ללא כותרת

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
ללא כותרת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ללא כותרת

צילמתי היום שלוש תמונות (תוך כדי נסיעה באוטו-לכן גם האיכות) תחנת הוד השרון כפר סבא מרחוק עם עמוד השעון תחנת סוקולוב בכפר סבא-נכון להיום וגם תחנת ראשונים כן כן תוך כדי תנועה

omer landau

New member
../images/Emo26.gif

ללא כותרת

צילמתי היום שלוש תמונות (תוך כדי נסיעה באוטו-לכן גם האיכות) תחנת הוד השרון כפר סבא מרחוק עם עמוד השעון תחנת סוקולוב בכפר סבא-נכון להיום וגם תחנת ראשונים כן כן תוך כדי תנועה

omer landau

New member
אוקיי....

בדיוק זו התמונה שאני צריך רק עם
עדשת פפרצי ואז השלט יהיה ברור. אנא הסבר לי בדיוק מירבי איך אני מגיע לבור העמוק הזה מצומת כפ"ס-רעננה. תודה רבה !!!!!!!!!
אוקיי....
מצומת כפר סבא רעננה מכיוון מערב את עובר את הצומת מכיוון מערב למזרח אתה עובר על פני קניון הצומת שהמצד השני נמצאת המשטרה ואז יש עיקול קטן של הכביש לכיוון דרום אחרי המשטרה- יש צומת מרומזרת ישר לכיוון הוד השרון או שמאלה לכיוון כפר סבא דרך רחוב הטייסים אתה ממשיך ברחוב הטייסים עד ה"סוף" ושם אתה רואה כיכר שזהו הסוף של רחוב סוקולוב ובצד ימין תוקם התחנה (מצורפת מפה) ______________________________________ אני זכרתי שרצית צילום של שלט זה אבל לא הייתה לי ואין לי מצלמה שמסוגלת לצלם את השלט בצורה ברורה ממרחק כזה ....

תודה רבה ! הבנתי ! יופי אחי !!!

אוקיי....
מצומת כפר סבא רעננה מכיוון מערב את עובר את הצומת מכיוון מערב למזרח אתה עובר על פני קניון הצומת שהמצד השני נמצאת המשטרה ואז יש עיקול קטן של הכביש לכיוון דרום אחרי המשטרה- יש צומת מרומזרת ישר לכיוון הוד השרון או שמאלה לכיוון כפר סבא דרך רחוב הטייסים אתה ממשיך ברחוב הטייסים עד ה"סוף" ושם אתה רואה כיכר שזהו הסוף של רחוב סוקולוב ובצד ימין תוקם התחנה (מצורפת מפה) ______________________________________ אני זכרתי שרצית צילום של שלט זה אבל לא הייתה לי ואין לי מצלמה שמסוגלת לצלם את השלט בצורה ברורה ממרחק כזה ....
תודה רבה ! הבנתי ! יופי אחי !!!

אתה תהיה שם אינגל'ה ? אני אהיה

שמח לעזור
...+
ולגבי תחנת ראשונים שנפתחת בדיוק עוד שבוע הכניסה לתחנה לא ממש הושלמה מבחינת ריצוף ועוד
אתה תהיה שם אינגל'ה ? אני אהיה
בתחנת בית-שמש כבר בשעה 17:30 ואצלם את הרכבת הראשונה בערב עם חצוביונת (חצובה בעברית).

easyn

New member
עובדים במרץ

שמח לעזור
...+
ולגבי תחנת ראשונים שנפתחת בדיוק עוד שבוע הכניסה לתחנה לא ממש הושלמה מבחינת ריצוף ועוד
עובדים במרץ
ראיתי אתמול (בשבת) שעובדים במרץ על ריצוף הרחבה שלפני התחנה. היו שם יותר מ10 עובדים, נראו זרים כולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה