ללא מילים ששששששששש... אריה שקט ...
מ מיכאלה-לה New member 25/11/01 #4 לא ידעת? - פטור בתנאי שתמשיך להעתיק רק משפטים חכמים העונשים שהמורות כבר מסוגלות להמציא לא עולים בקנה מידה עם התענוגות שלך. מיכאללה מכל מלמדי
לא ידעת? - פטור בתנאי שתמשיך להעתיק רק משפטים חכמים העונשים שהמורות כבר מסוגלות להמציא לא עולים בקנה מידה עם התענוגות שלך. מיכאללה מכל מלמדי
מ מיכאלה-לה New member 25/11/01 #6 בוא רגע לפינה אם הרצונות שלך והרצונות שלי יענישו רק אותך אז יכול להיות שאני אפילו אהנה
מ מיכאלה-לה New member 25/11/01 #15 אבל אני לא מאמינה, בלי להרגיש לא יודעת, בלי לגעת תעשה לי מעניין!!!!!!! מיכאללה מתענינת
A ariegur New member 25/11/01 #16 כל זמן שהמשותף לנו הוא כאן ועכשיו, זה הכי מעניין שאני יכול... אריה, כאן ועכשיו
A ariegur New member 25/11/01 #22 את לא מקשה אותי את יכולה להקשות חלק בגופי, בדיוק במידה הרצויה. אריה
מ מיכאלה-לה New member 25/11/01 #25 אתה לא מקשה עלי אני לא רק יכולה אני אולי גם מעונינת נותר רק לדון במידה מיכאללה, מקווה שהמידה תתאים לי
אתה לא מקשה עלי אני לא רק יכולה אני אולי גם מעונינת נותר רק לדון במידה מיכאללה, מקווה שהמידה תתאים לי