לכרמל אייסי + אימייל

Baruush

New member
דייייייייי !

הרגע דיברנו על זה! מה את לא רואה?!?!!

litalg06

New member
האאאאא?!!!!!!! למהההההההההה?!

למהההה שרשוררררררררר?! ישש דבררר כזהההה לנצל"ששששששששששששששששששש אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תראווווווווו איךךךך הפורוםםםםםםםםםםם נראהההההההה מהשטויותתתתתתת שלכןןןןןןןןןןן

zlilosh13

New member
אני אומרת לכן אני יעבוז מה הולך פה

דייייי מספיק עם זהה , זה כבר מעצבן אתן לא מבינות

../images/Emo207.gif כנסוווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif

תקשיבוו אתןן מזה קרועוות חבל על הזמן.. כל אחת פותחת שרשור של איך שהפורום יראה כאילו אחת רושמת "לא אכפת לי שפתחתי שרשור אבל תבינו".. וכל אחת מבהירה לבנות אחרות שלא מנצ"לשות וזהה בסדר אבלל כל אחת פותחת שירשור כדי שאחרות לא יפתחו שירשור.. ובעצם מה שקורה פה זה שכווווולםם פותחים שרשור כדי להבהיר את הכללים של הפורום.. ואני רואה עכשיו כל שירשור שפתחו זה קשור לכללים.. ברורררר שזה חשוב.. אני לא נגד זה אבל זה בעצם זה גורם לפורום לקרוססס..
ולאלו שפותחים שרשור.. אני לא מבינה אתם לא יכולים להוסיף תגובה לשירשור שפתחו כבר רק לרשום נצל"ש.. או "דחוף" ויענו לכםם!! אפ פעם לא יתעלממווו ממכןן יהיו לכםם מלא תגובות אבל אני לא מבינה ת'קטע שלכםם!! למה אתם לא מנצל"שיםם?! זה הוררגג אותיי. מה זה נותן לכם לפתוח סתם שירשור.. זה רק גורם לפורום לקרוסס

בנות אולי היא לא יודעת שצריך לעשות

הוספת תגובה והיא עושה הוספת הודעה.....היא חדשה??? אם היא לא יודעת אז שתגיד ונסביר להההה....

בסדרר אם היא חדשה אז סבבה

אבלל כל אחד פה פותח שירשורררר!! לא ניראה לי שכולם פה חדשיייםם!! שימי
איך הפורום ניראה.. זוועעהה!!

פסדר נכון שזה מעצבןןןן והפורום באמת

נראה זוועההה אבל אולי היא לא מבינה מה רוצים ממנה..

ובקשר לאחרים את צודקתת מאמי

זה עולה על העצבייםםם ואת צודקת נשמה 100% צריך לעשות עם זה משו ומהררר

Crazy Motek

New member
היא חדשה!! רק אתמול היא הצטרפה..

תנסו להבין אותה.. אולי היא לא יודעת.. אז..אל תתנפלו ישרר!! אלינור.. אם את לא יודעת תפני אליי ואני אסביר לך!! אני מבינה שאתן דואגות לפורום ואני לא נגד זה.. אבל.. היא חדשהה!! ואני בטוחה ש..היא לא התכוונה..

ירדוששש

New member
כרמלוש..

כלום לא עוזר אפילו לא להשעות מהפורום לא כלום הרי כול מי שיושע יחזור בסוף! כול השירשורים על איך להתנהג פה ואיך להשאיר את הפורום מסודר סתם מוציאות אנרגייה על איך להסביר וסתם מתעצבנות על אלה שפותחות סתם שירשורים ס-ת-ם-! זה לא שווה את זה..

Crazy Motek

New member
בנותת!! כולן לכאןן!! |נצל"ש|

ראלינור רוצה לעזוב!! כל הכבודדד!! יש צורה להגיד דברים!! אתן יודעות איך היא פגועה???? זה מזה לא יפה מצדכןן!!! עכשיו, כל אחת תבקש סליחה כי זה מזה פוגע שכולן מתנפלות עלייך!!!

לאאא שלא תעזובבבבבבבבבבבבבבבב

סורי מאמייי!!!!ותביאי לי תאייסי שלה בקשההה

למעלה