לכריש מחודש

מצב
הנושא נעול.

הצופה

New member
לכריש מחודש

לכריש מחודש בדקתי את הגרף שלך אני בדר``כ לא מסתכל על הבורסה הישראלית בגרף שלך נראה בברור כי נסתיים מהלך העליות ואנו בגל A יורד 370 זה יעד ראשון לירידה לאחריו צפוי תיקון לפחות לרמת ה 424 ומשם תנועה לעבר רמת ה 324 יערידה מרמה זאת עלולה להורות על תנועה אף לרמת ה תחתית ראש וכתפייםבערך 260 לא רצוי כי תהיה ירידה מרמת ה 311 618 574 - 150 מהלך העליות הכולל כל מקרה רמת ה 224 היא רמת גל ראשון עולה ולפי אליוט אסור שתשבר אחרת זה יהיה סוף הבורסה מכיוון שירידה במורד קלה לעומת העליה במעלה ההר הירידה צפויה להיות מהירה. אין קשר בין ארה``ב לבין הבורסה הישראלית אני איתך בגישתך הדובית לגבי הבורסה הישראלית אך לא לגבי הבורסה בארה``ב המצב המתבקש הינו סטגפלציה כלומר מיתון תוך ריבית נמוכה במשק נקווה שאני ואתה טועים אחרת המצב גרוע אף מכפי שתארת. הצופה

א-ר

New member
הצופה - לגבי הגלים

לכריש מחודש בדקתי את הגרף שלך אני בדר``כ לא מסתכל על הבורסה הישראלית בגרף שלך נראה בברור כי נסתיים מהלך העליות ואנו בגל A יורד 370 זה יעד ראשון לירידה לאחריו צפוי תיקון לפחות לרמת ה 424 ומשם תנועה לעבר רמת ה 324 יערידה מרמה זאת עלולה להורות על תנועה אף לרמת ה תחתית ראש וכתפייםבערך 260 לא רצוי כי תהיה ירידה מרמת ה 311 618 574 - 150 מהלך העליות הכולל כל מקרה רמת ה 224 היא רמת גל ראשון עולה ולפי אליוט אסור שתשבר אחרת זה יהיה סוף הבורסה מכיוון שירידה במורד קלה לעומת העליה במעלה ההר הירידה צפויה להיות מהירה. אין קשר בין ארה``ב לבין הבורסה הישראלית אני איתך בגישתך הדובית לגבי הבורסה הישראלית אך לא לגבי הבורסה בארה``ב המצב המתבקש הינו סטגפלציה כלומר מיתון תוך ריבית נמוכה במשק נקווה שאני ואתה טועים אחרת המצב גרוע אף מכפי שתארת. הצופה
הצופה - לגבי הגלים אני לא משתמש בד``כ ומבין גדול בגליי אליוט, אך למרות זאת גם הסתכלתי על הגרף (באדיבותו של הכריש מתפוז), ואין לי מושג איך הגעת לאן שהגעת... אני רואה שם יותר ABC מתקן ל 5 גליי עלייה (שהחלו במדד 145) שאפשרי שמושלם ברמות הנ``ל. A (מ 580 ל 450), B (מ 450 ל 530) ו C (מ 530 ל 400).

הצופה

New member
הסבר א-ר

הצופה - לגבי הגלים אני לא משתמש בד``כ ומבין גדול בגליי אליוט, אך למרות זאת גם הסתכלתי על הגרף (באדיבותו של הכריש מתפוז), ואין לי מושג איך הגעת לאן שהגעת... אני רואה שם יותר ABC מתקן ל 5 גליי עלייה (שהחלו במדד 145) שאפשרי שמושלם ברמות הנ``ל. A (מ 580 ל 450), B (מ 450 ל 530) ו C (מ 530 ל 400).
הסבר א-ר ישנם גלים גדולים וישנם גלים קטנים יש להסתכל על הפרופורציות של הגלים בצורה נכונה.כל המהלך בין שלושת הגלים שאתה מתאר הינו גל A מורחב אשר רצוי שיסתיים ברמת ה 374 קו צואר. לאחריו רצוי גל B גדול לעבר רמת ה 424 ואו כתף שמאל ובסיומו גל C גדול להשלמת ראש וכתפיים באיזור רמת 274. רמת ה 224 הינה שיא של גל ראשון עולה ולכן אסור שתשבר רמה זאת במסגרת גלי אליוט דבר אשר יורה על התמוטטות מוחלטת (לא צפוי)כמובן קו הטרנד שוכן גם הוא ברמת ה 274 (בערך)וגם הוא עשוי להחזיק את המהלך המתקן. רמת ה 324 הינה רמת הגל הראשון של הגל החמישי העולה הגדול והיא תהיה הנקודה החשובה ביותר במהלך המתקן הנוכחי שבירתה תורה מהלך שוק יורד אדגיש כי החוק החשוב ביותר באליוט הוא השיא של גל ראשון שבירתו מורה על שינוי מגמה לטווח ארוך. חוק נוסף חשוב באליוט כאשר אינך יודע היכן אתה נמצא בד``כ אתה נמצא בגל רביעי. הצופה

ttttt

New member
להוסיף על דבריך

להוסיף על דבריך בגבהים בהם עסקינן שים לב כי יעדי תיקון מינימלי -33% כמעט ולא תופסים בתיקונים הפחות ראשיים אלה 50% עד מקסימלי=66% והכלל שבתיקון הראשי יותר הנטיה לגבול גבוה מהמישנים כך שיש לצפות מ-B לפחות ל:475 (עד 515+-). כל טוב

נראה לי ששתית יותר מידי קולים

להוסיף על דבריך בגבהים בהם עסקינן שים לב כי יעדי תיקון מינימלי -33% כמעט ולא תופסים בתיקונים הפחות ראשיים אלה 50% עד מקסימלי=66% והכלל שבתיקון הראשי יותר הנטיה לגבול גבוה מהמישנים כך שיש לצפות מ-B לפחות ל:475 (עד 515+-). כל טוב
נראה לי ששתית יותר מידי קולים אתמול,אבל שוב כל אחד וההזיות,נתוחים שלו.

ttttt

New member
איני מדבר

נראה לי ששתית יותר מידי קולים אתמול,אבל שוב כל אחד וההזיות,נתוחים שלו.
איני מדבר על התיקון הנוכחי, אלה על זה שיבוא אחרי 370 כפי שכבר התוותי במדויק עוד ליפני שראיתה היכן פננו מועודות.

ttttt

New member
שים לב שביום שיצאת

איני מדבר על התיקון הנוכחי, אלה על זה שיבוא אחרי 370 כפי שכבר התוותי במדויק עוד ליפני שראיתה היכן פננו מועודות.
שים לב שביום שיצאת בהודעתך הדרמטית(06.03) על עומק הנפילה הצפוי ונחשבת כמטורף חשבתי בדיוק כמוך(+יעד מדויק לתיקון -9ימים שיוצא בידיוק אתמול (ומיכאן נובע ביטחוני))ולחיזוק דברי ראה הודעתי מה 21.02 בו כבר טענתי ליעד המדויק (+התיקון -B וC) -370!!!! מיכאן תדע שאיני שתיין ובטח לא בריבאנד-2וחצי יום אלה מיכואן שיש עוד עצבנות על הדק ה``מציאות``.יש לצפות למהלכים חדים. בטוח שמת לב כל טוב שבת שלום.

ttttt

New member
ראה גם הודעתי מ ה1.3

שים לב שביום שיצאת בהודעתך הדרמטית(06.03) על עומק הנפילה הצפוי ונחשבת כמטורף חשבתי בדיוק כמוך(+יעד מדויק לתיקון -9ימים שיוצא בידיוק אתמול (ומיכאן נובע ביטחוני))ולחיזוק דברי ראה הודעתי מה 21.02 בו כבר טענתי ליעד המדויק (+התיקון -B וC) -370!!!! מיכאן תדע שאיני שתיין ובטח לא בריבאנד-2וחצי יום אלה מיכואן שיש עוד עצבנות על הדק ה``מציאות``.יש לצפות למהלכים חדים. בטוח שמת לב כל טוב שבת שלום.
ראה גם הודעתי מ ה1.3

ursus

New member
מיתון תוך ריבית נמוכה יכול

מיתון תוך ריבית נמוכה יכול להיות כל מיני דברים נחמדים - תשאל בטוקיו, המאפיין של סטגפלציה היא האטה עם אינפלציה.

ursus

New member
סטגלפציה זה

מיתון תוך ריבית נמוכה יכול להיות כל מיני דברים נחמדים - תשאל בטוקיו, המאפיין של סטגפלציה היא האטה עם אינפלציה.
סטגלפציה זה משהמסורס היה מת שיהיה משום שבמקום שהשוק יפול חזק ערכו ישחק. השאלה היא אם לרגע זה הוא לא הפסיד את הרכבת. נדמה לי שווין אנג`ל עם כל זה שהוא נחשב לליצן צדק ב94 כשאמר שיש להעלות ריבית במכה ולא ברבע ועוד רבע ועוד רבע של המסורס, שעשה זאת ע``מ לא להפיל את הבורסה יותר מ10 אחוז ולפחות לגבי זה היה איתות שפה יהיה רחוב בכיוון אחד. ונדמה לי שאנג`ל עוד פעם צדק כשאמר לפני שבועיים שהריבית צריכה לרדת מיד. הרבה דברים השתנו בשבועיים האחרונים. אבל נחיה ונראה. מכל מקום אני עדיין בדעה שסטגלפציה בארה``ב ומחירי מניות היי-טק יציבים לא יתנו למעו``ף ליפול רחוק אלא אם יהיו ארועים בטחוניים יוצאי דופן. אבל אלו כרגיל הזיות מצוצות מהבוהן שלי וכל הקורא אותן משחית מזמנו ולא כל שכן אם הוא פועל לפיהן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה