ללא כותרת מוגדרת

למפה

New member
ללא כותרת מוגדרת

אינני יודעת איך תקראו לזה. אבל יש לי חיים בסך הכל יפים. קשיים כמו לכולם לא יותר ולא פחות. אני בעלת מודעות עצמית, מתעניינת במיסטיקה, עם אי אלו תארים ברפואה משלימה, כולל רייקי, מלמדת, מטפלת ואומרת לכולם את הדבר הנכון ברגע הנכון, עוזרת, מכוונת, כולם אומרים לי שאני מדהימה, ואני, מרגישה אפס. לא שאני אפס אלא מרגישה אפס. פשוט לא מרגישה. אני ההצגה הכי טובה בעיר. מחייכת, צוחקת, בוכה במצבים עצובים, מספרת, מדברת, משתפת בצרות ותמיד עם ה"אמרה" הנכונה בפי וכולם חושבים "וואלה" היא מוארת, ואני כבוייה מבפנים. עשיתי ניסיון כושל של התאבדות, כולם חשבו שזה לתשומת לב. אבל אני באמת רוצה למות. הבטחתי לבעלי שלא אעשה זאת שוב ואני אחת שעומדת בהבטחות – כך שלא אנסה אבל בכל זאת מייחלת. מייחלת ליום מותי ועד אז מחכה שזה יעבור. "זה" אני מתכוונת להכל. לחיים, לשגרה, לטוב ולרע – שיגמר כבר.... אמרו לי ששלמה המלך אמר משהו שהכל הבל הבלים ואני מרגישה בתוכי שהוא צודק אנחנו רצים אחרי כלום ולבסוף נגמור מתחת לאדמה. אז למה לטרוח? אני עובדת, מגדלת את בתי ובקרוב יוולד גם בן. "ילדים זה שמחה" יופי, אז מה? גם זה יגמר.... אני לא אומרת לה את זה וגם לא לבעלי אמרתי לכם אני ההצגה הטובה בעיר אופטימית ומחייכת, "שאנטי" מכנים אותי בעבודה על הרוגע והשלווה שאני מקרינה לכולם על הנועם והפשרות שאני מביאה למריבות בין האנשים ואני מביטה כאילו מהצד ואומרת "שיהנו מהאשליה" הכל שטויות. כאשה מאמינה אני הולכת לישון בתפילה "בידך אפקיד רוחי" ותעשה טובה, תשמור אותה אצלך, אל תעיר אותי בבוקר. וכשאני מתעוררת בבוקר בכל זאת אני אומרת במקום "מודה אני לפניך" אני אומרת "שואלת לפניך למה החזרת את נשמתי, למה?" "היא זקוקה לפסיכיאטר" אתם בוודאי אומרים לעצמכם כשאתם קוראים שורות אלו, גם שם הייתי.... אתם לא מבינים, קראתי ספרי פסיכולוגיה, קראתי ספרי מודעות, אני מכירה את כל ה"שטיקים" זה אולי עובד על אלה שלא מכירים, אבל עלי זה לא עובד. זה מה שנקרא "אופיום להמונים" זה לא עובד עלי כי אני יודעת שזה טריקים. אני מחפשת, מחפשת אולי יש משהו שאני מפספסת בסיפור הזה אבל לא מוצאת. מרגישה כמו רובוט מהלך חסר רגשות, או ליתר דיוק רובוט שתוכנת לרגשות אבל התוכנה יודעת שזוהי רק תוכנה. כואב – צריך לצעוק איי – בוצע! עכשיו אפשר לשים "v" ו...הלאה. החיים מלאים מצבים ותגובות כמו תוכנות של basicבתחילת עידן במחשבים. פעולות של "if-then" ו"go to" עושה את ה"דברים הנכונים" ובפנים ריק. כן, יש לי חיים מלאים, בעל נפלא ותומך, ילדה נהדרת ומקסימה, עבודה שאני נהנת בה, מה שנקרא בפי העם "לא חסר לה כלום", קצת אובר בבנק, קצת חסכונות, באמת חיים רגילים עם עליות וירידות כמו כולם, אני לא ממש שונה מהאחרות חוץ מהמוות הפנימי....... ואתם? לא שמתם לב שהכל ריק? או שרק אני הדפוקה כאן בכל הסיפור?

את לא אפס, אבל מרגישה אפס

זו בדיוק נקודה שמשנים בעזרת טיפול. נראה לי שאת מודעת לכך שיש לך המון דברים טובים בחייך, אלא שאת כרגע לא מסוגלת להעריך אותם. אפילו רק בגלל זה, אני חושבת שכדאי לך לפנות לטיפול. לקרוא ספר על טיפול ולדעת את השטיקים, לא משתווה כלל וכלל לעצם החוויה עצמה. זה כמו לקרוא על רכיבה על אופניים, או לרכב עליהם באמת.

עדן1003

New member
|תרופהלעולם אל תפחיתי בערכך- אומגה

ראשית, אני די אאוטסיידרית כאן אבל ממה שקראתי. אני ממליצה לך להתחיל לקחת אומגה לייף.זה כדור טבעי עשוי משמן דגים שאפשר לקנות בבתי טבעבכל בית טבע או פארם. אם תתמידי- זה ישפר לך את מצב הרוח, אך אםם מצבך חמור מזה כדאי שתשלבי טיפול פסיכולוגי כפי שהציעה להבה ירוקה

clio32

New member
בבקשה תיקראי את התשובה...../images/Emo24.gif

עצוב היה לי לקרוא את מכתבך. אמרת שאת מכירה את "השטיקים" של הפסיכיאטריה ושזה שום דבר חוץ מ"אופיום להמונים". תרשי לי להציע לך זוית ראיה אחרת... אני מדברת על דיכאון, דיכאון עמוק. אחד כזה שאני עד עכשיו לא מבינה איך את לא מטופלת בתרופות, איך בעלך לא עושה משהו (הוא הרי היה שם בנסיון ההתאבדות הכושל), והכי גרוע - איך בכלל את רוצה להביא עוד ילד כאשר את לא מסוגלת מבחינה נפשית לתמוך בעצמך?????? זה לא פייר כלפי הילדה שכבר קיימת, בעלך ואפילו כלפי התינוק הקטן שבדרך! אזרי אומץ, וכמו שאומרים NEVER SAY NEVER לכי בדחיפות לפסיכיאטר ותעשי לעצמך ולאוהבים אותך טובה ענקית!!!!!! אני לא צריכה לספר לך בגם ככה אחרי לידה מצב הרוח בתחת, ההורמונים משתוללים ולפעמים מפסיקים לחשוב בבהירות... אז הבטחת... בבקשה, תצילי את עצמך לפני שיהיה מאוחר מיד - לכי לקבל טיפול תרופתי ועזבי אותך משטויות של שיחות, המצב שלך נשמע הרבה מעבר לשיחה שבועית של 45 דקות.... בבקשה, זה ק מתוך רצון לעזור!!! בהצלחה ואל תרימי ידיים.

ניאו30

New member
../images/Emo91.gif לקריאה ../images/Emo26.gif אלבר קאמי

אני אמנם לא קראתי את הספרים שלו(עדיין),אבל התחלתי לקרוא עליו ועל יצירתו במסגרת הלימודים שלי...ממליץ לך לקרוא את אחד מהספרים שלו-הזר, המיתוס של סיזיפוס, המרד... ואולי יש עוד.הוא מדבר בדיוק על זה,על השאלה הקיומית של אדם שלא מוצא משמעות בכלום...שהחיים הם חסרי משמעות. הוא אומר שהכל חסר משמעות ולכן אין טעם לעשות כלום.הפתרון שהוא מוצא, כמו שאני הבנתי,הוא להעמיד פנים כאילו יש משמעות...אבל עוד לא קראתי,אז בטוח שאפשר לפתח את הנושא הזה עוד הרבה יותר. מהנסיון האישי שלי אני יכול לספר שאני חייתי מתוך תחושה בדיוק זהה לזו שלך בכל השנים של חיי עד שהתחלתי להסתכל פנימה...שהתחלתי להקשיב לעצמי, ללב,לנשמה,לכאב אבל גם לשמחה...משמעות בשבילי זה מימוש העצמי האמיתי שלי.לכן,קודם צריך לחפש מי זה בעצם "אני"...אח"כ להגיד לעצמי מה אני בעצם רוצה להשיג מהחיים שלי ומדוע לא הגעתי ל"שם" עד עכשיו...ופועל יוצא מכך הוא לטוות לי דרך אשר תקרב אותי למימוש הפוטנציאל האישי ולתחושת המימוש העצמי שלי...זה המפתח לדעתי,אבל כמובן שלכל בן אדם יש מפתח אחר למציאת האושר האישי שלו,וזה חלק מהעבודה הפנימית של מציאת ה"מי אני באמת?".

למעלה