ללא כותר(ו)ת
(לפני שימאס לכם ממני לגמרי, ממשיכה לשפוך עוד קצת ואולי גם לענות לשאלות של חופשיה, לפחות בחלקן
) נמצאת במקום מוזר ולא מוכר כזה שבו אין הגדרות אין שום תווית לשים לנו מעל הראש שתתאים ותתאר במדויק את החלל הזה שבינינו. אנחנו "חברים טובים", זה בוודאי נכון אבל זה רחוק מלהיות כותרת ממצה אנחנו לא "זוג" ולו מהסיבה הפשוטה שאנחנו הולכים בכל לילה לישון כל אחד במיטתו
אבל גם מעוד הרבה סיבות אחרות יש בינינו סוג של שותפות אבל היא נובעת כרגע לפחות בעיקר מהמגורים (הזמניים) תחת אותה קורת גג יש בינינו אהבה. הדדית. זה ברור, גם בלי להגיד את זה ב"דרך המסורתית"
זו גם לא אהבה אפלטונית או "חברית" כמו שנוהגים להגדיר מדי פעם מתח מיני גם הוא קיים, בכמויות מרשימות
אבל גם בלי המתח הזה, האהבה היא כזו שיש בין גבר לאשה ולא כמו זו שיש בין שני חברים, לא משנה מה מינם ולמה אין סקס? כי להכנס עכשיו למיטה ביחד בשביל לעשות סקס זה בלתי אפשרי כבר... אם נכנס עכשיו למיטה ביחד זה יהיה בשביל "לעשות אהבה" וזה עדיין מפחיד מדי גם בשבילי ועוד יותר בשבילו ואני, שבכל הזדמנות אפשרית הנפתי את דגל ה"שחרור ממוסכמות" נדרשת עכשיו להשתחרר מהמוסכמה היומיומית והאוטומטית ביותר שאני מכירה: הגדרות מה אני אגיד לכם? זה לא פשוט... זה מבלבל להשאיר שאלות תלויות באויר בלי תשובה ("אז מה יהיה?" "מה את רוצה שיהיה?" "לאן זה ימשיך?") ולהרגיש עם זה טוב לא להזדקק לתשובות כדי להרגיש טוב כאן ועכשיו פשוט להיות. עפ
(ללא כותרת)
(לפני שימאס לכם ממני לגמרי, ממשיכה לשפוך עוד קצת ואולי גם לענות לשאלות של חופשיה, לפחות בחלקן