גם אני זכרתי את זה...
I IkMfNiY New member 21/5/05 #22 זהו, שאני לא זכרתי :X בהתחלה ראיתי אותו במסיבת סיום של הסדרה ולא זכרתי מה הוא עושה שם, אח"כ כבר נזכרתי בדמות שלו P: יעל
זהו, שאני לא זכרתי :X בהתחלה ראיתי אותו במסיבת סיום של הסדרה ולא זכרתי מה הוא עושה שם, אח"כ כבר נזכרתי בדמות שלו P: יעל
ש שניצלונה New member 21/5/05 #23 חחחחח אוקיי...../images/Emo8.gif ואני בטוחה שיש עוד מלא שלא זכרו אז תודה..
כ כיפה אדומה והזאב New member 21/5/05 #26 המצחיק הוא שהסדרה הייתה לא ממזמן סך הכול לפני שנתיים בערך...
I IkMfNiY New member 21/5/05 #27 נכון, היא שודרה ב2003 :X גם ראיתי שם את השחקנים, וניסיתי להיזכר בשמות של הדמויות ולא הצלחתי :Xנגיד, עד שלא אמרו שלדמות של נירית קופל קראו רותם, לא הצלתי להיזכר :X זכרון קצר P: יעל
נכון, היא שודרה ב2003 :X גם ראיתי שם את השחקנים, וניסיתי להיזכר בשמות של הדמויות ולא הצלחתי :Xנגיד, עד שלא אמרו שלדמות של נירית קופל קראו רותם, לא הצלתי להיזכר :X זכרון קצר P: יעל
ד דור האחת והיחידה New member 21/5/05 #18 עפררררר אני אוהבת אותך!! אתה ה-שחקן!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך עפררררררררר (אני יודעת שהסיכויים ממש קלושים שהוא יראה את ההודעה שלי אבל בכל זאת אני אוהבת אותווווווווו)
עפררררר אני אוהבת אותך!! אתה ה-שחקן!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך עפררררררררר (אני יודעת שהסיכויים ממש קלושים שהוא יראה את ההודעה שלי אבל בכל זאת אני אוהבת אותווווווווו)