ללא מילים

ללא מילים

היא לא רוצה לבוא, לא כי היא עסוקה, לא כי זה לא חשוב לה אלא כי היא מכחישה, הוא ממשיך עם הביפים מדי פעם ובתוספת של כחכוח בגרון ומשיכה באוזן, אז אוקי שבוע אפשר לומר שהיה חולה קצת וכד' אבל מאז כבר עברו אולי שבועיים והוא ממשיך עם זה. לי ברור שגם אם זה לא טיק. שמפגש יכול לעזור להם אבל לא עד שלא תהיה חותמת רשמית היא לא תגיע... מה גם שבינתיים הפנתי אותם לכל מיני גופים, הם אפילו לא בדקו אלא הלכו בסוף למה שאותה פסיכיאטרית שהיא גם ככה לא סומכת עליה הלכו לאיזו פסיכולוגית שבכלל לא רשומה בקופות החולים באופן פרטי 350 ש"ח למפגש לפחות 10 מפגשים... מסחטת כסף שאין... שבוע שלאם אני כמעט נון סטופ לא בבית עם העבודה, לימודים, אגודת סטודנטים וכד' וביום אחד שבא מעט מוקדם - שוב פעם חוטף מתעצבן מכל הסיפור. לילה טוב

שביק

New member
אח של כוכב חביב, אתה כל כך משתדל

להקל על אחיך ולהביא למודעות המשפחה. מה דעתך שתתן להוריך "רק" את הטל' שלי, זה לא כרוך בתשלום אלא רק שיחת הטלפון "בזק". אשתדל לאט לאט בדרכי ועל-פי נסיוני לשוחח איתם. הם יכולים להשאר אנונימיים, ואני מצדי לא אשאל לשמם והם יוכלו להרגיש הכי בטוחים והנונימיים. בהצלחה אח נחמד ויקר.

שביק

הם התקשרו מספר פעמים אך כנראה תמיד בשעות בהן לא היה מענה מהצד השני... ( שישי בבוקר שעבר,) יום טוב

שביק

New member
אח של... יקר,נכון בימי ששי לעתים

אינני, על כן כדאי לנסות במועדים אחרים, ל א בימי ראשון בערב. כדאי בימי שני בבקר או בערבים, שלרוב אני נמצאת במס' הטל' הידוע לך. מקוה בכל זאת לראותך/כם בום ששי. (מבטיחה שזה לא כואב
). להת' שביק

אח של, ממליצה לך בחום להגיע למפגש,

כיוון שאתה בראש פתוח וצמא למידע. ההורים יצטרפו בהמשך (או אחרי שיחה אחת עם שביק...). כדאי לך להגיע ביום שישי למפגש, זה יקל עליך לעזור לאחיך, וגם יתן לך הרגשה טובה.

למעלה