח"כ כל פעם שאני שומע את זה שוב אני נזכר במקומות הספציפיים ששמעתי כל שיר ושיר. מוזיקה היא טריפ. היא שכרון חושים. היא פוגעת במקומות הנכונים.

חולוני

New member
גם לי זה קורה..

השיר Jamiroquai - Virtual Insanity תמיד מזכיר לי את הפעם הראשונה שהייתי בלונדון. זה היה באותה שנה שהשיר הזה יצא (לא זוכר איזה שנה בדיוק, 96 או 97..)..וחרשו עליו בכל חור בלונדון.. אז הוא כבר ממש נמאס לי...כי כמה אפשר לשמוע אותו שיר בכל חור? אבל היום מתי שאני שומע אותו זה מעלה לי זכרונות נעימים..

@יעל@

New member
אתם ממש תצחקו על מה שאני אכתוב

פה אבל כשאני שומעת את השיר believe של שר אני נזכרת בטיול השנתי הדפוק שהיה לי כשהייתי בכיתה י´ שלא היה טיול מי יודע מה האכסניות היו מגעילות והיה קרררררררר...... איך השיכבה שלי חרשה שם על השיר הזה.......

Johnny the Doe

New member
חה חה חה!! ../images/Emo6.gif

טוב די להיות אינפנטיל
אני מצטער בשבילך שהיית צריכה לעבור את החווייה המצמררת הזו של להיתקע עם שכבה שאוהבת שירים של שר. קבלי
.

Johnny the Doe

New member
יש לי כמה כאלה

לדוגמה, תמיד כשאני שומע שירים של jazzy jeff & the fresh prince אני נזכר במשחק GTA 1 כי בתקופה שחרשתי עליו נהגתי לשים את האוסף שלהם בזמן שאני משחק. כשאני שומע את הסימפוניה התשיעית של בטהובן ובעצם כל יצירה קלאסית אני ישר נזכר בסרט "התפוז המכני", אין צורך להסביר למה. יש לי עוד דוגמאות שאני כרגע לא זוכר.

Charlotte

New member
......

Unintended של מיוז מזכיר לי חברה שדיי התנתק לי הקשר איתה, לא יודעת בדיוק מה קרה לה. אני זוכרת שישבנו בפארק והיה לנו משעמם אז התחלתי ללמד אותה את המילים של השיר.. Lost in you של אש מזכיר לי את הטיול השנתי המדהים שהיה לי השנה. הקשבתי לשיר הזה לפחות 20 פעמים, מסיבה שאני מעדיפה לא לציין
ו.. Believe של שר מזכיר לי את מסיבת הסיום של כיתה ו´
אין צורך לפרט

ƒire

New member
may it be

מהסרט מולן רוז´ נותן לי הרגשה מוזרה , למרות שאני לא יכול לחשוב מה היה מיוחד באותו הזמן ... Everybody Wants To Rull The World של Tears For Fears מזכיר לי שהוא היה השיר הראשון שבאמת אהבתי (ממש אהבתי) , כנראה שאני נמשך למילים וצלילים מושכים. כל שיר של דפש מוד (טוב לא כולם , רובם ) לא עושים לי כלום אבל שאני בחברת אנשים אני משתגע ומתחיל לשיר בקול רם עד שמבקשים ממני להפסיק (מוזר אבל אני מכיר את המילים ליותר מ50 שירים שלהם ואני לא מעריץ גדול שלהם.)

Useful Idiot

New member
אוי, כמובן!

אבל אצלי זה יותר תחושות.. לדוגמא, הפעם ראשונה ששמעתי את album of the year של פיית´ נו מור היתה כשהייתי בדיכאון חמור, ומאז אני שומעת אותו או כשאני בדיכאון או כשאני עצובה, ואם אני שומעת אותו בהזדמנות אחרת - אני מייד נהיית מדוכאת. למרות זאת, הוא מזכיר לי את השבוע שבו הייתי בספרד, כי שמעתי אותו הרבה אז. גם השיר i miss you של אינקובוס מזכיר לי את אותו טיול. יש כמה שירים שאני לא מסוגלת לשמוע, אחרי שנפרדתי מחבר שלי. (אחד מהם זה nothing really ends של דאוס. וחבל, כי זה ממש שיר יפה. אם אני שומעת אותו, זה כדי לענות את עצמי) ממ.. אירועים ספציפיים? לא יודעת. אבל הדיסק make yourself של אינקובוס תמיד מזכיר לי את הקיץ שבין כתה ח´ ל-ט´, כי אז קניתי אותו וחרשתי עליו בצורה אכזרית ביותר. כשאני שומעת את aenima של טול אני תמיד חושבת על עצמי שוכבת על הפוף או על הרצפה בחדר, עם הראש בין שני הרמקולים הענקיים שלי (יבורכו בני דודי הצדיקים! אהה!), כי ככה שמעתי אותו בד"כ. וחוצמזה זה אלבום שתמיד מעיר את הנטיות ההתאבדותיות שבי. למה? יויו. עוד..? לא יודעת. אני באופן כללי שומעת מוזיקה בתקופות, פעם זה ופעם זה (כרגע, אן זה מעניין מישהו, אני בשיא תקופת המיינארד שלי - מה שאומר טול ו-א פרפקט סירקל מסביב לשעון) טוב, זה כבר קצת יותר מדי.

למעלה