ללא כותר(ו)ת

Lonely In Blue

New member
../images/Emo45.gif צודק |!!

וזה כדי שתהיה בטוח שהיה כזה דבר
( מצדיע לרוג'רס והאמרשטיין על תרומתם לאנושות )

תודה ו... בקשת עזרה

תודה על האסמכתא המצ"ב. אז נכון שיש לי זיכרון לארועים שהתרחשו לפני 50 שנה, אבל אולי תוכל לעזור לי למצוא את המפתח שהחזקתי לפני 5 דקות?
.

blonda3

New member
לונלי-שוב עשית זאת../images/Emo140.gif

לפעמים אתה כותב כלכך חכם שפשוט-אין לי מה להוסיף. תודה

לונלי

דפקא אוהבת שאתה רועש , בכלל לא יפה לך לשתוק
יכולה להסיר מעט את מסך הערפל שנוגע בסיבה... קורה לונלי ששני אנשים אוהבים אבל יש להם מערכת ציפיות שונה כל אחד מהם רואה את הקשר בדרך שונה לכל אחד יש צרכים אחרים וזה מה שקרה אצלנו כיוון שהצרכים שלי , הדרך בה אני חשה ומתנהלת במערכות יחסים היתה שונה לחלוטין למרות שגיליתי הרבה סבלנות וחשבתי שעם הזמן צרכיו ישתוו לשלי או לפחות יתקרבו זה לא קרה מה שגרם לי לצבור כעסים ותסכול הקשר התחיל לגרום לי סבל ואני ,איני מוכנה לסבול ואתה לונלי ? עצוב? חיבוק ענק יעזור?
| ניצת שנהנת לקרוא אותך ת מ י ד |

Lonely In Blue

New member
ביטח חיבוק יעזור...

האמת, כבר עזר. ראי כמה רעש אני עושה היום... נראה לי שאני מתחיל להבין אותך. ואולי יש בלבול במושגים. אני חושב שההגדרה ( מה ל'שות, הגדרות, הגדרות ) המתאימה למצב היא שנגמרה לך האהבה. את אולי מרגישה סימפטיה לאדם אולי רחמים, אולי הערכה אבל אהבה כוללת יותר מכל אלה אהבה זה לרצות שהאדם יהיה איתך לצידך ולפי מה שאת כותבת, הגעת לאחר תהליך ארוך ומייסר להכרה שאינך רוצה בו לצידך ואם כך, לי לפחות נראה, שנגמרה האהבה. ברוח מסורת האביב, לא נותר לי אלא לאחל לך להמשיך לפרוח.

אם זה מה

שחיבוק עושה לך למה לא אמרת מתנדבת לתת לך אחד גדול קוליום
לא יודעת אבל אתה מתחיל איתי עם הגדרות ו... אז אולי לפי עולם המושגים שלך האהבה נגמרה בעולם המושגים שלי, אהבה לבן אדם משמעה אינה תשוקה או רצון שיהיה לצידי כל הזמן יש אהבה שאנו רוחשים לילדינו יש אהבה שאנו רוחשים לחברים ויש עוד הרבה אהבות אך אתה בהחלט צודק שהן שונות מאהבה בין גבר לאישה שכוללת בתוכה תשוקה (למרות שיש לי חברים טובים גברים שאוהבת אותם כחברים, בדיוק כמו שאוהבת חברה למשל) אז בו נאמר שבאמת האהבה שלי אליו תפסה מקום אחר בו אין יותר תשוקה אך יש את כל השאר והתהליך אכן היה ארוך ומייסר , הרבה יותר ממה שההגיון נתן אבל הלב הזה לא יכולתי לעמוד בפניו או איך אמרתי הראש קלט את מה שהלב סרב ולקח לו זמן ללב הזה לשמוע ולראות את מה שיש שם... אבל הכל מאחרי כנראה שאת כל מנת היסורים עברתי טרם פרדה חודש שלם שהלב והעיניים דמעו וכשעשיתי את הצעד עשיתי אותו ממקום שלם ואתה לונלי אפשר עוד
אחד לפני שאני יוצאת אל האביב הזה שבחוץ?

Lonely In Blue

New member
הבטחות, הבטחות...

הרי את יודעת שלא תחזיקי הרבה זמן לתת חיבוק גדול כל יום אם תנסי להוכיח לי, תשגרי חיבוק ביומיים-שלושה הקרובים אם את ממש עקשנית, תמשיכי בכך שבוע-שבועיים ואם תהפכי להיות אובססיבית לנושא, תימשכי את זה חודש-חודשיים אז איך את מתנדבת למשהו שאי אפשר לעמוד בו ? שבעתי הבטחות. מעדיף
כזה שבא ספונטני, בלי מחוייבות מוקדמת. כזה כמו ששלחת עכשיו. לעצם הענין, הויכוח הוא על מינוחים. אם לקרוא לזה חיבה או אהבה. אם לקרוא לזה תשוקה או פשוט לרצות את האדם. אבל אנחנו מתכוונים לאותו הדבר. שה"משהו" שצריך להיות נגמר. וכש"המשהו" הזה נגמר, כבר אין כאב. ופנויים ללכת הלאה. אביב בחוץ... אביב בפנים... פרחים...

אופסססססססס

ת' יודע מה? לא אנסה להוכיח מאום ובאמת הספונטניות עדיפה.. למרות ש...הבטחות אצלי באות רק ממקום בו מתכוונת לקיים
אז אולי בוירטואל אתה צודק ובאמת היה קשה לי לעמוד בזה ובכל זאת ציני שכמוך העיקר הכוונה . ובקשר ל"משהו" הסכמנו הוא נגמר ו...אחרי כל כך הרבה שנים מרגישה שסוף סוף סגרתי מעגל ופנויה ללכת הלאה נקיה מהסיפור הזה, בלי משקעים , בלי כעסים רק עם זכרונות ותובנות האביב שוב צועד בעקבותי
| ניצת שהבוקר שולחת לך
|

מייקי69

New member
גם אני אסתכן ואענה

קודם כל אני חייבת להודות שזהו מצב מבלבל לאללה. אכן כן. חושבת שלא שמת כותרת, בגלל שיש כזה באלאגן מוזר ברמה של הגדרות, שלך תביא אותה עכשיו באיזו כותרת ראויה.... נשמע בלתי אפשרי. אישית, אין לי מושג מאיפה הביצים האלה להכניס אותו לביתך. טוב, זאת סוגיה שהיא כבר ממש "פאסה" וכבר בטח דנו בה פה לפני ולפנים. רק רציתי להגיד, ככה שיהיה כתוב, שבעיני זאת היתה ועדיין נשארה תעלומה. (תעלומה מלאת הערצה, אגב
) מעבר לכל מה שתימללתי פה, יש איזה קו חכם חכם חכם, שאני רואה מצוייר שם, בתוך מערכת היחסים שעדיין לא ממש הבנתי אצלך בבית: והקו הוא - לא לקפוץ או לסטות בעקבות המצב המוזר הזה, לא למסקנות חפוזות, ולא למעשים חפוזים. בעיני, זה הכי בוגר בעולם. יצא הבחור מביתך, תהיו שניכם חופשיים להפנים, לעכל ולהחליט לאן הולכים מפה. ולא רגע לפני כן. למה לא? - טוב, אני רק מדברת, את מה ששניכם עושים ומבצעים הלכה למעשה - כי כרגע המצב די מבלבל ויכול לגרור למקומות, שאיש מכם לא ממש נמצא בהם. איך אמר קיאנו ריבס בסרט עם סנדרה בולוק והאוטובוס...? מצבים קיצוניים ודרמטיים, אינם התחלה טובה למערכת יחסים (פאראפרזה על נושא). לא בטוחה האם זה מצב כה "דרמטי", אבל לדעתי יש בו מהקיצוניות. לי הוא מזכיר משהו של אי בודד. ככה, מהבטן. קצת אורח מאונס, קצת חבר, קצת בן משפחה, קצת אאוט-סיידר, קצת-הרבה זמני, קצת "תיכף זז הלאה", בטח מוקיר תודה, וכו'. ואת - בעלת בית אולטימטיבית, טובת לב, מארחת למופת, נעימה על פי רוב
, את המחליטה, את הקובעת, את ה"מסכימה" או לא, בלה בלה בלה. רצית כותרת? הבאתי לך עשר! אז ממש הערצתי לבגרות ששניכם מפגינים בזמן הזה. מעניק לכם את מלוא היכולת פשוט להנות מהסיטואציה הזמנית הזאת. כל אחד משתדל להיות הכי הכי בעולם (הדגש הוא על מ ש ת ד ל), ומקבל פידבאקים בהתאם. כן, את מופלאה ונפלאה בימים אלה. וזה רק בנוסף לכל השאר. תהני! מיליון פעם תהני! ותשמחי לאללה, כי בעיני את משחקת אותה נפלא בתוך הסיטואציה הזאת. מה יהיה הלאה? תדעי קצת אחרי שיעזוב וילך. אני כאן, אפקח שבע עיניים בסקרנות רבה
לחיים!

דואלי

New member
הלילה

לא יכול לישון קורא אותך וניזכר בימים שגרתי עם שותפה לדירה תיארת בדיוק את מירקם היחסים של חברות ללא סקס עם הרבה משיכה זה כמו ללכת עם ולהרגיש בלי לישון יחד לא ביחד זה לא עינין של ---להיות--- זה יותר עינין של--- להמצא--- (בית נחמד וחמים כאן)

ophra

New member
בהתחלה הכותרת היתה

"ללא תוויות והגדרות" (או משהו דומה) ורק אחר כך שיניתי....
על האומץ להכניס אותו הביתה דנתי מחוץ לכתלי הפורום דווקא לכאן הבאתי את זה כעובדה מוגמרת
אבל נכון יהיה לומר שכמה מחברותי חשבו שהשתגעתי לגמרי אחרות הסתפקו בהרמת גבה ומשיכת כתפיים (בסגנון של: "אני מקווה שאת יודעת מה שאת עושה...
") מעבר לזה - הסכמתי עם כל מילה מייקי חלק מהמילים שלך כבר אמרתי בעצמי עוד קודם (נדע יותר כשהוא יחזור לביתו והחיים יחזרו למסלולם הרגיל) חלק אחר - עצם ה"אמירה" שלך אותן עשתה לי קצת סדר בבלגן שבראש ועל כך - אלפי תודות
הרבה תודה גם על המחמאות מייקי יקרה רק בואי לא נגזים...
אין צורך להעריץ אני לא כזו מופלאה ועל-אנושית יש לי, כמו לו, כמו לך, או כל אדם אחר את הרגעים שלי שבהם אני עצבנית מעצבנת וחסרת-חן אבל גם עם הרגעים האלה לומדים לחיות, נכון?
בינתיים - נהנית (כמעט) מכל רגע! שוב תודה
עפ
(הכי צחקתי מ"בעלת בית אולטימטיבית"
)

*יערית

New member
ללא כותרת.....

יש ללכת לפי הקו המנחה מבראשית זו היתה הזמנה של חברה למזדרון העישון להושיט יד לחבר לסיגריות בשעה שכ"כ היה נזקק לה ולכן כל דבר טוב שיוצא מזה הרי זה מבורך {לא שוכחת את הארוחה והמלבושים שעוד הכנו לך במפגש הראשון ואם זאת זה לא הלך לכם} מסתכלת על מה שעובר עליך כמו מתוך סרט..ואומרת הבמאי היה נותן לך לשחק באש הזו עד הסוף..
הולכים על פי הקו המנחה...את מארחת למופת והוא פשוט נישבה בקסמייך
אז למה לשבור את הראש בכדי להשיג הגדרות? אני בטוחה שזה מצב "מתוסבך" ששני אנשים בוגרים רוצים אחד את השני ואם כל זה יודעים לשים מחיצה ריגשית בינהם ואני בטוחה שיש לו את הסיבות לכך{בואי נאמר אחרת...אם הוא היה בכל זאת יוזם סקס וכו'...מבחינתי זה היה שימוש לרעה בהזמנה הראשונית שבאה מצידך,למרות שיקירתי לכל אחד מאיתנו יש אינטרסים חבויים} הסיבות שלו הם נתינת כבוד למארחת....אבל זה לא להרבה זמן
הפיצוץ עוד יבוא......
נו באמת...מה חשבת שהמתח הזה יישאר לעד?

ophra

New member
אבל אז יעריתה "משכתי בשרוול" ../images/Emo13.gif

בארוחה ההיא ואחריה.... היום אני כבר לא נהנית לעשות ולתת כשמזדמן לי מופתעת בכל פעם לקבל עוד קצת ועוד קצת אבל זה כבר גולש לשרשור הקודם, נכון?
עניין הסקס הוא כבר קצת אחר, וניסיתי להסביר אני דווקא לא חושבת שאם היה יוזם סקס זה היה "ניצול לרעה" של ההזמנה שלי. אם כבר - זה היה "ניצול לרעה" שלו.... אנחנו הרי לא מאמינות כבר לדעה לפיה גברים "לוקחים" סקס ונשים "נותנות"... נכון? אם היה סקס עכשיו היתה יכולה להיווצר סיטואציה כאילו הסקס הוא תמורה לאירוח..... בבבבבעעעעעעעעעעאאאאאאאאאא (אין אייקונים אבל דמייני את הפרצוף הירוק המזועזע) ומתח - דרכו להיגמר באחת משתי דרכים: או שהוא מתפרק בפיצוץ או שהוא מתפוגג ומתמוסס אל החלל עפ
(לא מבטיחה בהכרח לגלות איך נגמר המתח במקרה הזה, לכשיגמר)

*יערית

New member
נו...

אני לא הבימאי של "הסרט" הזה... אם הייתי...... אם הייתי..... אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היתי..... }{יום בא..ויום הולך........ואת נשארת עליזה ושמחה שכמותך....

חינני לך

הבלבול הזה ושלא תחשבי לרגע שימאס לנו להפך את עושה לי טעם של עוד
| ניצת שחוצמזה אין לה מה ל'גיד כי כבר תפסו לה הכל |

למעלה