ללא הסבר

מאיה27

New member
ללא הסבר

אתם לא עשיתם דבר שגרם לי לברוח לתוך עצמי להיפך, חברים יותר טובים מכם כנראה לא אמצא אבל בבקשה מכם חייבת את זה לעצמי עושה חושבים אשנה דרכיי אדע להבא איך להתנהג אבל תבינו אותי ואל תיפגעו כי אני רוצה את ה- לבד ה-לבד הזה עושה לי טוב צפרדעית,ענבר,יפעת,אלת האהבה,מורן חזרה,ספונטני,חגית31 וכל מי ששכחתי אתם חברים טובים באמת אבל בבקשה ממכם תנו לי את הזמן אל תדחקו בי ברגע שאני ארגיש טוב עם עצמי אני אשוב להיות ה- אני האמיתית לא רוצה להרגיש רע יותר אז תתחשבו ובאמת אל תלחיצו כי אני אוהבת אתכם אבל צריכה ובאמת צריכה את הזמן הזה לעצמי אז שוב בבקשה מכם אני אתקשר שארגיש נוח עם עצמי אבל בבקשה עבר עליי הרבה בתקופה האחרונה אז קצת זמן לעצמי, גם זה מותר שלכם, מאיה

מאיוש....

חמודתי, קחי את כל הזמן שאת צריכה רק תבטיחי לחזור שלמה בריאה..ועם הרבה מצב רוח הכל יהיה טוב, מה את דואגת עם חברים כאלה לא צריך הרבה...ואנחנו כאן בשבילך תמיד אוהבת מקסימוששששש

HP86

New member
מכבדת את החלטתך

רק אם את יכולה מדיי פעם להראות לנו סימני חיים זה יהיה נחמד אוהבת אותך הרבה הרבה חגית31

דספרדו

New member
חופשי מאיה

בקשה קצת מוזרה לא? המלצה שלי קחי בקבוקי משקה ופקאטים של סיגריות {ז`יטאן ללא פילטר} סגרי את התריסים ויאללה מסיבה ואם אחרי שלושה ימים לא עוברת ההרגשה אז אההממ.. כנראה שההמלצה שלי לא משהו {אגב זה לא מנסין, אבל תאורטי יכול להצליח לא?} סתםםםםם קחי את הזמן בכייף יאללה...רק טוב ביי.

remezh

New member
שולחת לך .....

הרבה חום ,ואהבה ,ואור, ושמחה ,וחיוכים , ומנגינות יפות , קחי את הזמן ,נקי את הראש , אני מבינה אותך יקירה , רק זיכרי : אוהבים אותך ,כל דקה ,כל שעה , כל יום . אוהבים אותך ודואגים לך מאהבה. רמז.

מאיה, רק בקשה אחת ממני

אני מקווה שאת יודעת שאני אוהב אותך מאד ואת יקרה לי כל כך. כל יום שעובר אני נקרע ממה שעובר אצלך. אני לא מבין למה ומאידך אני לא יכול לעזור. בעצם יש לי הרגשה שאני יכול לעזור אבל אין לי גישה אלייך. אז עשי לי טובה אישית, למעני ! כל יום תשאירי בפורום או בטלפון סימן ממך שאת בסדר. רק זה !!!! ב ב ק ש ה . שלך דואג, ענבר

יפעת*

New member
מאיוש

אוהבת אותך יקרה, ומתגעגעת. תני קריאה ברגע שאת יכולה או צריכה, מחכה לשובך אוהבת המון יפעת

למעלה