לכסות ת'בטן

עופר 123

New member
לכסות ת'בטן

הבוקר, בין הירדמות אחת לשניה מרוב עייפות, יצא לי לדבר עם סטודנטית מכוחותינו שהיתה צריכה תמיכה טכנית. בזמן שדיברתי איתה, היא אפשר היה להתחמק מהיד על הבטן. הסתובבה אלי - שמה יד על הבטן. דיברתי איתה - הסתירה את הבטן. כאשר ישבה לבד, הכל היה כרגיל, אבל מרגע שהסתובבה, תמיד הסתירה את הבטן. קרה לכם? קורה לכם? מסתירים? מחביאים? אני מקווה שיום אחד היא תבין שאין מה להסתיר. כולה בטן
.
עופר, שהלילה יצליח לישון סוף סוף כראוי

להסתיר?

כמעט ולא כי אני הולכת צמוד לכן אין משיכות , אני אולי מסדרת אבל לא מסתירה . ההרגשה בלמשוך את החולצה היא הרגשה שלא רואים וגם לשים את הידיים על הבטן אותו דבר הסתרה מחוסר ביטחון יש לא מעט כאלו נשים לצערי . אגב זה גם תקף לבנות שהולכות עם בגדים גדולים מהרגיל כאילו שאם נלך גדול לא יראו שומן?

להסתיר , האם אסתטי למסתכל ?

..."האסתטי הוא כל דבר הנתפס על ידי החושים באופן רחב. החוויה האסתטית היא עונג או הנאה הנגרמים מעצם ההתבוננות אסתטיקה גם מעלה את השאלה, האם היפה או הטעם הוא דבר סובייקטיבי, או שמא אובייקטיבי, יש הטוענים שהחוויה האסתטית מקורה בתודעה של הפרט החווה אותה - אנו חווים אותה דרך עינינו ולכן זו חוויה של האדם הפרטי. מאידך, יש הטוענים כי החוויה האסתטית מקורה באובייקט עצמו, הוא בעל המאפיינים האסתטיים שבהם הפרט יכול להבחין..." כדי להראות במיטבך כדאי לשדרג כל הופעה בפריט לבוש המחמיאים לגוף כדי לגרום הנאה למסתכל ולא לגיחוך חשוב ללבוש בגדים במידה הנכונה ולהרגיש נוח בבגד.גזרות או לבוש יוצא דופן עלולים להשפע על יחס הסביבה אליך הגזמה כמו חולצות בטן לנשים מלאות מצביעה על אי התאמת הלבוש לאדם חשוב להיות טרנדי ואופנתי אך גם חשוב להיות ער ולחשוב כיצד המראה נתפס בעיני המתבונן .אפשר להיות עם בטן ואין צורך להסתיר אותה עם הידים לא גנבתן שום דבר אבל אפשר להבליט בלבוש ובצבע חלקים אחרים בג וף הלבוש מהוה כרטיס ביקור לטעם האישי.

אני ארכוש לך כבוד בשל גילך המבוגר

ולא אענה לך על השטות שאמרת כעת. תקראי שוב את דבריי ותעקבי קצת יותר על העובדות יש אנשים שהיו נעלבים מתשובה כשלך . בעיקר כי את אינך מודעת ויודעת מהוא טעמי הלבוש האישי שלי.

דניאלה לא התכוונתי אישית אליך

ואם נפגעת אני מתנצלת השרשור שלי היה המשך לדיון שעופר פתח. השרשור פונה לכולם ...כיון שזה שייל לתחומי עיסוקי. תורת האסתטיקה מתייחסת במידה שווה לlook של רזים ושמנים ,צעירים ומבוגרים נשים וגברים .

יאני1

New member
הקנטה אישית../images/Emo35.gif

מדובר באשה שמבטאת חזור ונשנה סוג של סלידה מאנשים שמנים. היא בוחרת לבטא אותן בפורום "שמנות ויפות" שנוגד את פילוספיית החיים ה"שמן זה לא אסטתי" שלה, והיא צריכה להבין ולקחת בחשבון את ההערות שיבואו אחרי כל הערה כזו שלה. אני מקבלת את זה שזו הדעה שלה, זו גם הבעיה שלה. הקנטה אישית? ממש לא. זה פורום ובפורום מתבטאים בחופשיות

מסכימה עם כל מילה.

אני בעצמי לא מסכימה איתה. אבל הערה כמו "אסט-אטי" יורדת כבר לקווים אישיים ועל דברים כאלה מוחקים פה הודעות. זה כל הסיפור.

יאני1

New member
דווקא לא

סוג של שנינה, קופי רייטניג.. (אמנם לא אחד המולצחים שלך עופר, אהמ אהמ
) לא נאמרה מילה גסה, או קללה כלשהי שלא מכבדת את המעמד, גם לדיפלומטיות יש גבול

שמן זה לא אסתטי מי אמר יאני 1

את מוציאה דברים מהקשרם וקובעת ש אני"סולדת מאנשים שמנים " אני מלבישה נשים שמנות שנים רבות גם במחוכים ובבגדים צמודים אבל כל אחת לגופה . לקוחה לא תצא מ הסטודיו שלי בבגד שלא יחמיא להופעתה או חלילה יגרום לגיחוך בעיני המסתכל .תסכימי איתי שמראה חריג מעורר השתאות בעיני המסתכל ולא חשוב מי מה מתי כמה ולמה .

יאני1

New member
לא מוציאה דברים מהקשרם

פשוט לא מסכימה איתך, זה הכל. תראי, המון המון הודעות שלך בפורום יכולות להסתכם במשפט אחד: שמן זה לא יפה. אולי מה שאת חושבת נראה לך מובן מאיליו אבל הוא לא. אנשים שונים חושבים דברים שונים. תחשבי מה שאת רוצה, אני לא מסכימה איתך ואין לי בעיה להגיד את זה בפה מלא.

יאני1

New member
בטח שכן

אני יודעת על עצמי שיש לי נטייה "להסתיר" (על מי אני עובדת, כן?) את הבטן עם היד כשאני עומדת ומדברת מול קהל גדול, למרות שבזמן האחרון הרבה פחות. מעבר לקונוטציה הטפשית שיש לה, בטן=שומן=בושה=להתחבא מאחורי סלע, יש לה גם משמעות רגשית. אנחנו צוברים מגוון של רגשות בבטן, ולפעמים מרגישים חשופים פחות כששמים עליה יד, לפעמים זה לא קשןר לעודף משקל. כמו שבת יענה תוחבת את הראש באדמה ומשוכנעת שאף אחד לא רואה אותה.

לדאבוני-

קורה גם קורה. בייחוד כשאני עם אנשים שאינם משפחה או חברים קרבים. יושבת עם תיק/עליונית/כרית על הבטן או מתכופפת קדימה עם המרפקים על הברכיים.

למעלה