ללא כותרת, פרק א'

blackwedding

New member
ללא כותרת, פרק א'

דיברנו אתמול בלילה בטלפון, היית קצת שיכורה; אלכוהול מחרמן אותך, אני יודע... ת'אמת שגם אני חרמן לא קטן בימים אלה, הקור הזה שחודר מתחת לעצמות גורם לזין שלי להזדקף כל כך חזק, כמו שאת אוהבת. "אני רטובה", אמרת, "רוצה אותך בתוכי, רוצה שתזיין אותי, כמו בפעם הקודמת..." "מחר, מותק....", עניתי, "תכונני... 8 בערב, תגיעי לכתובת הזאת..., חדר 36, תחכי לי, לילה טוב".... "אבללללל..." התחילה לומר וקטעתי אותה, "מספיק להיום, ולא תחשבי אפילו לאונן", אמרתי וניתקתי, משאיר אותך רטובה וחרמנית כלכך; ידעתי שתהייה ילדה טובה ותקשיבי לי, סומך עלייך בעיניים עצומות. האצבעות יצאו מהכוס הרטוב שלך, הלכת למקלחת, מגלחת את שיערות גופך, גם את ערוותך, במיוחד בשבילי... נשענת על הקיר, נותנת למים לשטוף מעלייך את החרמנות... הבוקר מגיע, אני מתארגן ויוצא לעבודה, מדמיין אותך כל הדרך; גשם זלעפות וקרררררררררררר, אבל ממש לא אכפת לי, עוד כמה שעות את שלי וזה מחמם אותי ... השעות עוברות, אני מצליח להעביר את היום בלי יותר מדי תקלות, למזלי, השולחן מסתיר את הזקפה האדירה שלי; הזין שלי בוער, עוד שנייה מתפוצץ, אבל חייב לשמור את בשבילך, מת לקפוץ לשירותים ולאונן אבל מצליח להחזיק מעמד... אני מדמיין אותך מסתובבת בעבודה; חרמנית, מתפתה לא לגעת בעצמך, נוטפת מיצי תאווה... אני כבר בדרך, שולח לך SMS "אני בדרך, תחכי לי..."; אני יודע שזה מרעיד לך את הלב, מוסיף עוד כמה טיפות לתחתון המוצף שלך..., לפעמים אני יכול להיות רשע, חשבתי לעצמי ומחייך... אני מגיע לחדר, מתקלח, מחליף בגדים; מכנס שחור צמוד שמבליט יפה יפה את הזקפה שלי, חולצה שחורה, מכופתרת, זאת שאת אוהבת; לא שוכח לבשם את עצמי בריח הזה שכל כך מגרה אותך.... מביט בשעון, עוד שעה... החלטתי לצאת לשתות משהו, להעביר את הזמן, אני עוד שנייה מתפוצץ... בינתיים, את מגיעה, עולה לחדר, שוטפת את עצמך, משתדלת לא לגעת בעצמך יותר מיד, את יוצאת עטופה במגבת, מייבשת את שיערך, מביטה בעצמך בראי, בוחנת את עצמך, את השדיים שלך, הפטמות כבר זקורות, מעבירה יד על הבטן שלך, הבטן שאני כל כך אוהב, מעבירה יד על התחת המוצק שלך, על הכוס המגולח, את מרגישה את המיצים... תופסת את עצמך מתחילה לאונן, אבל מיד מפסיקה. מתלבטת מה ללבוש... סט הביריות השחורות? או אולי לא צריך ללבוש כלום, גם ככה הכל ירד עוד כמה דקות?! מהרהרת לעצמך... את שולפת את החלוק המשי הכחול שלך, סוגרת אותו למחיצה, נועלת נעלי עקב דקות וגבוהות; מביטה בעצמך, מחייכת, מרוצה מההשתקפות בראי, מבשמת את עצמך בושם המתוק הזה, שתטריף לי את החושים; את יודעת שאני לא עומד בפנייך, כל כך סקסית, נשיות במיטבה! אני עולה לחדר, פותח את הדלת, חושך, "הבריזה לי"? חשבתי לעצמי.... לפתע שמעתי את קולה "התגעגעתי אליי"?, "כן", עניתי בלחש ואז נדלק האור במקלחת, ויצאת בצעדים איטיים לכיווני, מגלה עצמך, מחייכת... אני מביט בך, בוחן אותך, מתקרב, אוסף אותך לחיבוק חזק, כמעט מועך אותך, מלטף את שיערך, מתקרב לנשיקה; נשיקה קצרה ועדינה שגוררת אחריה עוד אחת ועוד אחת; הידיים שלי מלטפות אותך, מרגישות אותך... את מתנתקת ממני מעט, עדיין מרגיש אותך מלטפת אותי, פותחת את החולצה שלי, לאט, כפתור אחר כפתור, חושפת את החזה שלי, מלטפת, מגרה לי את הפטמות.... "תפסיק כבר לזוז", את אומרת, ספק פוקדת, את הרי יודעת שאני שונא את זה, אבל את בשלך, נהנת להטריף אותי, אני מנסה לגעת בך, להכניס יד לחלוק, אולי ככה תפסיקי להטריף אותי; את מורידה את היד, מחייכת אליי, "לא חמוד שלי, לא כל כך מהר, אתה חייב לי, אז ..." ; קוטעת את דברייך וממשיכה ללטף לי את החזה, ממשיכה לפתוח את החולצה, שלאט לאט עפה לה לרצפה... את מעבירה ידיים על המכנס שלי, המגע נעים, כל כך מרטיט, מחרמן, הזין שלי מזדקר, כמעט קורע את המכנס; את מכניסה יד למכנס עוברת על הזין שלי מבעד לתחתון, אני נאנח ואת בשלך, מקלפת את המכנסיים באיטיות מטרפת, מלטפת את גבי, מכניסה ידיים לתחתון שעומד להיקרע; את לא מחכה הרבה ומורידה לי את התחתון, משתדלת לגעת כמה שיותר בזין שלי שבוער.... את מלטפת בעדינות וביסודיות את הזין, את הכיפה, יורדת לאורכו, מגיעה לביצים, לשה אותן ואני משתולל, לא יודע איך לשלוט בעצמי, "אני יודעת שאתה נהנה, אז אל ת'שחק אותה סובל", אומרת מבעד לחיוך הזדוני שמרוח לך על הפנים... את מפסקת את הישבנים, מעבירה יד על פי הטבעת שלי, אני מתפתל וגונח, מאבד שליטה ואת יודעת את זה, ממשיכה להטריף אותי... "דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי", אני צועק, ספק גונח, את מחייכת ומעבירה את האצבע לכיוון הזין שלי, מלטפת אותו לכל אורכו, משכיבה אותי על השטיח, מפסקת את רגליי, כורעת לפני, מעבירה לשון על הכיפה, מלקקת בתאווה את הזין הקשה שלי, מכניסה אותו לפה, מגלגלת לשון, מוצצת, מתענגת על המגע הקטיפתי, הורידים הנפוחים.... אני עוצם עיניים ומתמסר למגע המטריף הזה, נאנח................. אני מרגיש שההתפוצצות מתקרבת, "אני כמעט גומר", פולט מפי, מבעד לגניחה בהמתית, אני מרימה מבט, מסתכלת לי בעיניים, כאילו נותנת אישור וממשיכה בשלך, מוצצת, מגבירה את הקצב ואני כבר עברתי את הרקיע השביעי... הזין שלי מתחיל להשתולל לך בפה ופורק מטען עצום של חרמנות; אני פותח את עיני בבהלה, רואה אותך, יונקת את הזין שלי שנשאר קשה, שואבת שאריות אחרות של זרע חם וטרי.... את מתרוממת, עולה עליי, מנשקת אותי, אני כמובן מנשק אותך חזרה, בלהט רב, מרגיש בטעם של הזרע שלי, מלטף אותך... "חשבתי שאת לא...", אמרתי בזריזות, "שששש.......", ענית והמשכנו להתנשק, מתגלגלים על השטיח... ההמשך יבוא....

ללא כותרת-גרסה נשית

"מחר, מותק....", עניתי, "תכונני... 8 בערב, תגיעי לכתובת הזאת..., חדר 36, תחכי לי, לילה טוב".... "אבללללל..." התחלתי לומר ואתה קטעת אותי,"מספיק להיום, ולא תחשבי אפילו לאונן" אמרת לי וניתקת,משאיר אותי רטובה וחרמנית כל כך. הטלפון נשאר אחוז בידי חרמנית רק מעצם המחשבה על מחר, אני מרגישה את הרטיבות בין רגלי זה משגע אותי. אולי קצת הרי הוא לא ידע קצת רק כדי שתהיה הפוגה קטנה לא אני לא יעשה את זה. ניסתי לישון אך לא יכולתי גופי בער מתשוקה המוח מפנטז על ידייך על שפתייך על האופן שאתה לוחש את שמי משגע אותי, ככה עברתי לילה חסר שינה. קמתי בבוקר למקלחת קרה אולי זה יעזור לצנן את גופי הבוער אבל זה רק החמיר את המצב המים ליטפו את כל גופי מנסים לצנן אבל גורמים לי לרצות שבמקום שהם יגעו בגופי אתה תיגע תלטף תחקור אוי אני כל כך רוצה אותך. יוצאת מהמקלחת במהירות מנגבת לא יותר מידי כי כל מגע גורם לי לרצות לחוש יותר והרי הבטחתי אני מקיימת הבטחות. רצה למשרד כמעט מאחרת כל היום לא הייתי מרוכזת יש לנו כנס להכין וכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה רק מתי יגמר כבר היום הארור הזה שנמשך ללא סוף! יושבת במשרד מנסה להתרכז יושב מולי אדם מבוגר ממני בכמה שנים טובות אני מנסה להסביר לו להיות מרוכזת יודעת שזה חשוב הרי בלי האישור המזדיין שלו יבטלו את הכנס וזה ייפול עלי אבל במקום להקשיב ולהסביר אני זזה באי נוחות בגלל הרטיבות שבין רגלי שמשגעת אותי, מטריפה אותי. אלוהים הוא מדבר הרבה שיפסיק לדבר מציצה בשעון רק עוד כמה שעות וזהו אני יהיה עטופה בין ידייך החמות. הישבה נגמרה אני ממהרת לשירותים אולי אני יאונן רק קצת טיפה שירגיע אותי נכנסת לשירותים מורידה את המכנס מושיטה יד... אבל מתחרטת ברגע האחרון אני שונאת לקיים הבטחות! מעבירה את השעות האחרונות ניגשת לכתובת שקבעת מגיעה למקום מקום מרשים נחמד מחייכת לעצמי, ניגשת לדלפק הקבלה נמצאת שם פקידה רזה חטובה עם עיניים בהירות כולה מחייכת "שלום... הזמנו חדר ובן זוגי אמר שהוא השאיר לי מפתח חדר מספר 36 את יכולה בבקשה לבדוק" אלוהים שתתן כבר את המפתח שאני יוכל ללכת אליך, שאני יוכל להיות כבר בזרועותייך, הפקידה כולה חיוכים מוסרת לי את המפתח בתודה קצרה הלכתי משם. מחכה למעלית שתגיע חושבת אולי אתה מחכה לי בחדר כבר ערום או לבוש? לפני שהגעתי להחלטה המעלית הגיעה ונכנסתי לוחצת על הקומה המיועדת המעלית הגיעה אני נכנסת לחדר מחפשת אותך אך אתה לא שם טוב מקלחת קצרה נכנסת למקלחת מסבנת את גופי במהירות כדי לא לגמור דווקא עכשיו מהמגע, דווקא עכשיו שאתה כל כך קרוב. יוצאת מהמקלחת מנקה את אדים מהמראה ומביטה בעצמי אני לא מושלמת אבל אני נאה אבל זה לא כל כך שינה לי העיקר שאתה אוהב את מה שאתה רואה ואם אתה אוהב אז אני מאושרת כי רק אתה חשוב. מוציאה מהתיק את הבושם אהוב עליך "אנג'ל" מתיזה מאחורי האוזניים בין השדיים נותן לו לנטוף עליהם בחושניות מתיזה מעט בין הרגליים תמיד אמרו לי שזה חושני אהבתי את התחושה. אולי אני יחכה לו על המיטה ערומה... לא שולפת מהתיק את החלוק המשי הכחול שאתה כל כך אוהב מלבישה אותו לגופי נותן לכתף אחת שלו ליפול כאילו במקרה חושפת מעט מהחזה שלי, נועלת לרגלי את נעליים העקב הגבוהות שלי. הדלת נפתחה הוא הגיע מחייכת לעצמי "התגעגעת אלי?" מיד ענית לי בקולך הסקסי אותו קול שאני כל כך אוהבת "כן". יצאתי מחדר המקלחת חושפת עצמי לפנייך מיד ראיתי את התשוקה בעיניים אותם עיניים שאני כל כך אוהבת הוא התקרב אלי באיטיות לא מסייר את עיניו ממני הוא חיבק אותי ואחר כך החל לקק את שפתי התנשקנו בהתחלה נתתי לו להיסחף עם הנשיקה אבל הפסקתי אותו יודעת שעכשיו זה הפינוק שלו, עכשיו אני יפנק אותו כמו שאני רוצה ואיך שאני רוצה. התחלתי לפרום את החולצה השחורה שלך שאני כל כך אוהבת לאט לאט כפתור אחרי כפתור כל חלק שנחשף זכה לנשיקה וליקוק, השארתי את החולצה פתוחה מלטפת לך את הפיטמות מלקקת אותם מגרה אותם ידיי עברו לכתפייך מלטפות מורידות ממך את החולצה ידיי ליטפו את מותנייך ואת הבטן מיד עשית תנועת התגננות כמו תמיד ידייך הורמו כדי להסיר את ידיי אבל לא הפעם, הפעם אני עושה כל העולה על רוחי "אתה חייב לי אל תשכח... אתה שלי היום" החיוך הזדוני שלי עלה על פני, החיוך שאתה כל כך אוהב. ידיי פרמו את הכפתורים של מיכנסך מורידות אותם ביחד עם התחתון נותנת לזין שאני כל כך אוהבת לצאת לחופשי אלוהים כל כך עומד לך הוא כל כך קשה מלטפת אותו מלמעלה למטה את הכיפה ואת כל אורכו, את הורידים שלו שאני כל כך אוהבת את הביצים מאחוריהם יודעת טוב מאוד שזה יקפיץ אותך אבל זה לא מעניין אותי. ידייך מיד אוחזות בידיי "די.." אני מורידה את ידייך ממני "אין די, אתה אוהב את זה שתוק ותהיה יפה.." אני ממשיכה משכיבה אותך על השטיח מלטפת את ישבנך נותנת לכל פלח את תשומת הלב המיועדת לו, אתה גונח ומתפתל תחת ידיי, אני כל כך אוהבת את זה שאתה מאבד שליטה אני מושיטה את הזין שלך לפי ותחילה מלקקת את הכיפה ולאט לאט את כולו שומעת אותך גונח לאט לאט מכניסה אותו יותר ויותר לפי ומתחילה למצוץ אותו בתאווה מלקקת ומוצצת מרגישה איך זה מטריף אותך, מרגישה איך הגמירה מתקרבת אתה עוצר בעצמך ואני רק מביטה בך נותנת לך את האישור לעשות את מה שמעולם לא עשיתי מה שמעולם לא נתתי לאף גבר לפנייך אתה גומר בפי אני מרגישה את הזרם החזק את העוצמה משתדלת לבלוע הכל להכניס את כל כולך לתוכי שואבת אותך לתוכי. אני קמה מרגישה מעט נבוכה אתה הבטת בי ומשכת אותי אליך מחבק אותי חזק ומנשק אותי שהזרע החם של עדין בפי. "חשבתי שאת לא.." עוצרת אותו באחת "ששששששששש..." המשכנו להתנשק מכורבלים אחד עם השנייה, "אני אוהב אותך" לחשת לי בדממה וככה מחובקת בזרועותייך חייכתי וידעתי שזה אחד הרגעים הכי מאושרים בחיי.

blackwedding

New member
ללא כותרת- פרק ב'

( את מתרוממת, עולה עליי, מנשקת אותי, אני כמובן מנשק אותך חזרה, בלהט רב, מרגיש בטעם של הזרע שלי, מלטף אותך... "חשבתי שאת לא...", אמרתי בזריזות, "שששש.......", ענית והמשכנו להתנשק, מתגלגלים על השטיח... ) אני עלייך עכשיו, צמוד אלייך, מנשק אותך בלהט שאי אפשר להסביר במילים; הזין שלי לא נרגע לרגע, זקור כמו תורן, המגע של החלוק שלך רק מגרה אותי יותר, יד אחת לשה את שדייך והשנייה... מטיילת פנימה; אני משתוקק להרגיש את עורך, ללטף אותך... העור שלך כל כך עדין, נעים למגע, סקסי.... אני עובר על הרגליים שלך, מפסק אותן, עולה מעלה אל היכל תשוקתך, מרגיש ברטיבות שלך נוטפת בלי סוף, על הרגלייך.... כל כך מטריף, אני מעביר את היד על הכוס שלך, מגלה אותו חלק, מופתה לטובה; הדגדגן נפוח וסוחט ממך גניחה בשנייה הראשונה שאני נוגע בו... "זיין אותי חזק", את לוחשת, ספק גונחת, באוזני ואני ...ממשיך בשלי, אוהב לגעת בך, להטריף אותך, לשמוע אותך מתפתלת מחרמנות ומתחננת לזין... אני מרים אותך מהשטיח, מצמיד אותך לקיר ולא מבזבז יותר מדי זמן ונצמד אלייך, ידיי, עוברות עלייך, מלטפות, מתנשקים בלהט... אני פותח את החלוק שנושר אל הרצפה; אצבע אחת חוקרת את הכוס החלק שלך, נוגע בדגדגן הנפוח שלך, מפסקת את השפתיים ונכנסת לתוכך, "כככככככככןןןןןןןן", את גונחת ואני מוסיף אצבע נוספת שמטיילת לה ברטיבות שלך... היד השנייה, עוברת על הבטן הרכה שלך, מגיעה אל גבעותייך... אני לש את שדייך, צובט את פטמותייך הזקורות ואת... מתפתלת, כמעט מאבדת שליטה... אני מרגיש איך היד שלי רטובה לגמרי מהמיצים שלך... הגיע הזמן לטעום אותך! שפתיי מנתקות משלך, יורדות מטה עוברות דרך הצואר לשדיים, יונק אותן כמו תינוק, רק עם תשוקה אדירה, נוגס בפטמות גורם לך לרטוט; אני עובר לבטן שלך, הבטן שאני כלכך אוהב, נהנה מכל רגע, מכניס לשון לטבור שלך, מלקק ואת מלמלמת לעצמך כל מיני הברות, מילים.... אני מתיישב על הברכיים, מלטף את הגב שלך ונעצר בתחת המוצק שלך, לש אותו כאילו היה בצק, בינתיים הלשון שלי כבר הגיעה לאיזור המפסעה המגולחת שלך, מעביר את פניי, נהנה מהמגע, מהריח האלוהי הזה שנודף ממך... אני מוצץ לך את הדגדגן שטפח פלאים, מעביר לשון על השפתיים הרטובות שלך, "אני רוצה אותך", את צועקת בדיוק שקצה הלשון פסקה את השפתיים ונכנסה לכוס שלך; לאט לאט הלשון נכנסת עמוק יותר, מלקקת אותך מבפנים ואת כבר לא מסוגלת להחזיק מעמד, נושמת בכבדות, נאנחת.. ואני לא ממש מתכוון לתת לך לעבור את זה בשקט ומעביר אצבע על פי הטבעת שלך, את קופצת ואני ממשיך לזיין אותך עם הלשון ואצבע אחת מגרה לך את החור... את מתחילה להתפתל ולגנוח, תופסת את ראשי בכוח, מצמידה אותי אלייך; את ממשיכה לגנוח בג'יבריש, מאבדת שליטה לגמרי..., אני מניח שאת קרובה לאורגזמה הזאת שלא חווית כבר הרבה זמן, יותר מדי זמן... ; אני מוסיף ללשון שתי אצבעות מוצץ ומאונן לך בו זמנית ולא נשכח את האצבע שלא מפסיקה לגרות לך את החור.... את כבר לא יכולה יותר, האצבע נכנסת לפי הטבעת במכה אחת ואז אני מרגיש אותך מתפוצצת וגומרת בפעם הראשונה להערב................... את קורסת עליי, מזיעה, מוטשת, אני מניח אותך על המיטה, מכסה, "תנשמי, מותק", אומר ומלטף את שערך, את פוקחת את עינייך..... ההמשך יבוא....

blackwedding

New member
ללא כותרת- פרק ג'....

אני מרגיש אותך מתפוצצת וגומרת בפעם הראשונה להערב................... את קורסת עליי, מזיעה, מוטשת, אני מניח אותך על המיטה, מכסה, "תנשמי, מותק", אומר ומלטף את שערך, את פוקחת את עינייך..... אני הולך למקלחת, שוטף את הפנים, שותה כוס מים להירגע קצת ואת קמה מהמיטה נצמדת אליי מאחורה, מחבקת... "אנחנו לא גמרו להיום...", לוחשת לי באוזן; אני מסובב אותך, מצמיד לקיר, נצמד מאחורייך, הזין שלי מתחיל להתקשות שוב, נוגע בך בעדינות; אני מתחיל ללקק לך את האוזן, אני יודע שזה מטריף אותך ואת מיד מתחילה להיאנח; מלקק ביסודיות את האוזן, מסביב, נושם בכבדות וזה רק מטריף אותך יותר, מלטף אותך כל הזמן, עובר על כל גופך, לא מפספס אפילו מ"מ; לאט לאט אני מרגיש איך את מתחילה להרטיב ואני כבר מת לזיין אותך, עומד לי בטירוף, אבל לא מוכן להפסיק להטריף אותך. "זיין אותי כבר, זיין אותי חזק", את חוזרת ואומרת, או יותר נכון, ספק צועקת, ספק גונח; אני מצמיד אותך לקיר, קצת בכוח, מרגיש את האגן שלך נע לאחור ומבלי שארגיש הזין שלי נוגע בשפתיי הכוס הנפוחות שלך ולאט לאט מחליק פנימה, חודר ללא התנגדות, ואת גונחת...; הרגשה אלוהית, להיות בתוכך ואת כל כך רטובה וחרמנית.... פשוט מדהים !!! אני מחזיק אותך בעדינות ואת מניעה את האגן, קדימה- אחורה, משתפשפת על הזין שלי, גונחת; אוייייי, כמה שאני אוהב לשמוע אותך גונחת, כאילו הזמן נעצר... אני מתאמץ להחזיק מעמד ולא לגמור לבינתיים, אבל זה לא ימשיך לנצח... את מגבירה את תנועת האגן והגניחות מתחזקות, אני מבין שגם את קרובה לגמירה.... שולף לשון רטובה וחוזר לשחק לך באוזן, לוחש את שמך; אני יודע שזה מחרמן ומטריף אותך; תנועה אחת, עוד אחת ועוד..... אני כבר לא מסוגל יותר ויורה לתוכך מנה גדושה של זרע חם, שניות אחריי, את גומרת בצעקה גדולה.... אני נשאר בתוכך, עומר לי, כאילו לא גמרתי לפני דקה.... בזהירות אנחנו מסתובבים, מתקדמים לכיוון המיטה; הזין שלי עדיין בתוכך, אני משכיב אותך על המיטה, על ארבע, מפסק את רגלייך.... ההמשך יבוא....

למעלה