לכתוב בפורום

רחלי228

New member
לכתוב בפורום

ולשמוע ביקורת שנובעת מפרשנות לא נכונה ועוד לשלם על זה מחיר כל כך יקר. זה ממש מעציב. עדין לא מאמינה שאני נמצאת תחת זכוכית מגדלת שעוקבת אחרי, מלינה על ה"פלרטטנות" שלי...ומה רציתי...במה להגיגי, לרגשותי ולמחשבותיי. גם לפרגן, ולומר מזל טוב לחברה/ה זו או אחר...ועל כך התגובה לא מאחרת. עצוב שיש אנשים כאלה....שמקשיבים לעצמם, שופטים ופוסקים דין ללא שניה הקשבה.

ככה זה בחיים

בטח גם את שופטת אחרים ע"פ שמועות מחברים אחרים קרובים. את בטח לא מתייחסת לכמה שאוהבים אותך כי את חושבת שהם סתם צבועים מבלי להכירם.. וזה על קצה המזלג בלי אישית אליך אלא לכתוב

מצוטטת

New member
בינה ווירטואלית/וויזואלית

אני מאמינה מושבעת בטיימינג נישבעת לך...!!! בקלי קולוטו יכולה עכשיו לשלוח לך איזה אייקון<מעפאן> של
וליגיד לך כמה את צודקת, חבל"ז אבל בוחרת אחרת...
לך קיימות שתי אפשריות... האחת זה ל"תת גאז ולהעביר הילוך" זה בתנאי שהקלאץ שלך תקין...<מטאפורה אם לא הובנתי
> על עצמי יכולה להעיד... אני כאן עם ואיך ומתי וכמה שמרגיש לי במחיצת כל הטלסקופים הגששים הבלשים וכו'...לצורך הנילוות , או כפי שאת הייטבת לתאר...
...&
&
ועוד טיפונת העשרת עולם.... כל היתר מיידל'ה, לשֶמר ולתחזק בסביבת החברים שאת מקבצת סביבך <כאן
תחת זכוכית מגדלת!> כי כאן כומו במציאות , אפשר לתרום ולהיתרם מדעות ואמונות....אבל רק בכללי .... ועוד מילה באישי אליך...בצורה הכי פשוטה שמועות = כקלית השום, א-ב-ל|סדגש רק אם כך מתייחסים אליהן
ו...לא נותנים לכל העולם להיות שותפים בחיים שבבפנוכו <את מבינה, יש רובדים שונים לקשרים>, בהם משתפים/חולקים רק את אלו הקרובים ביותר נכון הסברתי עצמי פשוט, שזה רק נאיבי לחשוב שכאן זו חממה מוגנת... במליון ת'אלפים מילים כהרגלי, אך מניחה שכן

למעלה