ללאון(hellowen

Petrucci-jr

New member
ללאון(hellowen

כרגע חזרתי מה We are family לא הפסדתה כלום היה חרא מוזיקה!

Zero Tolerance

New member
צודק...

היה ערב חרא כמעט כל ערב של הנקשיה... אבל ההופעה של סיטרא הייתה טובה... אחלה מתופף..

HelloweeN

New member
וואלה אחי, אני מזה שמח שלא הלכתי

כי עד שההסעה שלכם הגיעה למועדון, seeds of hate כבר סיימו להופיע !!! חחחחחחחחחח אחוש טוב שלא נסעתי. גם כן המועדון המסריח הזה.. דוגרי, אני כבר הפסקתי ללכת אליו. אין לי בשביל מה. אין שם מטאל, וגם אם יש זה רק לשעה או שעתיים, והאזור מלא בפריקים הומואים פאנק "מטאליסטים" מתלהבים. והמוזיקה כמובן בהתאם, ניו מטאל. והרבה מזה. בזבוז כסף לנסוע לשם.

Zero Tolerance

New member
דווקא..

בידיוק שהתחילו ההופעות הטובות סיטרא למשל הדי´גיי המטומטם התחיל לשים דברים טובים כמו Death- 1000 eyes Death- Scavenger Of Human Sorrow יופי נזכר לי.... אבל רוב הערב היה חרא מוזיקה.. יו ואיזה מעצבנים הפאנקיסטים האלה יאללה...

HelloweeN

New member
וואו !!

ביסיל 2 שירים נורמליים, עדיף כבר להישאר בבית, לחסוך ת´כסף ולשמוע את השירים שאתה אוהב.... אין, המועדון נהרס. לעיתים רחוקות אני הולך לשם.

kegkevich

New member
וואי אנשים!!

בלי שום קשר לתופים כרגע בואו נארגן ערב בהרצליה ערב ממש גדול!! של שירים ממש טובים כל הלהקות הבאמת טובות מטאל כמו שצריך וקצת דברים מהעבר כמו גאנס אנג רוזס וקווין!! אבל כללית יהיה שם-דף.צ´ילדרן אוף בודום.דרים טיאטר.סימפוני אקס וכו... ואני דניאל וייס וליאון נשים את המוסיקה

HelloweeN

New member
חחחחחח

בבסיס זה רעיון נחמד. אבל הביצוע שלו כמעט בלתי אפשרי כי: אני כרגע בתקופת בגרויות לחוצה אף אחד לא יסכים להשכיר לנו ציוד ומקום - הגיל שלנו מדבר בהתאם. ואין מקום מתאים לזה. אבל שוב, זה רעיון יפה. (אם מישהו מוכן לנדב את הבית שלו, זה כבר משהו אחר :) לאון זה בלי י´!

kegkevich

New member
אוקי

יש לי רעיון!!! אני יכול לנסות לעשות כזה ערב ב"נוער העובד" אני שוהא את המקום הזה אבל יש שם מלא קום וניקח 10 ש"ח כניסה ואני יכול לארגן ציוד בדי זול!!! אבל סבבה רק תגיד לי מתי ניגמרות הבחינות ונתחיל לעבוד על זה

למעלה