ללאורה!

yuli c

New member
ללאורה!

היי! מה המצב? תאמת עוד לא הספקתי לראות את סון אמורס שאני יבין זה אמור להיות טלקומדיה או מה? אם בא לך ספרי על הסדרה... בכל אופן השילוב בין מריאנו מרטינז תאגוסטינה צ'ארי ממש לא נשמע משהו... בכל אופן התגעגעתי למריאנו מרטינס מאז אלופים. בקשר לאלופים אני מאוד מסכימה איתך וחושבת שצריכים להמשיך לשדר את הסדרה בערוץ ויוה.

laura6

New member
יולי מה קורה?????

אני מקווה שהכל בסדר.... אז ככה: רוברטו סנצ'ז הוא רווק ,שופט כדורגל ישר כמו סרגל שאויבו המושבע הוא קרמונה יו"ר הכדורגל המושחת... חייו משתנים שהאחיינים שלו באים לגור איתו אחרי שנישדדו בבואם לבואינוס איירס מקפיטן גומס... האחיינים-מרטין\מרטו מרקסי -מריאנו מרטינס-חלומו להיות שחקן כדורגל... בהמשך יהיה זמר "מרטין אל ריי סול מרקסי" יש לו 5 שירים מצליחים ביותר... (יש לי אותם). פאבלו מרקסי-ניקו קברה-חלומו להיות שחקן כדורגל.. וולריה מרקסי- פלורנסיה ברטוטי-אחותם הקטנה... זוהי טלקומדיה שמשתתפים בה גם: לאורה אסקורה-קנדה-הבת של קרמונה מרסלה קלוסטרבואר-מריה- זוגתו של מרטין ,שבעקבות העבודה המשותפת הפכו לזוג גם במציאות. מריו פאסיק-כרמונה מילי סטיגמן-לולה ניקו ולסקז-פאטו פקונדו אספינוסה (פדה,"אלופים") מיגל אנחל רודריגס-סנצ'ס סנצ'ס ולולה מתאהבים אבל היא אישתו של כרמונה שמשתוקקת לילד (השעון הביולוגי שמתקתק) בטח שכחתי כמה דברים.. אם את לא מבינה משהו תשאלי.... ביי לאו

בקשר לאהבות

אתם אמרתם שבאחד הפרקים פקו יופיע בתור תומס לדסמה (נראה לי שכתבתי נכון) אז אם זה נכון אתם יודעים באיזה פרק? (אני רוצה להקליט למחשב)

laura6

New member
יקירותיי.....

מה שלומכן?????. זה לא הולך לקרות בקרוב...שאדע אעדכן אתכן, אערוך בירורים ואחזור אליכן!!!!!!!!! חבר'ה צלמו לי תמונות של לאו אסקורה-קנדלה ,סון אמורס.... פורפיס!!!!! (בבקשה),תמונוות של מריאנו יתקבלו בברכה.....חחחחחחחח תבורכנה לאו

laura6

New member
לא מאמי,היא הבת של קרמונה....

ואלפי תודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laura6

New member
כנסי....

אשמח להתכתב איתך... מה המייל שלך?????אם זה בסדר....

Merav85

New member
תגידו.. סנצ'ו מקצ'ורה זה גוסטבו

מסון אמורס (החבר של ולריה, אחותם של מרטין ופאבלו, שבגד בה ובגלל זה היא הלכה לבואנוס איירס), נכון? אבל.... קצ'ורה וסון אמורס היו באותו זמן משודרות בטלוויזיה האגנטינאית, לא? נראה לי סון אמורס התחיל קודם.... השחקן הופיע תפקיד אורח (בטח תירוץ להביא את ולריה לבית הדוד מוצף האחיינים), ואז קיבל את התפקיד היותר משמעותי בקצ'ורה (בה הוא חבר לעבודה של חוספינה... מהמרת שבקרוב יהפוך ליותר מיחסי עבודה-שנאה).. כי הרי זה היה רק תפקיד אורח בסון אמורס, נראה לי.... מה אתם חושבים
נחמד להיתקל בשחקנים שאחנו מכירים.... בטלנובלות קרובות אחת לשנייה בזמן... לא
וגם משודרות אצלינו במקביל כמו בארגנטינה.. גם סנטרל שודרה באותו זמן יחד עם קצ'ורה וסון אמורס..

קרלוצה

New member
האמת שעוד לא הספקתי...

לראות סון אמורס בגלל השעה אבל בקרוב אני אתחיל
בקשר לחוספינה וסנצ'ו, ברור שבסוף יהיה בינהם הרבה יותר מיחסי עבודה, כבר עכשיו מרגישים שחוסה מרגישה משהו לסנצ'ו אבל פשוט קשה לה להודות בזה....כנ"ל סנצ'ו, כשיחסים מתחילים במריבות לוקח הרבה זמן עד שמודים ברגשות ובטח גם אצלם זה ימרח וימרח עד שמישהו יעיז להגיד משהו....
תמיד זה ככה....

huxy

New member
כן אותו אחד

גם אני חושבת שהרבה לא נראה ממנו כי כמו שאמרת הוא התירוץ להביא את האחות לעיר. והעיניים שלו מדהימות!

למעלה