לכת שבי אחריו

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
לכת שבי אחריו

להיות או לא להיות שאלה עתיקת יומין עולה ומהדהדת מבין המילים הלהישאר בחסות החשכה ולהפסיד את הפריחה הלשים סוגר לנפש או דרור לתת לרגש הלאפשר לקיפאון להשתלט את חיותנו לשתק או להפשיר את הכפור לצאת מן הקור עומדים על פרשת דרכים רוצים, אבל מפחדים מבולבלים, נבוכים לעזרה משוועים נקרעים תחת כבד ההחלטה שכלל וכלל אינה קלה הניקח תרמיל ומקל ובלבנו תפילה לאל האם נצא לדרך את סופה מי יפלל? מהו הסיכוי כנגד הסיכון? סיכון מחושב? ממש לא עכשיו ואנו הנשארים במבט נגה מלווים בליבנו ברכה לדרך צלחה לזו המעזה לתת ללב לכת שבי אחריו צאר

yoli

New member
שבי....

להאמין לרגע העטוף ערפל להעניק בשפע, נתח מהלב שותק, עוטף, נוטף הדם מה בינינו, אדם לאדם שלג שחור, מעין קורץ,מרמז על הווה שעתיד לקרות מה קשה השינה, רצוצת המחשבות מה קשים הימים, ריקם מאליהם, מה בך איש שאין בינהם? מה ממלא אותך, שלא בא אליי? מה לך בחור בין אצבעותיי? שקט שקט, בני מה איתך ,אין אני איפה השכל? מה קרה לרגש? מה השתנה בליל אמש, שבי, אחרייך, נתון בסכנה, איפה אני עכשיו ובמה אני מאמינה? בהכול רק לא ברגע, הוא מעורפל מספיק הכול רק לא בהווה, אולי הפעם אפיק קצת יותר, מניסיון כושל, מה איתך איש , מה בך מתחולל??

למעלה