ללא מדור

מצב
הנושא נעול.

קולור

New member
ללא מדור

ללא מדור
במידה והבעל מותיר אותי ואת ילדיי בכוונה תחילה ללא רכוש, (ללא בית לילדים ), האם ניתן לדרוש את הכתובה?

תשובה

ללא מדור
במידה והבעל מותיר אותי ואת ילדיי בכוונה תחילה ללא רכוש, (ללא בית לילדים ), האם ניתן לדרוש את הכתובה?
תשובה
הכתובה היא סכום כסף שמגיע לאישה עם גירושיה ותובעים אותה בביה"ד הרבני. אין קשר בין מה שציינת לכתובה.

תשובה

אם כך
באילו נסיבות מקבלים את סכום הכתובה?
תשובה
בדרך כלל לאישה שמתגרשת מגיעה כתובה אלא אם הפסידה אותה. לדוגמא- אם חוייבה לקבל גט מחמת התנהגותה כמו במקרה של בגידה. על הכתובה ניתן לוותר וכמעט בכל הסכם גירושין האישה מוותרת על הכתובה אחרת לא תראה גט.

קולור

New member
הכוונה במונח

מה הכוונה במונח "בית לילדים"?
הכוונה במונח
הכוונה היא: את הבית שבו גרו הילדים הוא דאג למכור.(מסכום המכירה לא יגיע לילדים ולי דבר מכיון שהסכום מכסה חובותיו). הת מתגוררים עימי אצל בני משפחה, והוא אינו מוכן לשלם שכ"ד. באם אני נותרת ללא רכוש (ללא בית וללא רכב) וניתן להוכיח כי הבעל הוביל באופן מכוון לכך, מה אז ניתן לעשות?

להגיש תביעה למזונות

הכוונה במונח
הכוונה היא: את הבית שבו גרו הילדים הוא דאג למכור.(מסכום המכירה לא יגיע לילדים ולי דבר מכיון שהסכום מכסה חובותיו). הת מתגוררים עימי אצל בני משפחה, והוא אינו מוכן לשלם שכ"ד. באם אני נותרת ללא רכוש (ללא בית וללא רכב) וניתן להוכיח כי הבעל הוביל באופן מכוון לכך, מה אז ניתן לעשות?
להגיש תביעה למזונות
עבורך ועבור הילדים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה