ללא מילים

מטרניך

New member
עוד נמשכת השלשלת...

התמונה איננה שלמה. צריך להתחיל מבן-גוריון שבתקופתו היו הכי הרבה פיגועים ואבדות. כידוע, בן-גוריון גרם ליותר מששת אלפים הרוגים במלחמת העצמאות לבדה. אם הוא לא היה מכריז על המדינה ומקבל במקום זאת את עמדת המופתי, היה היום שלום. ואיפה מבצע סיני, ופעולות התגמול כבר אמרנו? פושע המלחמה הבא היה לוי אשכול. מדוע, לעזאזל, הוא גרם לכמעט אלף הרוגים בשבוע אחד? ולכל מאות ההרוגים לאחר מכן? מדוע הוא דחה את הצעות גמאל עבד אל נאצר להסדר השיט בים סוף? והצעות השלום של ערפאת? מדוע הוא אימץ את האמנה הפלסטינית? יכול היה מזמן, מזמן להיות שלום. וגולדה? הפושעת המנוולת הזאת. גם היא יכלה לקבל את הצעות הפסגה הערבית ואת מצע החזית העממית והחזית הדמוקרטית ואת תוכנית ספטמבר השחור לחיים בצוותא של יהודים וערבים והיינו חוסכים את מעלות ואולימפיאדת מינכן והטבח בנתב"ג וכו' וכו' וכו'. אבל האמת - חבל שלא הלכה לקראת סאדאת. היא ודיין הטיפש. באמת יכולנו לחסוך 3000 קורבנות. אבל - תקנו אותי אם אני טועה: מפ"ם לא היתה בכל הממשלות של פושעי המלחמה הנ"ל? מפ"ם - האימא של מרצ? ואז היגענו לפושע המלחמה בגין שעשה שלום עם סאדאת, שלא עשו איתו שלום גולדה ודיין, אך גם הוא לא קיבל את הצעות השלום של אבו נידל ואחמד ג'יבריל והתעקש להגן על המתנחבלים בגליל מפני הקטיושות וגרם למאות הרוגים בצידנו ולאלפים בצידם. וכך אנו מגיעים חיש קל לפושע הבא: יצחק שמיר שדחה את הצעות סדאם חוסיין להסתפק בחצי מדינת ישראל ולהסכים לשריפת החצי השני והכניס אותנו לטווח הסקאדים וכמעט גרם לחורבן המדינה. ומזל שבאו שהאמריקנים והצילו אותנו -מעצמנו. וכך נמשכת השלשלת דרך רבין ועד שרון, וחוזר חלילה. הכי טוב, האמינו לי, היה לנו תחת ביבי. רק כמה דקירות ועקיצות מצד בני דודינו וש-ק-ט ו-ש-ל-ו-ו-ה. ח-ד ג-ד-י-א , ח-ד ג-ד-י-א .

למעלה