ללא מזון

salingre

New member
מחלות-לא מזל ../images/Emo10.gif

המצב של הבואה שלי היחמיר מחר אני הולך לוטרינר וכנראה שהוא יצטרך להזריק אנטביוטיקה... טוב זה מה יש...

o r i 6 6 6

New member
שאלה

מאיפה קנית אותה? למיטב זכרוני יהא נקנתה לא מזמן ולכן כמעט בטוח שהיא הגיעה אליך כבר במצב בריאותי ירוד.

salingre

New member
היא הגיעה אלי...

לפני חודש וחצי (איך שהזמן טס) והיא הייתה במצב בריאותי מצויין- (היא עדיין יחסי במצב טוב -שום דבר במעיים או מחלות אחרות חוץ מהפה) זה היתחיל אצלי ואני ממש לא יודע למה... טוב מחר זה נגמר, פשוט אנטיביוטיקה זה לא בריא לקליות ... אבל היא תחייה

T0M3R

New member
אורי זה ממש לא אומר שהיא הגיע

במצב בריאותי טוב, ואפילו בגלל שזה רק חודש וחצי 90% שהיא הגיע ככה, בגלל שהיא זוחל ובכלל נחש, אז הכל קורה לאט יותר, נגיד היא חולה במחלה אז עד שהמחלה תתחיל לבוא לידי ביטוי בצורה חיצונית (כמו המחלה שלך) יכול לקחת חודשים. וכתבת עוד מחלות, "היא עוד במצב יחסית שום דבר במעיים .." מזה היא עוד במצב יחסית טוב?! המחלות שאמרת לו אמורות להיות בכלל..

לפי התאור שאז נתת, אדמומיות בפה

שטפי דם קטנים ועוד כמה סימנים. נשמע שמדובר על ריקבון פה. בעיה נפוצה בנחשים, במיוחד נחשים עצבניים שקופצים הרבה על הזכוכית ופוצעים את הפה. יתכן שהדבר קרה גם כשהנחש זינק על אוכל. אין אם הנחש שלך מטופל על ידי וטרינר אין לך יותר מדי מה לדאוג, במיוחד לאור העובדה שנשמע שגילת את זה בשלב מוקדם. בניגוד לדעה של שני חברים אחרים בפורום ריקבון פה יכול להתפתח מהר ולא בטוח בכלל שהנחש הגיע אליך במצב הזה. כמו שכבר אמרו לך בנוגע לאוכל אתה יכול לחכות ועדיף גם לחכות ולא להאכיל את הנחש במהלך הטיפול.

salingre

New member
ויונתן..

היה פעם לאחד הנחשים שלך ריקבון פה?? ואם כן אז איך זה עבר?? ותוך כמה זמן?? אני הולך לוטרינר אבל לא יצא לי להכיר מישהוא (לפחות שדיבר איתי על זה) שהיה לאחד הנחשים שלו ריקבון פה... בתודה מרש אורי סלינגרה

salingre

New member
חזרתי מהןטרינר-זריקה

אבל זה סוג חדש שלא פוגעה בקליות ...(מזל...) ביום חמישי בבוקר חוזרים לזריקה שניה ואחרונה !!! (מקווה שזה יגמר סוף סוף)

salingre

New member
נחש לא אכל 3 שבועות

אז לתת לו 3 עכברים בוגרים או 2 -ושבוע הבא עוד שניים (יענו לחזור לקצב ההאכלה הרגיל שלו)

gaichuk

New member
תן לו לנוח קצת...

חכה בינתיים עם האוכל,לפחות עד כמה ימים אחרי הזריקה הבאה. תשתדל להחליף מים כל יום ולא יזיק גם לעזוב אותו במנוחה ולא לשחק איתו יותר מדי. כשיגמר הטיפול והוא יחזור לעצמו הוא כבר יראה נכונות לאכול . גם אם יעבור חודש -חודש וחצי בלי מזון זה בסדר. סבלנות...

woma

New member
מצטרף לדעתו של יונתן

מנסיוני מחלות בנחשים יכולות להופיע ולהתפתח במהירות גדולה ו Raspiratory Infection היא בהחלט אחת המחלות האלה.

salingre

New member
ללא מזון

כמה זמן נחש בואה קונסטריקטור בן חצי שנה 85 ס"מ אשר אוכל 2 עכברים בשבוע-יכל לא לאכול? כי בגלל מה שיש לו בפה הוא לא אכל שבועיים -הייתי אמור להאכיל אותו וגיליתי את הבעיה עוד כמה זמן הוא יוכל לא לאכול-אני צריך כמה ימים לשפר את מצבו הבריאותי אחרי מחר (הטיפול אצל הוטרינר)? אז נראה לי שהוא יצתרך עוד שבוע גג זה בסדר שהוא לא יאכל עוד שבוע?? בתודה מראש לעונים אורי סלינגרה

T0M3R

New member
שוב...

כבר שאלת את השאלה הזאת ושאלו אותה לפני זה נגיד זה משהו חשוב כמו המקרה הזה שזה רפואי אז גם אם הוא לא יאכל חודש וחצי חודשיים יהיה בסדר.

למעלה