ללא מילים

ללא מילים

הלכתי אתמול לסרט של מטריקס, פשוט כי חברה שלי די "הודיעה" לי שאני באה איתה. בסרט, היו סצינות עם ניו וטריניטי, שמאוד אוהבים. הם כל כך אהבו שהם דיברו עם העיניים. המצחיק הוא שממה שהבנתי לשניהם לקח זמן לעכל במילים שהם אוהבים, סוג האהבה הזאת היה זר להם. הנה בסוף הסרט כשהם כל כך חששו שהם לא יצליחו, הם החזיקו ידיים, כאילו הם היו צריכים לקבל את האנרגיה הטהורה בצורה ישירה זה מזו. הכי הדהים אותי זה שאני יודעת את הטעם הזה, של האהבה הזאת. כאילו הייתי שם כבר ואני מצפה לכך שוב. אז תהיתי לעצמי... איך נוצר מצב שאנשים יכולים לדבר זה עם זה בלי מילים? אני יודעת שלא יכול להיות שפיתחתי עד כדי כך את היכולת הטלפתית שלי... עוד דבר מעניין בנוגע לסרט. מישהי שם אומרת שהיא מאמינה בניו פשוט כי הוא ניו. רבים שם היו מוכנים לעזור לו כי הוא ה"אחד". פתאום היא הסתכלה עליו ואמרה- לא אחד כן האחד- אני פשוט עוזרת לו כי אני מאמינה בו. אנחנו נאחזים בכותרת שלמעלה... אבל מה עם האדם עצמו? שבת שלום מגע הקסם

bflygirl

New member
אהבה ללא מילים לא קיימת רק בסרטים

זו מין כימייה שאין כמוהה וזה פשוט להיות לידך מתי שאת צריכה ולא לשכוח שאת קיימת פה כמו כולם- לחיות פה באושר וגם לך יש רגעים שהם לא של שימחה אהבה התחושה האנרגיה

אני יודעת

את זה... אבל אני לא זוכרת שאי פעם זה ממש קרה לי עם מישהו... הגעתי למצבים דומים אבל לא לאותו הדבר.. ואני יודעת שזה קיים אבל אני פשוט לא יודעת מתי אני התנסיתי בזה. כי זכרתי את התחושה הזאת. את האהבה הזאת. זכרתי שהרגשתי את זה... מגע הקסם

bflygirl

New member
LET LOVE BE YOUR ENERGY

אם את זוכרת משמע היא שם רק צריך לדעתצ איפה לחפש תתחברי לאינטואיציה שלך ותסעי למסע חיפושים ביידים ריקות את בטוח לא תשובי השמים הם לא הגבול הם רק מיכשול הגבול היחיד הוא הדמיון שלך..... קחי את המשימה הזו כאתגר תחפשי ותקראי לכימייה הזו שאת רוצה בו ותשתדלי לפקוח עיניים חזק חזק ולהיות מודעת לרגע שבא.... ולהפוך הכל לחיובי- תאמיני בפנים שתתנסי באהבה/בחוויה הזו שוב ושהיא לא שכחה את הדרך אל ליבך , היא רק חבוייה מעינייך תאמיני שאת תגיעי לאהבה כעיין זו לא משנה מה יקרה לך בדרך

הזכרת לי...

עוד שאלה שצצה לי בראש- ממתי אנחנו מציירים לב, כפי שמופיע בתמונה ששלחת בהודעתך ולמה זוהי דרך להגיד "אהבה"... מגע הקסם

bflygirl

New member
את האמת גם בעיקרון ככה נראה לב האדם

יש לו בפנים רק עוד 4 חדרים- ממש בבית ולמה משתמשים באהבה דווקא בלב? לב זה החלקהמרכזי והפנימי ביותר של משו- ממש כמו בגוף האדם הלב בגוף האדם זה המרכז- בלעדיו לא נחייה.... אז ככה זה גם באהבה האהבה זה המרכז צריך אותה בשביל לשרוד ויש לך עוד רעיונות אני בטוחה בכך

rama69

New member
הלב,

כאשר הלב שלנו מאוזן אז כל הגוף שלנו מאוזן, הלב הוא המחבר בין מרכזי האנרגיה התחתונים והעליונים, אהבה ללא תנאי, נתינה, קבלה, הם מרכז החיים שלנו כאשר אנו מסוגלים לבא ממקום זה אז הכל פתוח עבורנו, הייקום דואג לנו, ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה, לא בכדי אמר רבי עקיבא, שבוע טוב, אתי

איל באש

New member
סרט מדהים ראיתי ביום ג' ו....../images/Emo23.gif

את מדברת פה על זיכרון מתוק של אהבה גדולה לא בגוף פיזי, לא בחיים בכדור הארץ! למה אני אומר את זה ? שימי לב למה זה עושה לך? כאב , עצב, געגוע ענק, תסכולים, פערים, ועוד.. זה חלום שקרה לך פעם , אבל עכשיו את בגוף!! בגוף הפיזי בחיים הללו זה לא קורה ככה. יכול מאוד להיות שהאהבה שלך תהיה אדירה ומיוחדת במינה, אבל לא כמו החלום הזה! החלום הזה יוצר פערים בין איך שאת מרגישה עכשיו לבין איך שאת רוצה להרגיש, את בפער לא מרגישה את ההוה הזה. את מחפשת כל הזמן נואשות אחרי משהו שלא ממש קיים פה בחיים הללו. לא קיים לא כי אהבה לא גדולה ומדהימה, לא כי אהבה לא מיוחדת וחזקה, לא! בגלל שאת משתמשת בתבנית הרגש הזו וחוסמת את עצמך!!! את מביטה על רגשות ועל אהבה מחור המנעול הזה של החלום הגדול , ולא רואה היכן את נמצאת.! את לא מאפשרת לעצמך למצוא אהבה, למצוא חבר ומערכת יחסים מיוחדת. כל אחד שאת רואה את מחפשת בו את החלום שלך. החלום שלך לא יופיע בדמות אדם כזה או אחר. וותרי עליו על החלום הזה. התחברי באהבה ושמחה לחיים שלך כאן ועכשיו, ותראי איך את מאפשרת לאנשים חדשים להכנס לחיים שלך, איך את פחות ביקורתית ופחות שופטת, איך את יותר פתוחה ומקבלת. תראי איך את לא מתפשרת ממש לא ! אני אומר את זה לך ואומר את זה לעצמי ולכולם בוא זמנית. שבוע נפלא. נ.ב נורא נהנתי בסרט, הקטע שניאו עובר טרנספורמציה ומתחבר עם האור מאוד נגע בי.

למעלה