ללא נושא...

E l i a n

New member
ללא נושא...../images/Emo10.gif

לכולם.. לכולם יש חברים סביבי.. רואה נשיקות בכל מקום.. חיבוקים.. לאן שאני לא אפנה..לאן שאני לא אביט.. זה לא שאני לא שמחה בשבילם.. אני שמחה מאוד.. אבל לפעמים אני.. אני מרגישה כאילו אני כבר רוצה שהם ייפרדו.. שיתייחסו גם אליי.. אני אנוכית מדי? אני חושבת רק על עצמי? ... אני.
(שחור.ויש לזה משמעות.)

אליאן...

מותר לך גם לפעמים לרצות את התשומת לב שלך, יש בזה אנוכיות, כי אנחנו אנוכיים... ככה זה, כולנו כאלה אם נודה בכך או לא... לגבי העניין, ניסית לתפוס אותם קצת לבד? זה אפשרי בכלל? (אני יודע שלא תמיד...)

E l i a n

New member
היי גיל, תודה על היחס..../images/Emo24.gif

יש כמה שתפסתי לבד..אבל לא בי הם מתרכזים.. הם עסוקים בכמה טוב היה עם החבר/ה.. מה הם עשו.. כמה שהחבר/ה מתוקה/ה.. ולפעמים..בא לי להגיד להם.. כמה שזה מרגיז אותי.. כמה שזה מכעיס אותי.. כמה שזה גורם לי לקנא.. אני שונאת לקנא.. ... אני.
(שחור..ויש לזה סיבה..)

אין לי שם...

בתור מי שעוברת גם כן את מה שהנערה כתבה כאן ויודעת כמה זה כואב ומציק אני יכולה לומר שהמשפט שכתבת ושהרבה אומרים זה המשפט הכי מעצבן שיכול להיות במצבים כאלה. ועכשיו בטח תכתוב לי שזאת בחירה וכו´ ולי אין כח להתחיל להתווכח על זה אז אתה יודע מה? שיהיה. אולי אנחנו בוחרים להתעצבן, לכאוב וכו´ אבל מה לעשות, זה עדיין קורה.

מה את רוצה לשמוע?

שאת צודקת? אז בבקשה, כי זה מה שאני עונה לאנשים שכותבים לי הצהרות לכמה שמה שאני אומר הוא לא נכון. אבל אם מעניין אותך לחקור מחוזות אחרים ואפשרויות חדשות, אז תשאלי שאלות, במקום להצהיר דברים ולקבוע שהם ככה ואין מה לעשות בנידון. זה שאני אומר שלהתעצבן זאת בחירה, יש לך מספר אפשרויות לפעול בקשר לזה. אפשרות אחת שלך, היא לחשוב שאני אדיוט בכלל שאני חושב דבר כזה, ושאין בי טיפת רגישות ושאני לא מבין אנשים אחרים ורק אוהב לדבר ולזרוק תאוריות חסרות עמוד שידרה לאנשים בפרצוף ושהכי ראוי זה פשוט לתלות אנשים כמוני. אפשרות שניה, היא לחשוב, שזה שאני אומר את זה.. זה סך הכל משפט שאני אומר. משפט שהוא.. לא נכון בעינייך, ופשוט לקבל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת, ולשחרר אותי, ולתת לי ללכת, במקום להתעמת עם זה ולגרום לעצמך להרגיש חרא בגלל שמישהו אמר משהו שאת לא אוהבת. אז הוא אמר. אפשרות שלישית, היא להקשיב, לזהות אפשרות חדשה, ולשאול את עצמך אם לא היית רוצה לעצמך דבר כזה כמו שהאיש הזה מדבר עליו, בהנחה שאולי זה אפשרי. ולשאול למה הכוונה ואיך עושים ומה היה עד עכשיו ולמה נראה שבחיים שלך זה לא עובד? כי אם משהו לא עבד לך עד עכשיו, זה לא אומר שהוא פשוט בולשיט אחד גדול, זה גם לא אומר שמשהו לא בסדר איתך ושאת דפוקה וטיפשה או משהו כזה. זה סך הכל אומר, שפעלת בדרך שלא משרתת את המקום שאת רוצה להגיע אליו. יש פה בפורום מספר אנשים שהרבה פחות נפגעים ומתעצבנים וכועסים מבעבר, כי הם הבינו דברים חדשים והחליטו לפעול בדרך אחרת, אני ביניהם. מה את חושבת? שאנחנו אנשים מיוחדים? חכמים יותר? חזקים יותר? פחות פגיעים? כי ממש לא, לא יותר ממך, אנושיים ורגישים..ממש כמוך. ואם לדבר על עצמי.. ההבדל היחיד הוא שאני פעם אמרתי לעצמי, לעזאזל, אני הרי לא אוהב את המצב הזה, אז למה אני מנסה להצדיק אותו? אולי אלך לחפש תשובות במקומות חדשים, כי הרי איפה שחיפשתי עד היום.. לא מצאתי. פתיחות.

avital24

New member
לדעתי...אין שם..../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אתה צודק מאוד צריך לחשוב על עצמך ...בענייני אהבה ובכל דבר אחר בחיים אבל זה לא תמיד הכי קל להשיג חבר/ה למרות שזה בהחלט אפשרי אעפ"י שבתכלס זה משהו שבא מתוכך כל המצב הזה אבל בשביל לפתור אותו צריך לדבר על הדברים והנסיבות שהביאו לאותו מצב כי ברגע שמבינים את הנסיבות כל העולם משתנה וכך גם אנחנו ואז אנחנו מוכנים לחוות דברים חדשים , כוונה - ברגע שמדברים על הכאב שמסתתר בפנים ועל רגשות נוספים שהיו חבויים ולא צצו עד עכשיו (הרשו לעצמם לבוא לידי ביטוי) ברגע שמקבלים אותם , נותנים להם מענה ופיתרון עם הרבה אהבה , דברים משתפרים , העולם משתנה יחד איתנו...
אביטל

הממ

מסובך מדי לטעמי. אני אוהב פתרונות פשוטים וקלים :) לא חושב שהייתי יודע ליישם את מה שדיברת עליו הרגע. ואת? להבין את הנסיבות..מאיפה..למה..ממתי..מי..ואיפה..אחח..כאב ראש :) לדעתי יש דרך להגיע לכל דבר. ואם אני לא מגיע אליו, אז הרי שאני הולך בדרך הלא נכונה. וכל שעלי לעשות, הוא לנסות דרך.. אחרת, חדשה. התסבוך מתחיל כשבן האדם מצדיק לעצמו את הדרכים שהוא הולך בהם. ואז, בגלל שהוא חושב שהוא צודק.. אז הוא ממשיך ללכת באותה דרך, וכשהוא ממשיך ללכת באותה דרך, הוא מקבל אותה תוצאה בחיים. כשמנסים דברים חדשים, ומטפלים ב"איך" .. ולא ב "למה", אז דברים באמת משתנים והתוצאות באמת משתנות ואז באמת יש שינוי, ואז כל הלמה ומי ומה מסתדרים מאליהם.

avital24

New member
הייתי מיישמת...

מה שכתבתי היו תחושות שהרגשתי מהאינטואיציה , תחושות פנימיות כאלה וככל שאני מתחברת אליהם יותר אני מבינה את הדברים יותר טוב ומוצאת גם פתרונות לכל אחד יש את הדרכים שלו , זה לא היה מסובך אולי לא הכי ברור אבל זה מה שהיה לי באותו רגע בכל אופן לכל אחד יש דרך וזו הייתה הדרך שלי. ואת הדברים שכתבתי אפשר ליישם צריך פשוט להבין אותם דרך הבטן. אם כוונתי ברורה.

avital24

New member
ואגב הייתי מיישמת ואני עדיין מיישמת

כל הזמן וזה עזר לי בתקופות מאוד קשות וכאלו פחות אם מישהו יהיה מעוניין אני אסביר את עצמי יותר אבל אני יכולה לומר שלי הדברים האלו עזרו המון.

MemphisRaines

New member
ומי האדם הכי חשוב בעינייך ?

אולי מלך אולי נסיך אולי ראש הממשלה אולי הרמטכ"ל ואולי אמא או אבא או האחות הגדולה / האח הגדול ואלי זה בכלל אותו זמר מדהים / זמרת בעלת קול הסופרן האדיר וכן כולם חשובים ונחשבים אבל בלעדייך אף אחד מהם לא יהיה חשוב לך כי כשאת הכי שחובה כולם חשובים וכולם נחשבים אז הנה
ו
אמנם ווירטאוליים אבל מ ה
שרון

אננדה

New member
היי אלינה ../images/Emo24.gif

כולנו בני אדם ומתוקף היותנו שכאלה אנו חמים וכמהים תמיד לאהבה, מגע, חיבוק ונשיקה, החל מהשניה שיצאנו לאויר העולם, מהחיבוק הראשון של אמא ומהחום גופה. אנו ניזונים מאהבה, אנו חיים מן האנרגיה העצומה הזאת שאנו מקבלים מהסביבה שלנו. ולעיתים אנו מבקשים זאת לעצמנו כאשר נובע מחסור בחום. זהו הרגע בו ´נראה´ לנו כי לכולם יש את זה חוץ מלנו. אך אנו חייבים להבין שזוהי רק תקופה שכזאת ואולי התקופה הזאת, המחסור הזה בא להראות לנו כמה אנו זקוקים לזה, כמה אנו חיים על זה, כמה אנו ניזונים מזה. ואז מתעורר הרצון. אותו רצון שמוביל אותנו ומכוון אליו את כל חושינו. בדיוק לאותו דבר שאנו כה מנסים לעיתים להתעלם מקיומו. החברים תמיד היו סביבך - רק שכעת את יותר רגישה אליהם. הנשיקות תמיד היו סביבך, רק שכעת את צמאה לזה יותר. החיבוקים תמיד היו - רק כעת את נחוצה להם יותר. אני בטוחה שאת שמחה בשבילם אך הפרידי בין הרצון שלנו יהיה מה שאנו זקוקים לו ובין תחושת ה´כעס´ על כך שאנו רוצים שגם אחרים ירגישו בכאבינו - ומכאן לעיתים הרצון שיפרדו. לא, את לא אנוכית. את בסך הכל ערה יותר לרגשות שלך. משהו עורר אותן..... נסי למצוא מהו אותו דבר - וחבקי אותו אליך בשתי ידיים.... כי מה-שזה -לא-יהיה כנראה שזה הצית בך להבה שהיתה כבויה....
עד הירח וחזרה....

Queen Of Love

New member
שולחת המון אהבה!../images/Emo24.gif

את ממש לא אנוכית! זו הרגשה טבעית ביותר כאשר אדם מרגיש קצת בודד... תהיי אופטימית ותתחילי להרגיש טוב עם עצמך, את תמצאי את האהבה שלך גם אם זה לא נראה לך עכשיו, מבטיחה לך!...וחוץ מזה אנחנו אוהבים אותך! קבלי
גדול, את לא לבד בובה!! From the queen of love

E l i a n

New member
מודה לכולכם..../images/Emo24.gif

שמחה שיש לי את הפורום הזה בו אני יכולה לשתף אתכם ברחשי ליבי,ולדעת שאקבל תמיכה. קשה למצוא את האהבה כרגע..למרות שאני מתכחשת לזה שאני נואשת.. יודעת שהיא איפשהוא.. אבל לא יודעת מי.. אולי זה אחד משני ידידיי הקרובים.. אולי זה מישהו מהכיתה..מביה"ס.. אולי מהאינטרנט.. אולי אני עדיין לא מכירה אותו.. אבל אני יודעת שמה שלא אעשה,ואבחר לעשות, אתם תהיו פה בשבילי.. כל עוד זה לא סיכון עצמי,או סיכון זולתי.. מודה לכולכם. ואוהבת. אליאן.
נ.ב- נטע..בשבילך גם..
וגם..
.. על זה שאת איתי במצבי. אני אשמח לדבר איתך גם בפרטי.. אליאן.

לדעתי...

אתלא אנוכית ממש לא מה שקורה וזה גם קורה לי לא פעם ולא פעמיים זה צביטה כזאת בלב על מה שאין לנו ואנחנו כלכך משתוקקים אליו אני גם לפעמים כל מה שאני רוצה זה חיבוק כזה אפילו קטן אבל חיבוק ואין לי ממי לקבל ולעומת זאת לאחרים יש הרבה אנשים לקבל מהם חיבוק ואז אני חושבת שזה לא פייר יש להם כלכך הרבה שיוותרו על אחד בשבילי אחד , מה זה כבר אחד? אבל אז אני חושבת אם גם לי היו מלא מלא אנשים שנותנים לי חיבוקים לא הייתי לעולם מוותרת עליהם אפילו לא על אחד אני יודעת שאולי אני סתם מבלבלת לך את השכל פה ואולי מה שכתבתי לא כלכך קשור אבל בכל מקרה לדעתי את לא אנוכית וגם אם כן אז מה? זכותך

E l i a n

New member
תודה רבה על דעתך..! ../images/Emo140.gif

אני מסכימה איתה!!
שלך בחברות. אליאן דבש.

GALI02

New member
לאהוב את עצמך

ולקבל גם את התקופות האלו בהבנה שזאת רק הקדמה לתקופות טובות יותר. ולא לחשוב- מתי יגיע תורי. אלא לחשוב מה אני יכולה לעשות כדי שהרגע הזה יגיע. פשוט לעשות- לא לשקוע במחשבות ובדכאונות אלא להתחיל להזיז דברים. אני מתחילה להבין עכשיו שזאת לא רק תאורייה. זה משהו שאפשר לעשות אותו. בהצלחה גילי

למעלה