לכ-ו-ל-ם!!!

ortal500

New member
זה לא משנה אם אתם רואים או לא

זה אסור כי זה כיאלו בשבילנו אבל אני בטוחה שיש דתיים שיש להם וידיאו שאפשר לבקש מהם להקליט על טיימר . חברה שלי הייתה עושה את זה אבל התקלקל לה הוידאו

neta 7

New member
בטח שמותר להם להקליט!

הם בכל מקרה רואים בשבת אז מה זה משנה?

ortal500

New member
מצטערת לבאס אותך אבל.......

אסור להם זה כמו שלא תבקשי מחילוני להדליק את האור בשבת אלא מגוי של שבת( וגם זה אסור להגיד במפורש אלא רק לרמוז) וגם שמעתי היום שאסור גם על טיימר אבל אני לא בטוחה .... לפי דעתי תעשי שאלת רב או שתחפשי איפה שהוא.....אם את רוצה אני אשאל בשבילך..... מצטערת...גם אני מבואסת מזה במיוחד שזוט חוזר.... אבל את תמיד יכולה לקוות שישדרו את זה שוב בימי חול (כמוני.....)

Amber4Ever

New member
אבל זה לא משנה כי תמיד אני מקליט

אז הפעם אני ישלח לך את לא מאלצת אותי להקליט כי אני מקליט בלאו הכי..

ortal500

New member
אתה ממש נדיב אבל.....

זה אסור כי אתה יהודי ואני לא יכולה להנות מעברה שעשית בשבת.... אל תנסה לחפש היתרים זו הלכה ולא מתווכחים איתה ... תודה על ההצעה בכל זאת.....

גם אסור לראות סרטים ששודרו בשבת!../images/Emo7.gif

ואת צודקת...שאלתי את הרב של הביה"ס שלי בקשר להקלטה בשבת והוא אמר לי שאסור להקליט בשבת ואסור לראות סרטים ששודרו בשבת...

ortal500

New member
נכון זה בגלל ש....

יהודים עובדים בתחנות טלוויזיה בשבת אבל נראה לי שבחו"ל מותר להקליט בטיימר כי עובדים שם גויים

2 Mיכל

New member
אם...

הייתי ממש שמחה לעזור, אבל אני לא חושבת שנוכל או נספיק לעשות משהו עד יום שבת. לפני כמה ימים שלחתי לערוץ 1 מכתב ובו ביקשתי מהם שישדרו את הפרק שיש להם על השחקנים (זה ששידרו פעם קודמת בסוף העונה השלישית). הם לא ענו לי אם הם ישדרו או לא, אלא רק אמרו שהם "יעבירו את זה הלאה". אני מקווה שיסכימו לשדר את זה ואז אולי ישדרו רק 2 פרקים בשבת ו-2 בשישי הבא. אני לא חושבת שזה מה שיקרה, אבל אני מקווה. אני באמת ממש לא מבינה למה ערוץ 1 לא משדרים את השבט בימי חול במקום בשבתות... אני בטוחה שיש להם על מה להחליף את זה.

למעלה