לכ-ו-ל-ם

בלאונט

New member
לכ-ו-ל-ם

הממממ, נראה שקצת רוממתי כאן את הרוחות ועל זה אני רוצה להסביר את עצמי. מה שאני אמרתי על הבולימיה (שאני אמנע מלחזור עליו שוב כדי לחסוך עוד מריבות) נבע מדעתי האישית, ולצערי, למרות כל הוויכוחים דעתי לא השתנה כלל. אבל כנראה שדרך ההתבטאות שלי נראתה חריפה מידי ועל זה אני מצטער, אולי הייתי יכול להעביר את דברי בדרך יותר נעימה או לא להעבירה בכלל. לצערי גם הובנתי שלא נכון לאורך כל הדרך: אני לא קיצוני. בשום תחום בחיים, וחוץ מהומור מידי פעם, אני גם לא מביע דעות קיצוניות. בוויכוח על ימין-שמאל לא הבעתי קיצוניות. לא ביקשתי רצח עם. לא התבטאתי בצורה אנטישמית (קורט?) ויותר מכל זה גם הבעתי דעה שבתכליתה דומה מאד לדעת רוב השמאל (שורה תחתונה: שלום). אז בין אם זה השוני שלי ממכם או איזה פגיעה אישית שיצרתי אני לא יודע מה גרם לרוב הפורום הזה להוציא עלי שם כלכך נורא (אני אמנע מלחזור על ההתבטאויות, רובכם יודעים למה אני מתכוון). תראו, אני בא לכאן כדי להנות, לכתוב את כל מה שעולה על רוחי. אז לפני שלושה שבועות היו אלו דברים יותר משעשעים (עיזים, חתולית) אבל עכשיו מה שמונח על כתפי זה הרבה מתח כנגד האירועים - אך אני בהחלט לא מציג שום דעה כאן בצורה אימפולסיבית כלשהי שכן מזה אני נמנע בכל כוחי. אני חושב הגיונית. אני חושב היסטורית. אני חושב ימנית. וכל עוד שנינו על גבי המדינה הזו, הקשבה חייבת להיות - ואני מקשיב. תמיד אני מקשיב. למרות שרובכם אולי חושבים שזה לא ככה, אני תמיד מקשיב. יום טוב

חתולית

New member
רחב מוחין

בלאונט, פעם ראשונה שהתרגשתי בפורום. המחשב ריגש אותי. כלומר, אתה ריגשת אותי, אבל פעם ראשונה שמול המחשב אני מסוגלת להתרגש. עכשיו אני באמת יותר מבינה אותך, ואני מודה לך ששלחת את ההודעה הזאת. היא באמת גרמה לי יותר להבין את הצד השני. אתה רוצה שלום כמו כל השמאלנים, אבל אתה רוצה להשיג אותו אחרת. אתה רוצה שחברה שלי (הבולמית) תגמל אבל בדרך אחרת. תזכור את המטרה, אבל הדרך חשובה לא פחות. תפתח לשינוי, אבל אל תשכח מי אתה ומה דעותיך. יש לך דעות שונות, לא רעות. יום טוב!

הוא רוצה להשיג שלום בדרך של

השמדת העם הפלסטינאי. הוא והחבר שלו גולדי כבר כתבו את זה.

בלאונט

New member
תוכל לצטט?

אתה משום מה עדיין תוקף אותי, אבל בסדר. אם תוכל לצטט לי בדיוק את המילים שלי ולתת לי גם קישור להודעה המקורית שבה כתבתי את זה, ויסתבר שאתה צודק, אני אוריד בפנייך את הכובע. אני לא חושב כך, ולכן הסבירות שכתבתי את זה היא אפסית ממש. שוב, אם רק תוכל לצטט אותי (לא את גולדי), אתה צדקת לאורך כל הדרך.

חתולית

New member
תודה ל...

בלאונט, אתה הבן אדם הכי פתוח שאני מכירה. אתה פותח את עצמך לדעות שונות, מסכים, מתווכח, עומד על שלך, אבל מבין. ופתוח. אני רק צריכה להגיד תודה שאני מכירה אותך. תודה ל*אל* (אני לא מאמינה).

חתולית

New member
חיחי?

האם אתה מגחך? אני באמת מודה שאני מכירה אותך, לא לאל כי אני לא מאמינה. אני מקווה שזה לא מצחיק אותך. כי אם כן, זה פוגע.

בלאונט

New member
אני ממש טוב בזה

כן, אני האלוף,. מנסה לקחת הרגשה נחמדה ומבטא אותה בצורה הכי פאקד אפ שאפשר. בכל מקרה, זה מאד מחמיא לי, ואני גיחחתי כי כתבת תודה לאל. זה פשוט נראה לי קצת מצחיק אחרי ההודעה שכתבת למטה בקשר לאלוהים והחוסר אמונה שלך בו, אז זה היה נראה לי נחמד. שוב תודה.

חתולית

New member
הוא השתתק

מאז שבלאונט ביקש מקורט קוביין לצטט אותו יש שתי אפשרויות - א`, אין לו ציטוט. ב`, הוא מחפש בכל הפורום ועוד שעה הוא יחזור בלי ציטוט. ברוך שפטרנו.

בלאונט

New member
תהייה ספציפי

תראה, אתה מפיל עלי חתיכת תיק כאן - אתה אומר שהתבטאתי בצורה אנטישמית, אז המינימום שאתה יכול לעשות זה לגבות את הטיעונים שלך בעזרת ציטוט. אנא, תגיד לי בדיוק איפה (שם ההודעה, נאמר) אמרתי דבר כזה.

חתולית

New member
תכתוב שם הודעה

תכתוב שם הודעה מדויק שאני אוכל לעשות חיפוש ששם יהיו את המילים של בלאונט שאומרות השמדת העם הפלשתינאי. אני לא אוהבת את בלאונט, אני פשוט מאמינה בו.

את קודמת כתבת שאת שמלאנית לא?

עשכיו פתאום הפכת לימנית קיצונית? ותחפשי לבד... לא התפקיד שלי להביא לך ראיות... זה כמו שתגישי תלונה ותחפשי לבד את הראיות...

חתולית

New member
בטח ששמאלנית

קורט קוביין יקיר, אני אכן שמאלנית, אני פשוט מאמינה שבלאונט יודע להיפתח, לעומתך, ולכן אני מעדיפה אותו עליך. זה הכול. מצטערת.

בלאונט

New member
יופי של דוגמה

תגיד לי, לא יכולה להיות שמאלנית שלא מכפישה ימניים? זה כלכך קשה? אתה הפלת עלי תיק רציני, קראת לי אנטישמי, לפחות תן לזה ביסוס. זה כמו שתבוא לבית-משפט, תטען טענה ולא יהיה לך שום הוכחה כדי לבסס אותה. אתה זה שהעלת את זה, כך שאתה זה שצריך להראות לנו במה מדובר. תהייה הוגן, לפחות. ושוב, זה שהיא שמאלנית לא אומר שהיא חייבת לריב עם ימניים, ושהיא חייבת לשנוא אותם. אנחנו חיים ביחד במדינה, ואני לא אתן לאף ימני להכפיש שם של שמאלני ללא ביסוס - זה פשוט שפל.

בלאונט

New member
חתולית דוקרנית

וואוו, ממש תודה לך על התמיכה אבל אני חושב שאין ממש טעם להמשיך לריב איתו. אם הוא ימצא ציטוט כזה (שאני ממש ממש ממש משוכנע שלא כתבתי), אז אני יודע שיש לזה הסבר הגיוני (הומור, ציניות, וכו`) ואם לא - די הוכחתי את נקודתי.

חתולית

New member
בבקשה

דוקרנית מה הקשר? גם אתה לא יודע לבחור שמות... בכל מקרה, בבקשה על לא דבר אין בעד מה.

חתולית

New member
השמים הם הגבול

קורט קוביין, יש לי הכרזה. אתה קיצוני, ואתה לא מוכן להיפתח. מאז שהכרתי את בלאונט אני יותר ויותר מבינה את הימין. תנסה להיפתח. בלאונט מנסה (אני לא מספיק מכירה את גולדי), תשתדל גם אתה. אני בתור שמאלנית חריפה יכולה, אז גם אתה יכול. כמו שכבר אמרתי, השמיים הם הגבול.

למעלה