לכסות בשקוף, הזמנה.

מבסרט

New member
לכסות בשקוף, הזמנה.

קיבלתי הזמנה זו למייל, נראה לי שיכול לעניין.

וואי, נשמע מרתק ממש!

מישהי באזור מתכננת ללכת? הייתי ממש שמחה לשמוע מה אומרים שם.. או לקרוא סיכום..

חיה קרן

New member
שלום רב שובך!

משום מה הודעה שלך לא הופיעה לי כשנכנסתי כרגע- מה את אומרת על ההצעה שלי?
[על איך היה וכו אנחנו עוד נדבר
]

חיה קרן

New member
נשמע נהדר.עם אבל

אין מצב שאני שורדת נסיעה בתח"צ ועוד לאוניברסיטה,
אבל אני בהחלט מוכנה לבדוק אפשרות של נסיעה משותפת עם חברות פורום- נסיעת מונית שכזו , מחולקת בין כמה נוסעים [תלוי כמה, אפשר להזמין רכב רגיל ואפשר גם להזמין מיני, יש לי נסיון גם וגם]
יכולה בהחלט להיות בעלות..לא אומר סבירה כי כל אחת/ד והתקציב האישי שלה/ו, אבל זה משהו לחשוב עליו.

אני מוכנה לעשות את הבדיקות, הבירורים וההזמנה, תלוי היענות.

robinebony

New member
קשה לי עם זה...

כמה קרוב, ככה רחוק.

חוץ מזה שאני עובדת בשעות האלה, יש לי המון ביקורת על הדרך שבה יש ניסיון לסווג את החולי שלי לתיאוריה הפמיניסטית שמכריחה אותי לראות את עצמי כקורבן של החברה בגלל היותי אישה, ועוד טוענת שאני בתודעה כוזבת כשאני נלחמת על דעתי שאיני קורבן.
כל עוד הזרם השולט בשיח הפמיניסטי הוא כזה, אני לי יכולה להיות חלק ממנו.

ד"א, סיימתי את הספר, אם רוצים לפתוח שרשור דיון (ויש לי המון מה לומר, לחיוב ולשלילה), אני בפנים.

נועה.

מאד מחכה שיתחיל הדיון, וסיגל כבר זרקה חכה |דג

אבל אני רוצה להגיד משהו מקדים, תסכימו איתי או לא (זה יכול להיות דיון בפני עצמו): אני חושבת שלפחות בשלב ראשון כדאי לנו לנסות לשים בצד את האספקט של התיאוריות הפמיניסטיות, שמובאות בספר ובכלל. כי אנחנו עלולות להכנס לסחרור סביב הנושא הזה, שהוא עמוק ורחב מאד, וכפי הנראה גם די קונטרברסלי, ולכולנו בטח יש דיעות מאד מוצקות והרבה אמוציות סביב הנושא הזה.
נראה לי שזה ירחיק אותנו מהדיון.

כמובן שהיה נחמד אם היו יותר ספרים, שמתארים את המחלה שלנו מזוויות שונות. אבל הספר הזה נכתב כעבודה אקדמית של מי שעוסקת בתחום המגדר, ותודה לאל שהיתה הוצאת ספרים שהרימה את הכפפה ופירסמה אותו. זה כל כך לא מובן מאליו שיימצא מו"ל, בוודאי בתחום האנתרופולוגיה. ולרסלינג יש הרבה פרסומים בתחום הפמיניזם (הגברי אגב) שזה כפי הנראה מה שהביא אותם להביא אותו לדפוס.
אז זו הבחירה של הכותבת, וזה הבית שהספר מצא. נגיד תודה. ובואו ננסה להתייחס לנושא של הפורום ולמה שמעניין אותנו, ונניח לויכוחים על פמיניזם, או לפחות נעשה את זה בשרשור נפרד...

אני אומרת את זה רק כבקשה אישית שלי, כי יש כל כך הרבה מה לדון בספר בהקשר של המחלה, שאני חוששת שנתפזר וכבר יש סימנים לכך שאנחנו יכולות להגרר לדיון פמיניסטי, שנראה לי שזה לא הדבר הראשון לפחות (בעיני), שכדאי להתמקד בו...

זה נשמע ממש מעניין

מאוד רחוק ואין שום סיכוי שאגיע לשמוע כזה, אבל אם במקרה מישהי תלך, אשמח לשמוע מה היה ומה נאמר.

למעלה