ללא מילים...

ללא מילים...

ישבנו לנו כמה מהמשרד היום בהפסקת הצהרים בבית הקפה ליד העבודה. פתאום נכנס ילד אולי בן 4. הצביע על כל העוגות והגלידות והבורקסים ושאל בתמימות ילדותית אם "הכל עולה כאן כסף?".....בסוף בחר לעצמו שלגון ב – 3שקלים. יצא מהקפה והלך לאבא שלו שחיכה ליד איזו חנות, לקחת ממנו כסף.....3 שקלים!. הילד הזה חטף כאלה מכות מאבא שלו וצרחות וקללות (דפוק, חמור, מפגר, ועוד סטירה ועוד מכה) כולנו נשארנו לשבת בהלם..... ואז משך אותו מהאוזן והכריח אותו להחזיר את הארטיק. אחד מאתנו שהתעשת, שילם על הארטיק , רץ אחרי הילד ונתן לו. האבא לקח את הארטיק מהיד של הילד וזרק אותו בהפגנתיות לפח האשפה שעמד שם..... גיבור על קטנים. חזרנו למשרד עם כזה תסכול וחור בלב. לך תדע, בטח הילד הזה חוטף גם בבית, והאימא שלו חוטפת גם, ואם יש לו אחים/אחיות...אז גם. אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. יש זוגות שכמהים לילד, עוברים טיפולים כל כך קשים, וכלום. אני לא מצליחה להשתחרר מהמראה הזה עד עכשיו.

רק מלקרוא את זה נעשה לי עצוב ממש..

מסכן הילדד בסך הכל רצה ארטיק נורא ואיום ואפילו עצוב מאוד

אiסי

New member
עצוב מאד

ועוד יותר עצוב שאין ממש מה לעשות

mishele5

New member
כואב הלב לדעת שיש הורים כאלה,

מסכן הילד שאלו הן הוריו,

אני רוצה להגיד לך

שעם כל זה שאני כזו חביבה ועדינה, באותו הרגע נשבעת לך, האבא היה חוטף ממני, לא יכולה לראות שמכים ילדים, הייתי חוטפת את הג'ננה והלך על אותו אבא...... מצטערת על האגרסיביות אבל כזו אני כשמדובר בילדים.

מישהי פעם אמרה

שהורים (אבא, אמא ) הם לפעמים רק תואר, נראה לי שהיא צודקת.... במיוחד במקרה הזה

למעלה