ללא מילים

ללא מילים

נטע גולן, ישראלית , יהודיה המתגוררת היום בשכם נשואה לפלשתינאי אומרת היום בתוכניתו של גדעון לוי בערוץ 3 בכבלים: "בשבילי אנשי הגיהד הם קורבנות" אם אתקל במחבל מתאבד בדרך לעשות פיגוע, אחבק אותו ואנסה לדבר עם משפחתו, אך בשום פנים לא אסגיר אותו לישראלים" ללא מילים

yakul

New member
אין ספק שלאיסלמם יש כח השפעה רב...

כמו כל דת אחרת שבמסגרות מסוימות מוציאה את הגרוע ביותר מאנשים, כמו במגזרים מסויימים של החרדים וש"ס.

yakul

New member
ומה זה אמור לומר?

אז מה... יש גם אנשים שרצו לחבק את יגאל אמיר, זה אומר שיש הצדקה למעשה שלו?

yakul

New member
עם אנשים כאלה במדינה...

עם אנשים כאלה שמעודדים את הגברת הטרור, פנינו מועדות למלחמה.

Deathatred

New member
השמאל הקיצוני תומך טרור

לא יזיק אם ישלחו מישהו מהשב"כ כדי לעקוב אחריה, אולי היא עוד מעט תתחיל לרגל למען הפלשתינאים ותסייע למחבלים לרצוח יהודים.

...הימין הקיצוני *מבצע* טרור

הימין הקיצוני אף מכה חיילים וחיילות (ע"ע נוער הגבעות). מנסה לפוצץ בתי ספר פלשתינים. יורה על מכוניות פלשתיניות. מקים מאחזים פרובוקטיביים. מתעלל באוכלוסייה פלשתינית חפה מפשע וקשת-יום (כמו הכפר שליד מאחז חוות-גלעד, ששמו פרח מזכרוני). והנורא מכל הוא שהם לא רואים עצמם כטרוריסטים, אלא כ"לוחמי ארץ ישראל השלמה". נשמע מוכר. מוכר ועצוב. עד מתי רשעים יעלוזו? עד מתי?

שניכם צודקים ../images/Emo186.gif

גם הימין הקיצוני וגם השמאל הקיצוני מסוכנים לישראל וזוהי הסיבה שהשב"כ עוקב אחרי שניהם. ובנושא חוות גלעד - שקרי "מחבלי הגבעות" ותומכיהם כבר נמאסו. האתר המאוס עם התמונות של הפורעים המובסים מעניין לכולנו את התחת. שיגידו תודה שלא התייחסו אליהם כמו שהתייחסו לסטודנטים או לערביי ישראל.

yakul

New member
הגעת למצב...

שאתה אפילו לא מאמין לעיניים של עצמך... זה באמת עצוב. עכשיו אתה מבין איך זה שיש טרוריסטים וקיצונים כאלה? הם כל כך מאמינים בדרך שלהם שגם עם תראה להם את האמת בפרצוף בתמונות הם יעדיפו לחשוב שהעיניים שלהם לא בסדר. אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על המתנחלים, שהם פושעים וכו´ אבל אתה לא יכול להכחיש את האלימות שהמשטרה נקטה נגדם ואת זה שאין שום עדות לכך שהמתנחלים הפעילו אלימות כלפי המשטרה.

דובי123

New member
דברים דומים על השמאל נמחקו מהפורום.

........ בטענות מטענות שונות שבהחלט יפות גם להודעה זו...... מענין מדוע תגובה זו לא נמחקה?!

rubikon

New member
אל תדאגו-הנטע הזר-הזו, עובדת עבור

השב´כ שלנו מזמן-זיכרו את אבישי רביב.

היי גרשון

יש לה אינטרס היא נשואה לפלשתינאי(שירצח אותה אם תגיד אחרת) בכל מקרה מילים מזויעות ותופעה שצריך להוקיע אותה(רוצה לעבור למפלגת כל אזרחיה) נ.ב אני עברתי ומה איתך?(להזכירך עוד הייתי חבר סניף ומועצה בשינוי!) ואם לא אז אוהב אותך ודש לכולם

דעותייך לנטע=יגאל עמיר(מתי תלמדו)

פשוט בושה וחרפה מדינה חופשית דעות שונות וזוהי דמוקרטיה

עאלק דמוקרטים

עכשיו אני מבין על מה כולם מדברים שאומרים שזהו פורום של צנזורה רצחנית. אני מבין שמותר להשוות איש מרכז ליגאל עמיר אבל אסור לרמוז שום דבר לגבי אנשי שמאל קיצונים. יפה לכם - תמשיכו כך ונראה כמה מנדטים תקבלו (מיהודים).

למעלה