ללא הפסקה ללא מזרחית

חוצפה ענקית של הפדרציה. ../images/Emo123.gif

מה יהיה הסוף עם "חברות התמלוגים" הללו, אה?! לבקש עוד מאות אחוזים מהסכום שמשולם כרגע, 15,000 ש"ח לשנה (סכום שהוא גם ככה לא קטן, בהתחשב בכמות השירים המתנגנים ב- 103FM). השאלה היא מי ימצמץ ראשון: 103FM שתסכים לשלם עוד כסף עבור השמעות השירים הים-תיכוניים? או הפדרציה, שתבין שהיא פוגעת באינטרסים של האמנים בעצם דרישתהּ המוגזמת? קשה לדעת. בכל מקרה, זה יהיה נורא מסקרן לשמוע את דידי הררי מתחיל להשמיע שירי איכות. או סתם שירים שהושקעו בהם יותר מכמה שעות אולפן. (מישהו הזכיר Boulevard Of Broken Dreams?)

DorDassa

New member
לא נשמה יותר תמיר גלללל שיט

בלעעע איזה בעסות איתם.... דידי אל תעשה לי את זהההההההה לא רציני חבל.. לא נוכל לשמוע את מושיק עפיה שנותן בראש קבוע.. מאיה בוסקילה זה מזרחית? כי כתוב שלא ישמעו אותה... בכל זאת, ךא פסדר מה שעשו.. :|

alpha80

New member
ההגדרות ל"מזרחית" או לא מזרחית

לא ממש משנות פה, אין פה אלמנטים "גזעניים" או משהו, אלא פשוט אמנים (גם לא מהזרם המזרחי) שמיוצגים ע"י חברות ומפיקים ששייכים לאירגון שדובר בו, כגון - מני בגר, אריאל זילבר, יזהר כהן, עמית צח, כל הבוסקילות למיניהן - שרית חדד, שלווה ברטי, סי היימן, לאה שבת, דורון מזר ועוד ועוד. הרשימה לצערנו ארוכה מאוד.

alpha80

New member
אולי זה הזמן להנות

משירים כמו I'M NOT IN LOVE בביצוע הפריטנדרס אצל דידי... ימות המשיח...

ludin102

New member
תלמדו מזהבי ../images/Emo6.gif

הקדוש החל להשמיע בתכניתו שירים באידיש במקום שירים במזרחית. תדמיינו לעצמכם את דידי הררי משמיע אידיש!! לדעתי הדרישה של הפדרציה היא פשוט חוצפה, עד לא מזמן הם "בכו" שלא משמיעים שירים ים תיכוניים אז עד שאיכשהו משמיעים אותם הם יורקים לבאר שהם שותים ממנו!!

אפרופו מזרחית - הצצה נדירה...

אפרופו מזרחית - הצצה נדירה לגרעין ההרצה של המוסיקה המזרחית בארץ (לפחות לפי דעתי) רדיו בריזה. תמונות נדירות ששודרו בערוץ המוסיקה 24 המראים בקצרה בעיות של אמן מזרחי עם תחנות רדיו חוקיות. וגם את אולפן הרדיו המזרחי המדובר בצפון.

../images/Emo45.gif

אני אמנם לא מאזין לתחנה המדוברת, אבל תודה בכל זאת על הקטע. האמן שמופיע בקטע, סיימון, מדבר על כך ש"בתחנות החוקיות והממלכתיות לא משמיעים אומנים במוזיקה המזרחית" ולכן הוא נאלץ לשנות פאזה ולהקליט מוזיקה ישראלית-מיינסטרימית. ייתכן שיש אמת בדבריו, בסך הכל, אמנים שבעברם הקליטו מוזיקה "מזרחית-כבדה" וכיום מקליטים מוזיקת אמצע-הדרך, מושמעים ברשת ג' ובתחנות אחרות. אבל האם התחנות לא משמיעות, כפי שהוא ואחרים טוענים, מוזיקה ים-תיכונית מטעמים גזעניים כלשהם או פשוט משום שהשיר לא ראוי לשידור בתחנת רדיו המכבדת את עצמה? בכל מקרה,
.

תגובה

חבל מאוד שבכלל נקלעים למצב כזה. כולנו יודעים שזה סוג של גלגל... רדיו לא שווה בלי האמנים והאמנים לא שווים בלי הרדיו,זה בגדול. אבל אם מסתכלים עלך העניין מעט יותר מקרוב, אז אני חושב שהאמנים זקוקים לרדיו, מעט יותר מאשר הרדיו זקוק להם, כמו שנכתב בתגובה לכתבה בYNET , זוהי לדעתי סוג של יריקה בפרצוף. בכל מקרה, חשוב לציין שהמאבק הוא לא רק של 103FM אלא של עוד תחנות אזוריות, כמו למשל רדיו ירושלים, בה משודרת התוכנית "מנטה" עם ירון אילן (בסינדיקציה גם ל"רדיו דרום" ול"אמצע הדרך"), תוכנית המבוססת על מוזיקה ים-תיכונית ואני מוכרח להודות שהיום האזנתי לתוכנית ויאמר לזכותו של ירון אילן, גם בלי רשימה ארוכה של אמנים התוכנית היתה נשמעת מצוין ואפילו טובה יותר מתמיד. אני מקווה שהסוגיה תיפתר בצורה הטובה והמהירה ביותר, בינתיים אני חושב שהמפסידים העיקריים מכל הסיפור הם האמנים החברים ב"פדרציה למוזיקה ים-תיכונית". ועוד הערה קטנה... ציטוט מ YNET: יוחאי חי אמר כי "אני מצר על כך שתחנת רדיו שחרטה על דגלה את המוזיקה הים-תיכונית מגיבה בצורה כזאת". אני עד כדי כך לא מעודכן או ש 103 שינו כיוון?

Dj Sky

New member
אחר כך מתפלאים

פה במדינה למה לא תומכים במוזיקה ישראלית ים תיכונית

raman

New member
תגובה:

יש המון זמרים ששרים מוסיקה ים תיכונית ולא רשומים בפדרציה. שירים ים תיכוניים לא ייעלמו מנוף הרדיו האזורי, ואם יורשה לי להיות נביא... תוך מקסימום יומיים העניין ייפתר בלחיצת יד מתוקשרת והכל ייעלם כלא היה. אני מאוד מקווה שזה לא יימשך הרבה זמן כמו הסכסוך רב השנים בין שרית חדד לרדיו לב המדינה....

alpha80

New member
אבל מה שאתם לא מבינים זה

שלא מדובר רק על זמרים so called "מזרחיים". והסכסוך הזה הוא לא כדי "להעלים" מוסיקה ים תיכונית. ברשימה כלולים כמה אמנים שכל הקשר בינם לבין מוסיקה ים-תיכונית מקרי בהחלט, ושפשוט נקלעו לתסבוכת הזו כי הם מיוצגים ע"י אמרגנים שמשוייכים לקבוצה הבעייתית הזו. לצערי אני רואה פה ברשימה אמנים כמו אריאל זילבר, עוזי חיטמן, צביקה פיק, אתניקס, מיקי גבריאלוב, סי היימן, ועוד רבים וטובים, אשר חלק מהרפרטואר שלהם מיוצג ע"י האירגון . ולא מדובר פה סתם בסיכסוך תקשורתי כמו שהיה עם שרית חדד לפני שבועיים, אלא על מאבק מהותי בנושא תמלוגים לאמנים שמיוצגים ע"י משרדי אמרגנים ומפיקים, ש... מה לעשות - מעוניינים לגזור קופונים על חשבון האמנים אותם הם מייצגים וכמובן על חשבון תחנות הרדיו , שמשמות עבורם כלי פירסומי ממדרגה ראשונה. מזל שיש בקרוב "כוכב נולד 3".... יהיו לנו כמה אמנים חדשים

actress

New member
ועוד הזמרים מתחננים על כל השמעה

אולי בגלל תמ...

למעלה