רשמים בפעם הראשונה בחיי אצל
צידקי ערמי ובפעם הראשונה בספורטן פ"ת אתמול יום ד. אז ככה, אני נכנס לאולם היפה עם רצפת הפרקט ושומע צחוק ,שמחת חיים ורואה הרבה חיבוקים ונשיקות בין המון הרוקדים ובעיקר הרוקדות הרבות. מיד שנכנסתי כל מי שרואה אותי בוחן אותי מכף רגל עד הראש , כאילו שאני חייזר מאיזה כוכב של גלקציה אחרת. השעה 9:30,זהו זמנם של הבנוניים שקוראים לעצמם מתקדמים, מקפצים ומדלגים בלי הבחנה , סתם ככה ימינה ושמאלה, מיד המרקיד מלמד ריקוד חדש במעגל, מהר,מהר מהר,מהר.... מסביר בשמחה ורוקדים מתמוגגים בנחת, שאלתי מה זה צריך להיות, למה הוא מלמד כל כך מהר, כמה בחורות ענו לי, ככה אנו רוצות וככה כיף וטוב לנו, אנחנו לא בכתה א. לאחר כמה ריקודי מעגל שוב צדקי מלמד ריקוד מעגל חדש, עוד יותר מהר,סופר מהר, אני אומר ככה לא מלמדים ריקוד, הבנות אומרות לי, אם לא ילמד כמו שאנו רוצות מהר והוא יודע מה אנו רוצות , אז לא נרצה אותו, אנחנו רוצות ואוהבות אותו מאד ככה. התחילו הזוגות של הבינוניים, הבנות נרתעו ממני ולא הסכימו לרקוד איתי, היה עודף גדול מאד של בחורות, אחת הבחורות שעמדה בצד בחורה טובה, הסכימה לרקוד וידעה לרקוד, כבר מהריקוד הראשון אני רואה שהרוקדים והרוקדות רוקדים איך שבא להם, כולם שמחים חוץ ממני, מסתכל סביבי בריקוד הכי פשוט אני לא מבין איזה ריקוד הם רוקדים, בחיים לא ראיתי דבר כזה, אני אומר לבת הזוג תשמעי, אל תכעסי עלי, ארקוד איתך בעיניים עצומות כי הרוקדים מבלבלים אותי, כל אחד רוקד איך שיוצא לו, אחד מסתובב שמאלה ,השני לידו ימינה, אתה צודק,עונה לי,הן לא יודעים לרקוד אמרתי לעצמי איזה בעסה,קניתי כרטיסיה, אמרתי לבחורות מזל שביום שני מרקיד ויקטור גבאי, ויקטור גבאי איכסה, מה איכסה שאלתי, הוא מסביר לאט ואנו נרדמות, לא רוצות אותו, אנו רוצות רק את צידקי , כיף לנו איתו הוא מעורר את החושים שלנו, אבל אתן לא יודעות לרקוד בכלל, ככה לא רוקדים וככה אי אפשר ללמוד לרקוד. כשהגיע סבב הזוגות האחרון רוב הרוקדים והרוקדות ברחו בהמוניהן, נשארו כ20- זוגות כולם רוקדים סוג א א, סופר רוקדים ורוקדות ברמה מעולה מאד, בצד ישבו להן כ-10 בחורות שאף אחת לא הסכימה לרקוד איתי, הקודמת הלכה הבייתה. ניסיתי וניסיתי לשכנע ואף אחת לא הסכימה לרקוד איתי, אבל כל הבנות שישבו בצד כולן ידעו לרקוד טוב, כי מידי פעם הן רקדו בחילופין עם מישהו שמכיר אותן מההרקדה, אני רקדתי לבד עם עצמי, כל הזמן הסתכלו עלי ודיברו בניהן, בסוף ההרקדה רצו אלי כמה בחורות ואמרו לי, תשמע אתה יודע לרקוד טוב. אמרתי להן אני יודע, אבל יש מישהיא מכן שמסכימה לרקוד איתי בשבוע הבא לא,אבל אתה יודע לרקוד טוב מאד, בקיצור עשיתן לי ברז , ככה לא מקבלים אורח חדש, הייתן צריכות לעזור לי להשתלב בהרקדה., בחוץ התבדחו איתי שאחת מהן היתה איתי בגן הילדים וכל מיני צחוקים, כולם סימפטים וסימפטיות ,גוף חטוב ונאה , אין כמעט שמנים או שמנות, הרבה בחורות נאות וצעירות. בסוף שאלתי מישהיא מאלה שישבו בצד אם תסכים לרקוד איתי או שתזמין אותי לרקוד איתה ביחד, לא, אתה חדש, ולא משלנו. הבנתי שלמקום כזה ,כמו ספורטן פתח תקוה,חייבים לבוא משוריין עם בת זוג. בינתיים שריינתי מישהיא שלא יודעת לרקוד טוב ליום ב הקרוב.