ללא איפור

ללא איפור

כמה מגישות טלויזיה מפורסמות בארה"ב הופיעו בתוכנית בוקר כשהן עוטות מגבת לבנה לגופן ללא תסרוקת וללא איפור. הרעיון הוא להראות לצופים איך הן נראות באמת. משייכים את זה לחלק מהתופעה של מלחמה בפוטושופ. יש גם תוכניות לגמילה של נשים מכורות לאיפור.
אני אישית מרגישה יותר יפה כשאני מאופרת אבל בהחלט מוסוגלת להראות את הפרצוף שלי לעולם גם כשהוא חף מאיפור לחלוטין ואני שמחה על כך. ואתן?

R o c h a1

New member
מאז שהתחלתי להתאפר,

אם לחשוב על זה רגע, השתעבדתי לזה די מהר. פתאום אני לא מסכימה להצטלם בלי איפור למשל חחחח.
צריך לחשוב שזה כלי אבל בעצם המצב הפך להיות שאני מרגישה לא טוב בלי זה.

מ צ ד ה

New member
סחטיין עליהן! יש שם כמה ש״לא עוברות מסך״

בלי איפור
.

אני בלי איפור נראית חולנית וחיוורת. ככה הייתי מוציאה בתים/גימלים בצבא - מגיעה לא מאופרת למרפאה
.

לעבודה אין מצב שאצא לא מאופרת! לא!!!

בבית ברור שאני נטורל (ועכשיו אני גם בחופשת לידה כך שאנשים מהעבודה באו לבקר אותי והופתעו לראותני ללא איפור
).

cherrycat

New member
מסוגלת אבל מעדיפה מאוד שלא

מרגישה שחייבת לפחות כיסוי בסיסי (מקייאפ+קונסילר+פודרה) וזה בגלל חצ'קונים סוררים על עור מעורב-שמן. בפועל כמעט תמיד יוצא איפור מלא כי "אם כבר... אז כבר...".

memee2

New member
אם צריך לצאת למכולת

או סתם למקום קרוב, אז בלי. ברור שאני מעדיפה עם, הבעיה היא שאני דיי עצלנית, אז לפעמים זה מכריע אותי ואני לא מתאפרת. לפעמים אני יוצאת חצי - רק בסיס. או רק בסיס, צללית נייטרלית ועיגול ריסים.

TokisBride

New member
אני רק בת 17 אז

איפור לכל מקום זה ממש לא מקובל וגם נראה מוזר, לכן המון פעמים אני הולכת לבי"ס בלי איפור או נניח רק BB קרים שאיתו אני נראית טוב אבל לא מאופרת. אבל זה גורם לזה שכשיש לי הזדמנות להתאפר ולהשקיע אני משקיעה המון, ועדיין נראית כמו עוף מוזר כי אף אחת לא מתאפרת באמת

כמה שאני מבינה אותך

גם אני בת 17 ואני היחידה שמתאפרת מלא חברות שלי בד"כ שמות רק מסקרה או רק אודם ויש שתיים ששמות איילנר ומסקרה וזהו ואני היחידה שמתאפרת עם צלליות סומק ועוד.

גם אצלי ככה

הרבה מהחברות שלי לא מתאפרות בכלל לבית הספר.
יש שתיים שכן מתאפרות בסיס+ מסקרה.
אני מתאפרת לפי מצב הרוח שלי כי זה כיף לי.
לא באמת אכפת לי מי מסביבי מתאפרת או לא.

נהדר!

לי אישית אין בעיה עם אנשים שיוצאים בלי איפור, כל עוד הבנאדם מרגיש טוב עם עצמו מה אכפת לאחרים?!

אני יוצאת הרבה פעמים בלי איפור.....
עורי די מאפשר לי את זה. הוא מושלם. אז האיפור הוא בקטע של אהבה ולא בקטע של "צריך/חובה" אז אני כן יוצאת בלי איפור ומרגישה נהדר עם עצמי. תלוי פשוט לפעמים באמת יש לי חשק להתאפר ולחבוש על עצמי מסכה יותר משודרגת ויפה אז למה לא

אבל לדעתי איפור הוא לא דבר חובה . העיקר שבנאדם מרגיש טוב עם עצמו כל השאר זה רק עזרים

בטח שכן

לעבודה אני תמיד מאופרת, אבל אין לי שום בעיה להיות בלי איפור, נהפוך הוא, בעלי בכלל מעדיף שאני אהיה בלי, אבל אני מעדיפה עם

בכל אופן, עם ובלי זה היינו הך אצלי, כמעט

האמת?

אני מאוד בהירה, ונראית חיוורת בלי איפור.
העור פנים שלי טוב, אבל מסקרה וסומק זה משהו שמקפיץ לי את המראה.לא תמיד אני עם מייקאפ.

אם אני הולכת לאנשהו ואני לא מאופרת זה אוטומטית משפיע על מצב הרוח שלי ואני מרגישה "עירומה" ועייפה.זה כמו שלא אצא בלי להתקלח, ככה גם לא אצא בלי איפור.ולא חייב איפור מלא, מספיק סומק מחטב ומסקרה .

ואין מה לעשות עם איפור נראים הרבה יותר טוב.

תוכנית גמילה מאיפור?

אם זה כולל גמילה מקניות איפור ברשת אני רוצה להיכנס

ואם כבר דיברנו על גמילה מאיפור- מישהי כבר פרסמה את זה בפורום?
http://www.youtube.com/watch?v=561ixG95cu0

אני מסוגלת לצאת מהבית בלי איפור אבל במקרים כאלו הביטחון העצמי שלי צונח.
אפילו רק עם פודרה עם גוון, ליפ באלם עם גוון, אייליינר ומסקרה אני נראית כמו אדם שונה.

ronbely

New member
אין לי בעיה מהותית להיות בלי איפור

אבל גם אני מעדיפה עם.
בשבילי זה כמו ההבדל בין ללבוש בגדים ולהתלבש אופנתי- נכון שאפשר ללבוד בגדים סתם וכו' אבל הרבה יותר כיף, גם בהרגשה הפנימית, להשקיע בהופעה (בשבילי כמובן
).

אם כי אני חייבת גילוי נאות שבעלי מתנגד נמרצות לכל עניין האיפור וטורח לומר לי כמה אני הרבה יותר יפה בלי כחלק מהקמפיין שלו

או כמו שאורית פוקס אמרה ב"יום בחיי" שלה:

אישה בלי איפור, זה כמו בית בלי רהיטים

נשמע דבילי איך שזה יצא מפיה של אורית, אבל זה נכון.
לא צריך להשתעבד למייקאפ ופודרה צלליות, אפשר מסקרה וסומק בקטנה ואיזה שפתון עדין ואת נראית אדם אחר!

bluestvixen

New member
לא מסוגלת לצאת מהבית בלי איפור

חייבת לפחות את הבסיס כי העור שלי שומני מאוד ואדמומי ולפעמים צצים חברים.

yaelsn

New member
מעדיפה לא לצאת בלי איפור, אבל קורה לפעמים

מאז שהתחלתי להתאפר באופן קבוע (לפני כשנתיים בערך) אני לא אוהבת לצאת מהבית לא מאופרת.
האיפור שלי לא כבד, רק נועד לתקן קצת את הפגמים בעור (מייקאפ, קונסילר, פודרה, סומק, שפתון/ליפ באלם. לפעמים אייליינר ומסקרה)

אם ממש אין לי כוח להתאפר אבל העור שלי נראה זוועה אני שמה קצת מייקאפ מינרלי וסומק
בימים שהעור שלי נראה סבבה אני מרשה לעצמי לצאת ל'גיחות קטנות' בלי איפור, אבל לעבודה וללימודים אני חייבת להיות מאופרת

בשאר הפעמים (עבודה, לימודים, יציאות) - מרגישה לא כל כך נעים בלי איפור.
מה גם שיוצאים לי יותר פצעונים אם אני לא מתאפרת. אין לי מושג למה... אולי הפריימר והמייקאפ איכשהו חוסמים את הליכלוך שנכנס לנקבוביות ומחצ'קן?

iefrat

New member
אין מצב בלי איפור - BB יש מצב ועוד איך

יש לי פיגמנצטציה, העור יפה, מואר וקורן, בלי קמטים אבל יש כתמים.
אין מצה שאצא בלי מייקאפ. השנה גילית את BB של דר עור, של אסתי לאודר, מחכה עכשיו לשל בובי בראון.
המראה של גוון אחיד יותר לפנים מטשטש את הכתמים ובהחלט נוח לי לצאת לסופר או לקפה של יום שישי, אפילו לחברים.
יחי BB (לא בפוליטיקה)

danahevi

New member
BB מכסה כתמי פיגמנטציה ?

אני ניסיתי את של סבוקולום , וכמו השם שלו הוא עשה כלום.
זה הרגיש כמו לכלוך על הפנים , לא כיסה שום דבר ומאוד התאכזבתי

אורזיגל

New member
הסבוקאלם נותן כיסוי מאוד קל

לכתמי פיגמנטציה צריך BB עם כיסוי בינוני לפחות.
ממליצה על ה-BB של אנה לוטן וגם על של Missha.

למעלה