ללא איפור

iefrat

New member
סבוקלם זה דמי מייקאפ

קרם לחות עם גוון. לדעתי הוא מוצר מאוד מוצלח

ה BB לא מכסה את הכתמים אלה יש לו תכונה של איחוד גוון,
מקנה מראה אחיד לפנים.

בד"F הבעיה היא שאין מספיק גוונים

של אסתי לאודר מוצלח בעיני. מה שכן, לדעתי זה מוצר שחייבים להתנסות בו, כח לא לכל אחת הוא יתן מענה כתחליף לכיסוי של מץאפ. כדאי לבקש מהדיילת דוגמית בקופסית או לחילופין להגיע לפארם בפנים נקיות ולנסות שם.

fairytale10

New member
מעדיפה להיות מאופרת אבל קורה גם שלא

בעיקר כשאני עם הבת שלי לרוב אני לא מאופרת, אלא אם כן היא ישנה והיה לי זמן להתאפר..
כשיוצאת מאופרת באופן קבוע וזה כולל מייק אפ, פודרה, קונסילר, צללית, אייליינר, מסקרה, סומק, לפעמים ברונזר, באלם לבלו או ליפסטיק בגוון טבעי כלשהו
לעיתים מוותרת על אייליינר. על צללית לא מסוגלת לוותר כי המראה פשוט לא שלם... הגוון הוא תמיד טבעי/ניודי, מרגישה הכי טוב בגוונים האלו.

rcdance

New member
קשה לי לראות את עצמי ללא איפור, אבל...

אין לי בעיה להיות בלי.
השנה חוויתי איזה חודש עם פריחה בפנים ועל-כן נאלצתי ללכת בלי איפור,
וקיבלתי דווקא די הרבה מחמאות..
אז אחרי שהפריחה עברה, חזרתי לסורי ושבתי להתאפר, אבל לפעמים שלא בא לי או אין לי זמן,
אני זורמת גם על בלי...

S אדרוש S

New member
מאד קשה לי בלי

אני לא זוכרת מתי יצאתי פעם אחרונה בלי שום איפור אפילו הקטן ביותר, כי אני פשוט לא עושה את זה.
אזה מביך לכתוב כי הייתי רוצה להיות מהבנות שרושמות :"ברור שבלי, כשבא לי לצאת אז אפשר להתפרע"
אבל אני לא...
עכשיו זו לא הכמות של האיפור כי מבחינתי גם על קונסילר אני אוותר.. אבל איילינר +מסקרה+ שפתון עם צבע זה באמת קשה לי בלי! זה גם מאד מחמיא לי האיפור הזה, יש הרבה בנות שזה לא יקפיץ אותן ככה מהסיבה שהן אולי לא צריכות..
למשל אחותי יותר כהה ממני בהרבה והיא נראת פשוט טוב יותר ממני בלי איפור .. וטוב בכללי! חח
יכול להיות שעם היה לי עור בעייתי מאד גם הייתי רושמת מייקאפ למעשה אני בטוחה שהייתי רושמת.. כי כל אחת והעיניינים שמפריעים לה, לאו דווקא באיזור הפנים. מצד שני בגיל ההתבגרות, היה לי מאד קשה בלשון המעטה, הייתי מאד עצובה ברמה שקשה לי להסביר וסוג של 'התחפשתי' למישהי אחרת (עדשות, תכשיטים מוגזמים חחחח בלונד מכוער ברמות על! איך חברות שלי הרשו לי?? והרבה איפור) אבל זה היה בשביל לפצות על ההרגשה שלי(זה לא פיצה, מיותר לומר..) בלי עדשות? לא יפה! בלי מלא איפור? מי יסתכל עלי.. ככה.
גם מספיק מילה קטנה מאיזה צוציק כשאת קטנה שתזעזע אותך ותגרום לך לרצות להתבייש או לפחד ממשהו.

כמובן שאני לא במקום שהייתי כבר
ל
,המצב שלי השתפר בכל המובנים ועבדתי קשה בשביל זה, והגעתי לתמצית---> קצת עושה לי הרבה ואני לא צריכה להתבאס כי זה פשוט המצב וצריך להגיד תודה על מה שיש כי באותה קלות יכל גם לא להיות..

איזה מוזר לקרוא את זה ממך

את תמיד נראית כל-כך שמחה ומלאת שמחת חיים, ואת כל-כך יפה, שממש התפלאתי לקרוא שלא תמיד הרגשת כך.
אני ממש שמחה בשבילך, שהיום את במקום אחר, ושאת יכולה להסתכל אחורה ולהגיד "עברתי שינוי", ולא להתבייש לספר מה שהיה.
כל הכבוד

הלוואי ותמיד תהיי שמחה ומאושרת בחלקך.

S אדרוש S

New member
תודה נטע

אני באמת שמחה, ומצחיק לי ויש לי חוש הומור ואני גם יודעת לצחוק על עצמי שזה חשוב. יצרתי מהרבה חוויות קשות או עצובות שהיו לי חוויות טובות ודווקא בגלל שהייתי מפוצצת רגשות בגיל הזה ופחדתי מהצל של עצמי לא הייתה לי ברירה אלא לעבוד על זה והתחזק ולהעריך מה שיש.
תודה על המחמאה , אני עוד לא בשלב 'הלעזאזל כולם ואני מי שאני 'חח אבל אני מתקרבת לשם בצעדי ענק

MacabreDoll

New member
תלוי בזמן ובמקום

אני מודה שלדואר/מכולת אני אשים קצת קונסילר ושפתון
יש מקומות שבהם אין לי בעיה להיות לגמרי נקיה מאיפור, כל מיני טיולי שטח ארוכים בטבע
בציוויליזציה אנושית נורמאלית כמובן שאני אעדיף להיות מאופרת כמו שאני מעדיפה להיות לבושה

ספרפור

New member
אין לי בעיה להיות בלי איפור

והעור שלי לא מושלם בכלל... אבל אני אוהבת לפעמים לא להתאפר. זה נחמד להתאפר אבל אני לא מרגישה שאני תלויה באיפור

newKiticat

New member
אני דווקא מסוגלת לחיות יפה מאוד

בלי מייקאפ, סומק ופודרה. אבל נגיד בעיניים - אני חייבת לפחות איליינר+מסקרה או תחחליף משקפיים במקום. פשוט כי העיניים שלי קטנות ונעלמות בתוך הפנים השמנות שלי.

newKiticat

New member
אני דווקא מסוגלת לחיות יפה מאוד

בלי מייקאפ, סומק ופודרה. אבל נגיד בעיניים - אני חייבת לפחות איליינר+מסקרה או תחחליף משקפיים במקום. פשוט כי העיניים שלי קטנות ונעלמות בתוך הפנים השמנות שלי.

Nightmare19

New member
לא יכולה לצאת בלי...

בדיוק יש לי דלקת בעין אז אני לא יכולה לאפר את העינים ואני כ"כ סובלת!

TokisBride

New member
ומה עושים כשרוצים להתייפייף קצת

כמעט לכל מקום שאליו יוצאים, כי זה נותן הרגשה כיפית כזו של להשקיע בעצמך, אבל זה כרוך בלהתאפר כמעט כל יום? מה אתן עושות?

yaelsn

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה...

אני מתייחסת לשני דברים שכתבת שבעיניי קצת סותרים אחד את השני:

רובנו כתבנו פה שאנחנו כן מתאפרות כל יום
מבחינתי האיפור הוא לא "כורח" או טירחה, אלא להיפך - הרגשה כיפית של להשקיע בעצמי

זה גם לא משהו שגוזל יותר מדי זמן.
דווקא בגלל שאני כן מתאפרת כמעט בכל יום (לא איפור כבד) התרגלתי כבר לעשות את זה בצורה הכי מהירה והכי יעילה עבורי וזה לא לוקח יותר מ10-15 דקות.

ואם אני ממשששש קצרה בזמן, מספיק שאני שמה קצת מייקאפ וסומק וכבר מרגישה הרבה יותר טוב וגם נראית הרבה יותר טוב

TokisBride

New member
ברור שזה נעשה בשביל הכיף

אבל ככה זה יוצא שאנחנו מתאפרות כמעט בכל יום, גם אם מעט מאוד, ואז אנחנו לא הולכות לשום מקום במראה הטבעי לגמרי שלנו...לזה התכוונתי

במשך 3 שנות התואר שלי

מעטות הפעמים שאיפור כיסה את פני ללימודים.
מדוע? א. למדתי- כמות הפעמים ששיפשפתי את פניי כדי להתעורר היו מחריבות הכל.
ב. למדתי בבאר-שבע. אני לא מתאפרת כשחם לי.
ג. באר -שבע, אני לא מתאפרת שיש סופות חול בחוץ.
ד. כמה שאני אוהבת להתאפר, אני יודעת שהרבה יותר מחמיא לי להיות חסרת איפור. על שלל הפגמים שבפני.

candy77091

New member
אני חופשי יוצאת בלי איפור

אבל תמיד קרם לחות עם מקדם כי אני לבנה ולא רוצה להישרף..

למעלה