"לכרוך אותן בטלית ולקבור אותן"

ציפי ג

New member
אחרי שראיתי את סבתא בת ה-90

מנסה נואשות לטפס על חמור בהיותה בת 70, (על יד שכם בימים ההם שעוד לא פחדנו לסוע לשם) הפך גם החמור להיות בעל החיים האהוב עלי. האמת אני לא לומדת גמרא, ואני לא מוסמכת לפרשן אותה, ואני לא נוטה לפרש דברים שאני לא מבינה בהם דיי. ובכל זאת אם אביא או יוסאריאן ירצו לנסות להעיר את עינינו כל אחד מנקודת ראותו, אשמח לשמוע על כך איזו דעה.

2001guila

New member
לקנצרה צוברי

""אתה" אולי לא ראית סאטירה נגד "קדושי השמאל" כפי שאתה מכנה אותם.אך כזו היתה גם היתה, גם חרצופים וגם בתכניות אחרות. הענין הוא שאלה תכניות סטירה מוצהרות וכולם מתייחסים אליהן ככאלה. דרשתו של עובדיה יוסף אינה תכנית בידור והוא אינו מציג עצמו כליצן החצר אלא כ "גאון הדור" . כשמישהו מנסה לטעון כי דבריו הוצאו מהקשרם (אחרי כל פליטת דברי הבל שלו)הוא הרי אינו מאמין למה שהוא אומר. אנחנו צריכים לכבד את עצמינו ולהוקיע את עובדיה יוסף על ההסטה.

אמיר.

New member
מסכים.

רק צריך להזהר, כי הידיעה מופיעה בעיתון וכבר ראינו שעיתונאים שאינם בקיאים מסרסים דברי רבנים.

אלה_ה

New member
זה מתחיל להישמע כתרוץ קלוש כי

הנוסחה ברורה- קודם כל כבוד הרב יורה. אחר כך זועקים חסידיו שהוצאו דברים מהקשרם. אחר כך משמיעים העיתונאים את הקטע בו במפורש שומעים אותו אומר מילה במילה. אחר כך כל ראשי ש"ס מתפתלים בכיסא ומנסים לתרץ את הדברים שבאמת נאמרו. ואיך אמר קוהלת-אין חדש תחת השמש. אני רק מחכה ליציאה הבאה. ואם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה אולי מצחיק. אבל זה נורא עצוב ולא מצחיק. (ולדעתי גם יאצפן לא
).

אמיר.

New member
הבדיחה שם בסוף - מה זה מצחיקה ../images/Emo13.gif

אבל אפשר לראות בכתבות נלוות שהכתב לא ממש מבין בחומר...

למעלה