ללא כותרת (אבל תקראו)

ללא כותרת (אבל תקראו)

אביב כתב שיר שלם על כל הדברים שהוא שונא.. מה הדברים שאתם שונאים? (אפשר גם אוהבים את רואה שירלי אני אופטימית..) ובגלל שאני העלתי את הרעיון הזה (או בגלל שמשעמם לי..) אז אני ראשונה: אני שונאת את "השמש את אור הירח.." סתם סתם אני שונאת בשר= רצח, סמים , צבא, מלחמות, אנשיםש מתעללים בבעלי חיים, אנשים שקרנים נצלנים ורמאים.. חוץ מזה אני שונאת את החיים שלי ואני אוהבת (בשבילך שירלי) את אביב ומוזיקה בכלל בעלי חיים קיץ ים שמש וזהו.. בתקווה שכן תענו אם לא אני אקפיץ כל הלילה גלי

אני שונא......

אני שונא לימודים בעיקר ת´מורים עושים תמיד מה שהם מבקשים שונא מזרחית בעיקר את שרית שתמות מסרטן אלוהים ויש עוד משהו שאני שונא אבל אני לא הכתוב אותו פה

עכשיו אני..

אמממ ככה אני שונאת אנשים שמעללים בבעלי חיים
שונאת בשר ודגים
שונאת סיגריות
שונאת טלוויזיה שונאת
בתי קברות שונאת את אבא שלי
את המשפחה שלי
ואת החיים
ואוהבת את אביב (אין ציור של פיס..) ומוזיקה
ואת הרחוב ,המכוניות והרוח (
)
ואותכם!!
שלכם,מרד הדמעות,או פשוט רוני

yellow cheese

New member
שונאת../images/Emo35.gif המון../images/Emo70.gif

אני שונאת לאהוב ולהפגע, שונאת לשיר ולזייף, שונאת צביעות, שונאת ניצול, שונאת אנסים <בעיקר פדופילים>, שונאת בנים שחושבים שהם משהו... שונאת בנות שהן חושבות שהן משהו
..
שונאת אנשים שלא מבינים הומור, שונאת סלקציה במועדונים, שונאת לשמור טינה, שונאת את הממשלה, שונאת את השנאה..
ואוהבת
יש הרבה.. אוהבת את החבר(ה) שלי, אוהבת את אמא, אוהבת את אבא, אוהבת את כל המשפחה שלי.. <חוץ מאישתו של דוד שלי..
>, אוהבת את החיים, אוהבת את השירים שלי, מכורה למערכת סטריאו שלי, אוהבת את המראה שלי-הרי היא היחידה שמראה לי את המציאות העגומה...חחחחח
אממממ.... יש עוד דברים...לא זוכרת כרגע... Peace & Love שירלי

יש הרבה דברים שאני שונאת ../images/Emo123.gif

אני שונאת... אנשים נצלנים שקרנים רמאים אני שונאת את הסמים ומה שהם עושים לאנשים.... אני שונאת את המלחמות והעובדה שהם קיימות את ההרג, את הדם, את הכאב... אני שונאת אנשים חסרי לב
אנשים שפוגעים בי
אנשים שפוגעים בחברים שלי ובמשפחה שלי אנשים שפוגעים באנשים אחרים באופן כללי אני שונאת אנשים צ-ב-ו-ע-י-ם!!!! |
שונאת את הצביעות! פשוט שונאת!!!
אני שונאת את בריטני ספירס ואת כל ה"זמרים" האלה ששרים מוסיקה גרועה ומוכרים אותה להמונים במטרה אחת: לעשות כסף. והרבה כסף. בלי שום חשיבות למוסיקה. בלי שום יחס למוסיקה. ו.. אני בטוחה שיש עוד דברים שאני שונאת.... אבל אני פשוט לא חושבת עליהם עכשיו.. אני אסתפק בזה...

הממממ מה אני שונאת?

שונאת אהבות שלא מתממשות שונאת שקרנים שונאת אנשים שפוגעים בכוונה שונאת ת´דתיים שימותו אמן, יותר נכון, את בחורי הישיבה שונאת את אלי ישי, שר הפנים בעעעעעעעעעע שונאת את הערבים שעושים את הפיגועים שונאת את החופש המיותר הזה, לפחות מבחינתי... (לא להתנפל בצעקות בבקשה) שונאת את הבדידות והמממ נראה לי שזה מספיק. ואני חשבתי שאין דברים שאני שונאת..... מה אני אוהבת?. המממממ אני אוהבת את החיים האישיים שלי, למרות כל הבעיות. אני אוהבת את החברות האמיתיות שלי. אני אוהבת אנשים כנים המממ אני אוהבת לעזור לאנשים ונראה לי שדיי זהו... אורלי.

אני שונאת...

אני שונאת מלחמות שונאת סמים שונאת סיגריות שונאת אנשים שפוגעים באנשים הקרובים לי מכל שונאת ערסים שונאת מוזיקה מזרחית שונאת שקרנים שונאת נצלנים שונאת את בריטני ספירס שכל הבנים מזילים עליה ריר (אני בטוחה שיש עוד אבל זהו לבינתיים) חוץ מזה אני אוהבת את המשפחה שלי אוהבת את חבר שלי אוהבת את חברים שלי אוהבת את אביב! אוהבת שלום אוהבת שקט אוהבת שלווה

ממתק בת

New member
מה אני שונאת....../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני שונאת ומתאבת מזרחית>>>>וגם ארסים אני שונאת סמים ונרקומנים אני שונאת אהבות שפתאום מפרידים ומאשימים את הילדים אני שונאת תחבורה ובעיקר תאונה!!! אני שונאת פדופילים שהורסים את חייהן של הבנות(ומקצת את הבנים) אני שונאת מלחמות אני שונאת בשר----דגים---מרקים----קציצות שונאת את הבנים החרמנים שדופ... וזורקים שונאת תבנות ששמות מעצמן ולבסוף בוכות.... אני שונאת שקרנים וגנבים אני שונאת שמתגרשים אני שונאת תמשטרה ב"מדינה" הזאת שונאת את הממשלה במדינה הזאת שונאת תמדינה הזאת שונאת "בני אדם" שמתעללים בבעלי חיים שונאת סיגריות שונאת אנשים שמסתכלים רק על יופי חיצוני שונאת אנשים שמסטלבטים,אינטרסנטים,דו פרצופיים ואני מצוטטת "אם לא היה מוות הייתי מזמן מתאבדת בקפיצה ירייה" שונאת תבית ספר----למרות שאין לי ברירה ואני לומדת שונאת תמורים תמנהלים שילכו לקיבינימאט שונאת וויוה לוויה וטלנובלות מסריחות... שונאת אנשים סיוציומטים שחושבים רק על התחת שלהם שונאת....שונאת....שונאת... -----ונעבור לחלק הכי משמח------ אני אוהבת חולה בעלי חים ויש לי זוג ארנביים ננסיים מקסימים,ויש לי דגים טורפים ובקרוב נחש. אני אוהבת את אמא אבא אחים שלי אחיות שלי חברות שלי. אני חולת מוזיקה אביב גפן,דנה ברגר,REM,כרמבריז,ברי סחרוב,חמי רודנר. אני אוהבת המון לאכול והמון(למרות שממש לא רואים עליי)פיצות,ואוכל של אמאלה שלי.חייה בלילה וישנה ביום<<<<רק בחופשים חולת מחשבים ואינטרנט. אוהבת את הים השקיעה דולפינים ובקרוב אני הולכת ללמוד צלילה אוהבת באולינג והולכת להירשם לניבחרת אוהבת ספורט לרוץ ולנצחחחח אוהבת טלוויזיה בעיקר ערוץ 3 וערוץ נישינל גיאוגרפיק חולה על שי גולשתיין ודרור רפאל מזו ארצנו חולה על שמעון ולימור מרק בישראל חולה על גרייניק ואלטרמן כוכבי השכונה ושוב לציין חולה על הארנבונים שלי תות שהוא נדיר וחכם וקספרית יפיפיה ומקסימה וחכמה. אוהבת פאבים ולרקוד המוןןןןן כמו משוגעת לא שמה על אף אחד וזהו...לא זוכרת עוד בה ביי ממתק בת

I LostJakysDog

New member
שונאת/אוהבת?

עם מה להתחיל? אוהבת- רוק&מטאל שונאת- פופ&מזרחית אוהבת-אנשים אמתיים שונאת-אנשים מחוספסים/צבועים אוהבת-שחור וסגול שונאת-צהוב ולבן אוהבת-חופש שונאת-סגירות אוהבת-בעלי חיים שונאת-את רוב בני האדם אוהבת-חיילים
שונאת-צבא אוהבת-חורף וסתיו שונאת-קיץ ואביב אוהבת-לתת שונאת-לקבל אוהבת-בדידות אבל גם את החברה שלי שונאת-אמממ נחזור ל...אנשים :) אוהבת-לילה שונאת-יום אוהבת-מדבר וים שונאת-עיר ומבנים אוהבת-ללמוד (תתפלאו...) שונאת-מורים/ות נראה לי שזה מספיק לבנתים... הא שונאת-גזענים,אנשים חסרי דעה,בכיינים,פחדנים... ואוהבת-את רובכם... ושונאת כרגע שתיים ממכם...(נדמה לי) אנוכי חן-לי

ואם כולם עדו בצורת שיר

גמני רוצה! אז קבלו: אני שונאת שקרנים שונאת מלחמות שונאת הרוגים שונאת פצצות שונאת ת´ממשלה המסריחה את המלחמה שונאת את הסמים ומה שהם עושים לאנשים שונאת את הרוצחים שרוצחים ומתעללים בעלי חיים שונאת את המשפחה בעיקר את המריבות עם ההורים בשביל מה אנחנו בכלל חיים? שונאת שקרנים שונאת נצלנים שונאת בכלל אנשים שונאת אתה חיים כי הם מסריחים . שונאת נורא את הכפייה הדתית שילכו ילמדו מקופים. אוהבת(קצר) אני אוהבת כלבים וחתולים ובכלל בעלי חיים אוהבת מוזיקה רוק ישראלי במיוחד את אביב המדהים אוהבת את השלום התקווה והאהבה את הים השמיים השמש והקיץ(הרסתי בסוף אני סתם טמבלית אז תתעלמו) שלכם באהבה אמיתית ואני לא שונאת אף 1(אהממ חן.. ואורלי..) גלי

אני

שונאת ערסים ומזרחית ואנשים מתנשאים ואנשים שרוצים להיות משהו שהם לא ומוזיקה ממוסחרת וכל מיני טריילר-טראש ותלות וכעס ומרירות ורגשות רעים ואנשים שמתלהבים מעצמם.... אני שונאת את דניאל יעקבסון במיוחד (נכלל בקטגורית הערסים וגם בקטגורית אלה שמתלהבים מעצמם) ואני שונאת התמכרויות ובריחות מכל סוג ואני שונאת אנשים שרוצים לעשות לי רע ואני שונאת שרע לי ושונאת אנשים צבועים ושקרנים ושונאת כשאחרים מאמינים להם... אני שונאת קיץ ושונאת חילופי עונות ושונאת כשצוחקים עליי ושונאת שאין לי אומץ להחזיר ושונאת את עצמי אבל רק לפעמים... אני שונאת עוד הרבה דברים אבל אני לא אכתוב אותם... אני אוהבת את החברים שלי ומוזיקה טובה וסוסים ונגינה וכל מיני אנשים מקסימים... וג´ינסים ובזוקה וסיקסטיז והסרט והמחזמר "שיער"... הרשימה של מה שאני אוהבת הרבה יותר קצרה...

אוהבת ושונאת...

מה אני שונאת..
אני שונאת שאנשים משקרים כי זה הדבר הכי מגעיל בעולם וכואב.. מתוך נסיון(משני הצדדים) אני שונאת להרגיש לבד או לא שווה. אני שונאת שכואב בלב. ושלפעמים הכאב נשאר כל כך הרבה עד שבא פשוט למות אני שונאת(עכשיו) לאהוב . שונאת להפגע שונאת לפעמים לשמוע את האמת למרות שצריך שונאת ששונאים אותי שונאת את השמש שונאת סטיגמות מה אני אוהבת
את אמא אי שם ואת אמא פה את אבא אי שם ואת אבא פה את אחותי את הכלבה שלי את אביב גפן ןהיהודים ו..... את הלילה ואת הירח.. ואת אייל ודליה אוהבת ושונאת ג´קי

למעלה